היי... חדש...

itoosh2

New member
היי... חדש...

עוד לא הבנתי ממש למה הפורום... אני אשמח להסבר... שמי איתוש... אני בן 15 מרעננה מנגן על תופים שנתיים וחצי וגיטרה שנתיים וניגנתי חמש שנים פסנתר. אני כותב שירים ומלחין ויש לי להקה (שדי הולכת להתפרק כי אני עובר ביצפר) שבה אני כותב את החומרים ומתופף... אני שומע רוק, אולד סקול רוק, בלוז, ג'אז, קלאסי ועוד כל מני... ספציפי יותר אני מאוד אוהב את רד הוט צ'ילי פפרס, לד זפלין, ג'ון באטלר, אודיוסלייב/רייג' אגיינסט דה משין/סאונדגארדן, פינק פלויד, אריק קלפטון, ג'ימי הנדריקס, ביבי קינג ועוד... וישראלי: אביתר בנאי, אהוד בנאי, מוניקה סקס, מרסדס בנד, אינפקציה, ברי סחרוף, בוטן מתוק..., הדג נחש, יהושע ורונה קינן

inbal287

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif

הפורום הוא לצעירים שמתעסקים במוזיקה - מנגנים, כותבים, מלחינים, שרים. בעלי להקה או כאלה שמחפשים להקה. אנשים שרוצים להתפתח ולקבל דעות וביקורות בונות על המוזיקה שלהם. מקום לנהל דיונים על הדברים שצריך להתמודד איתם, להעלות שאלות ולהשכיל מעט. וגם לדבר על מוזיקה בכללי. בקיצור, המקום למוזיקאים צעירים לדבר על מה שמעסיק אותם הכי. מקווה שהסברתי טוב, ותהנה
.

mmmbam

New member
היי איתוש! ברוך הבא! :)

יש לך שם מיוחד, בחיים עוד לא שמעתי את השם הזה... הפורום הוא מקום [וירטואלי, אבל עדיין מקום] שאליו באים יוצרים צעירים שמחכים [או שלא] לפריצה הגדולה. מדברים על מה שרוצים, ונחמד וכיף ונעים.
קפיש?... אלוהים ישמרני, הפכתי למורה!

itoosh2

New member
איתמר שמי...

אבל לא אוהב אותו... וזה יותר משם חיבה... כמעט כולם קוראים לי איתוש... אפילו המשפחה...

רייל

New member
מה. איתמר זה אחד מהשמות הכי יפים

שיש. אם הייתי זכר ולא היו קוראים לי איתמר, הייתי מחליפה את השם לאיתמר]; |מהמגזימים| ברוךהבא.:)

hagarshtar

New member
איתמררר../images/Emo118.gif

מה קורה? זאת הגר (שטר) [: תאמת מתאים לך להיות פה..

itoosh2

New member
היי לך...

מגניב שאת פה... ואם את אומרת... אז מתאים לי להיות פה...

שחוררר

New member
חדש גם

נרהא אחלה פורום. איתן, ק. אונו. עוד מעט 16, גיטרה, תופים, וכל השאר. מקווה שיהיה טוב :)

longview

New member
תופסת טרמפ

היי הגעתי במקרה לפורום והוא נראה מגניב =) אני לילך, 15 מנטף (ישוב ליד ירושלים) אני מנגנת בצורה די חובבנית בגיטרה ובפסנתר (אבל יום אחד אני אהיה טובה!) ומלחינה טיפה כשבא לי

hagarshtar

New member
אה..../images/Emo118.gif

טוב אין לי מושג באיזה בצפר הם אבל מכיר את. עמית קורח? או יועד קורח?

למעלה