היי חזרנו!!!!!!

shiri_b

New member
היי חזרנו!!!!!!

טוב, חילקנו את זה, אני רושמת ונטע גם (אבל לא את אותו דבר שלא תסבלו
) זה טיפה ארוך אז תסבלו קצת! לא נורא זה שווה את זה אחרי הדיוטי, נכנסנו לטיסה מקום לרגלים (כבר שמרנו את זה בטרום טיסה) ועלינו אחרי ויכוח קצר עם הדיילת לגבי מיקום התיקים שלנו ריחמנו עליה והעלנו אותם למעלה. הטיסה החלה...... וישבנו ומלפנינו זוג בריטים חביב, שבמהלך הטיסה נרדם. עכשיו... אחרי שתי פחיות שתייה......צריכים להתרוקן. ולא נעים לעבור מלפני זה שיושב לידינו הוא גם ישן. מה עושים? בגלל שיש רווח לרגליים יש אפשרות לטפס מעל הגברת הבריטית הנחמדה... אז טיפסנו ואז חזרנו מעליה והיא, היא ישנה כמו סלע. טוב גם אנחנו רוצות להרגיש בנוח. הודנו את הכסא ופתאום אני מרגישה שאני לא יכולה להוריד, נטע מסתכלת אחורה, הילד מאחורי תוקע את הרגליים שלו בכוונה שאני לא אוכל להוריד את כסא... מלחמה! טוב נטע עזרה לי והורדנו את הכסא......שנייה אח"כ אמרו ליישר מושבים!!! על האוכל אני לא אכתוב...זה עמוד וחצי ולא כל כך קשור... באנו לבדיקת דרכונים והשאירו אותנו שם 20 דקות מינימום!!!! לא יודעת למה.. טוב הגענו למלון (עבור כמה שעות..),נכנסנו לחדר......את התלנות נשמור לעצמינו זה לא מעניין אתכם. והחלטנו לסייר בו לראות אם אנחנו יודעים איפה הכוכבים יהיו (בשלב זה לא ידענו שהכוכבים לא במלון שלנו) סיירנו וסיירנו הכרנו את המלון ממש טוב. ואז ראינו מישהו שיש לו חולצה של buffy. טוב רוב הסיכויים שהוא מהכנס, עקבנו אחריו קצת (היה לנו מאוד משעמם ביום הזה...) הלכנו לשבת בקבלה, והוא בדיוק הגיע להחליף חדרים ושמענו אותו אומר האדסון אז הנחנו שהוא מהמארגנים. טוב הגיע היום של הכנס בבוקר ראינו אותו שוב וראינו מישהו מדבר איתו הנחנו שגם הוא מהכנס. טוב היה כבר 15:00 הגיע הזמן להירשם. נרשמנו קיבלנו את התגים שלנו החלטנו ללכת לחדר, אחרי חצי שעה ירדנו כי עוד מעט הייתה המשמרת או איך שלא תקראו לזה בדיילים האלה. ופתאום אנחנו רואות שהמקום של החנויות פתוח.....טוב נכנסנו ואת מי ראינו? קארל (לא מזינה קארל זה ההוא עם החולצה של באפי) הוא מוכר... לא מארגן לא כלום ואת השני שראנו, ראינו אותו נכנס לחדר שיש לו אקונומיקה ביד.. טוב קנינו קצת והלכנו לשמור על הכניסה והיציאה בחדר. במהלך היום החלטנו לישון שעה ככה, הזמנו השכמה והלכנו לישון, פתאום אנחנו כמעט נרדמות ואנחנו שומעות ביייפ! מה כבר השכמה? טוב... סגרנו את הטלפון והתחלנו להתכונן ופתאום שוב ביייפ! טוב, סגרנו שוב את הטלפון ואחרי שנייה שוב בייפ! זהו! זה כבר עובר כל גבול!!! לקחנו את הטלפון וב*עדינות* דפקנו אותו שוב ושוב עד שהיה שקט... ופתאום שוב בייפ! פתאום אנחנו מגלות שזה האזעקת עשן!!! אופס... מעניין אם הטלפון בסדר...
מה עושים? אנחנו לא הולכות ומשאירות את הדברים שלנו שם!! התקשרנו לקבלה...מסתבר שהם בדקו אם האזעקת עשן עובדת... איזה יופי!!!!!!!!!!! אח"כ שמענו את האזעקת עשן של אנשים אחרים מתחילה לעבוד... חייכנו. טקס פתיחה- ראשון נכנס טים שאמר משהו ושיחק כאילו הוא שיכור...לא ממש זוכרת הייתי עסוקה בצילום
אחריו באה אדריאן, שאמרה שהיא מתרגשת להיות פה, ושנשאל מה שאנחנו רוצים! רק לא בטוח שיענו. אחריה נכנסה מלינדה שאמרה שהיא "בתולה" בנושא כי היא לא הייתה בכנסים ואז... אז באה קלייר שאמרה שאם מלינדה בתולה...אז היא זונה (בקשר לכנסים כמובן
) אח"כ באה אורחת בהפתעה פריס (אתנה) והיא החליטה לחקור אותנו מאיפה אנחנו היא התחילה "מי פה מלוס אנג´לס" וככה עברה כמה מקומות... אחרונה חביבה האדסון היא נכנסה דיברה עם כמה אנשים שהיא הכירה, ואמרה שהתלבושת שלה תתקצר במהלך הכנס... ודיברה ודיברה ואז שאלה כזה am i done? אח"כ היא גם אמרה שיהיה לנו ממש כיף והלכה.אח"כ נטע ואני עוד שמרנו ואני הלכתי לברר משהו ופתאום נטע צועקת לי "שירי מאחוריך"

shiri_b

New member
מתח........

אני מסתובבת ופתאום כמעט התנגשתי בהאדסון אז אני אומרת "וואו" או משהו בסגנון והיא מחייכת, ואני, אני המשכתי ללכת...הייתי בשוק!! ולא חשבתי על לעצור וגם לא היה לי ממש מה להגיד (זה השתנה אח"כ). מסתבר שהאדסון הלכה, נטע נשענה על הקיר באותו רגע (היינו בתפקיד) ופתאום האדסון עוברת לידה ואומרת hAllo כזה ונטע הייתה בשוק, היא נשענה על הקיר וחצי רדומה, טוב כזה דבר היה מעיר גם אותי וכעבור שנייה היא קלטה הכל וצעקה "שירי מאחורייך". טוב חזרתי לנטע ופתאום מלינדה הלכה לידנו אז נפלט לי בעיברית "הי זאת ולאסקה"...ואלסקה זה בכל השפות היא מסתכלת עלינו ואנחנו כזה מחייכות ואומרות שלום והיא עשתה שלום והלכה. אח"כ היה דיסקו כזה.....אבל הכוכבים לא היו, והדיי ג´יי מיחזר שירים וכמעט אף אחד לא רקד חוץ מאחד, ואז עוד מישהו בסוף שהיו ככה 5 אנשים החלטנו לעלות קרן נטע *זינה* (תמר) ואני לרקוד והיו שירים והתחילו באמת לבוא אנשים.....ואז איכשהו הדייג´´ הצליח לרוקן את כל הרחבה!!! הוא והשירים שלו. יום שני- וואו קר בלונדון בבקרים.....במיוחד שהמזגן מכוון על קור ועלייך! הלכנו לסופר וקנינו פילים (תצפו להרבה תמונות), טוב אנחנו חוזרות ואנחנו רואות תור ענק! חשבנו שזה תור לקנות את הכרטיס לתמונות עם הכוכבים אז הלכנו לשבת ואז ראינו את ניבה ששאלה אותנו למה אנחנו לא הולכות להצטלם... אופס...
) טוב אנחנו עומדות בתור ומסתבר שצריך את הכרטיס האחר שלנו (היו שניים אחד כחול אחד ירוק) אז הלכנו לחדר והבאנו, טוב הגיע תורינו אנחנו מסדרות את השיער מתכוננת חושבות על מה נגיד ומתי תורינו, ומסתבר שאלה עם הכרטיס שלנו צריכים לעמוד בתור רק מ10...
טוב הלכנו ראינו פרק שהקרינו, ואז חזרנו לתור ומסתבר שאנחנו צריכות את הכרטיס הכחול!!!! די! טוב מזל שהוא היה לנו בכיס. טוב עכשיו מחכים לכוכבים... מחכים, מחכים חיכנו בערך שעה (!) ואז הם הגיע מלינדה וקלייר...כן כן חסרה אחת... איפה האדסון?חיכנו עוד כמה דקות והיא הגיעה, כמובן שהיא לא לבשה הרבה... טוב אחרי כל מה שהיה, התור הכרטיסים, מה עוד יכול להיות? מה? עמדנו בתור הלא נכון! טוב... נשמנו עמוק והלכנו לתור הנכון!.עמדנו בתור (הנכון..) ושעמדנו קלייר ישבה ממש לידנו, וקראה ספר אז אמרנו בעיברית וואו היא נראה מלומדת ופשששש ספר יפה! וכזה התחלנו (עדיין בעיברית) ספר מעניין? והיא כזה מרימה את הראש לכיוון שלנו בעיניים שואלות, ואז נטע שואלת איזה ספר......תנחשו "how to be good" איך צחקנו!!! וכזה עשינו "you need it ha?" היא צחקה (לפחות לא נפגעה) טוב הלכתי להצטלם עם האדסון דיברנו שניונת היא צחקה והצטלמנו. אז הגיע תור נטע,היא אמרה לה בצחוק שהיא חשבה שהיא תהיה גבוהה יותר אז האדסון צחקה ושאלה למה ציפית? נטע חייכה והן הצטלמו. הלכנו לתור של קלייר.אבל מסתבר שעכשיו מצטלמים עם מלינדה.... אבל אנחנו בתור לקלייר!!!! והיה תור ארוך לקלייר! אז אמרנו למישהו לשמור לנו את המקום והלכנו, היא עשתה כזה אווו היי מה שלומך? אמרתי לה שאני שבערך בסדר, היאצחקה, וחיבקה אותי חזק יותר ממקודם... לפחות זה לא כאב
. נטע באה היא שאלה גם מה שלומה נטע אמרה גם שהכל בסדר, והן הצטלמו. חזרנו לתור (כן למקום שהיה לנו קודם
) והגיע תורינו עם קלייר הפעם.באתי, ואמרתי לה god you´re tall היא אמרה שהיא יודעת אז שאלתי אם היא רוצה לשבת אולי על כסא..... היא צחקה ושאלה אם אני מגרמניה (?!
) עשיתי פרצוף ואמרתי NO!! והסברתי שאני מישראל, היא חייכה ושהלכתי אמרתי לה להנות מהספר והיא אמרה לי כזה ho thank you בקול כזה ביישני!! תורה של נטע הגיעה, היא באה, לחצה את היד ושאלה את קלייר אם היא נהנת מהספר קלייר ענתה שמאוד וצחקה, הן הצטלמו.

shiri_b

New member
אחרי התמונות:

טוב נגמרו התמונות הגיע הזמן לשיחה ראשון בא טים. הוא היה ממש מצחיק! הוא סיפר על המתיחה שלוסי ורנה עשו, עשה חיקויים של המבטאים השונים, וסיפר שהוא בא לסט ויום אחד שסוף סוף ללוסי היה יום חופשי (לפי מה שהוא אומר זה מאוד נדיר) היא התקשרה אליו והחליטה להראות לו את אוקלנד. הם נסעו ובסוף לוסי שואלת אותו אם הוא אוהב רכבות הרים, לא היה לו נעים להגיד לא, והוא אמר בטח! היא חייכה והם נסעו הוא הגיע למתקן כזה ושמו אותו קשרו אותו כזה, הוא חיכה עד לרגע האחרון לשאול מה זה, אז לוסי עונה לו do you really want to know? והוא כזה.....NO בקול מתבכיין. והיא אמרה לו אל תדאג, דייזי עושה את זה 3 פעמים ביום.. הסתבר שזה באנג´י הפוך! והוא צעק כמו תינוקת בזמן שלוסי הייתה למטה מתפקעת מצחוק
. הוא אמר שהוא לא אהב את התלבושת של איילי, והיה לו קפוא בסנדלים, ושהוא בא למלבישה שתגיד אם הוא צריך בגדים ארוכים או קצרים, ארוך-אם אין לו ממש שרירים קצרים-אם יש. הוא בא ותוך שבריר שניה היא אמרה טוב נלך על ארוך... הוא הראה תמונות של התינוקת שלו. הוא סיפר שלוסי לא אוהבת לעשות הרבה חזרות אבל רנה כן, היא אוהבת לנתח את התפקיד שלה וגם הוא אז יצא לו לשבת עם רנה הרבה. הוא עשה עוד הרבה דברים הוא דיבר על הבת שלו קצת על התפקיד שלו בסדרה אחת כל מיני. ואז סיפר שהוא וקווין היו חברים ממש טובים וקווין היה סוג החברים שנפגשים איתם נגיד אחרי שלושה חודשיים וממשיכים ישר מאיפה שהם הפסיקו, הוא אמר שקווין היה חבר ובן אדם מאוד מיוחד והייתה לו את היכולת לתת לך להרגיש שאתה האדם הכי מיוחד בחדר. אח"כ באו וסימנו לו שיש לו עוד 5 דקות, הוא נשאר עוד 15... הוא ענה על שאלות ושאחת עם מבטא סקוטי דיברה והוא לא הבין הוא ירד עד אליה, כדי לדבר אח"כ הוא חיכה עוד מבטאים. אחריו באה קלייר, היא נכנסת, ואומרת אמרו לי שעל כל קללה אני צריכה לשים כסף בקופסה מיוחדת, *מוציאה מהחזייה* הנה 5 פאונד, fuck. היא אמרה שאלטי היא הדמות היחידה שמתה בסדרה משהו כמו 7 פעמים ועדיין היא שם, ואז היא אמרה שאולי זה בגלל שהיא חברה מאוד טובה של לוסי,ואז היא אמרה משהו בסגנון "מה זה בכלל לא משנה". היא אמרה שלא יצא לה לעבוד עם האדסון, אז היא החליטה לעשות סרט שאלטי וקליסטו נפגשות, אבל מסתבר שמכרו את התלבושת שלהן..אז היא עבדה עם בובות ברבי (פה היא הזכירה את העיניין שלאלטי אין בובת ברבי אבל לואלסקה יש, ושולאסקה הייתה רק ב2 פרקים. והיא הסבירה שהיא לקחה בובה של זינה ושמה לה פס שחור). הסרט מתחיל עם הכתוביות הבאות:

shiri_b

New member
הכתוביות:

At last big ass chicks in love with eachother ואז היו עוד כתוביות אני חושבת והסרט התחיל עם השיר של זינה, ראו את קליסטו עם הראש של זינה חושבת ואז אלטי באה, הן מתאהבות......ואז רואים אותם במצבים מסויימים שאסור לכתוב פה... בואו רק נגיד שהבובות גמישות וניתן לדמיון שלכם לפעול
. ואחרי הסרט היא סיפרה שהיא הולכת לעשות סרט עם הדמות של אפיני ובשביל לעשות אותה היא לקחה בובה של גבריאל והייתה צריכה לכרות לה את הראש, והיא לקחה את ארגו ועושה ממנה עכשיו סנטאור, ואז היא ציינה את העובדה שיש לה הרבה זמן פנוי ושהשכנים מתחילים להסתכל עליה מוזר
. היא אמרה שמשום מה היא מקבלת הרבה מכתבים מאסירים בכלא... היא ציינה שלמזלה כל התפקידים שלה עד עכשיו רובם הוצעו לה, היא עכשיו לא רוצה לשחק אלא לביים, אבל במאי אחד (ממש ברח לי השם... מישהו?) הציעה לה לעשות אודישן והוא אמר שהוא מאוד התרשם ממנה כי היא באה הכי מוכנה אבל הוא הבטיח את התפקיד למישהי אחרת. ואז היא אמרה שהמעריצים של המדע בדיוני או של מלחמת הכוכבים או משהו כזה, מפחידים אותה, והיא סיפרה שמעריצה אחת ממש מאמינה שהיא חייזר בכל הלב והיא צחקה ושאלה אם יש כאן עוד מישהו שהוא חייזר או נחטף ע"י חייזרים. היא אמרה שהיא מפחדת שעכשיו שהיא פגעה בה יחטפו אותה חזרה לספינת האם ויעשו בה ניסויים
. היא סיפרה על זה שהיא הייתה אמורה לעלות מופע עם אלכס אבל לא היה להם מה לעשות עד שהיא חשבה על הרעיון לקרוא פאנפיקים והיא ישבה במשך 3 ימים וקראה, ואמרה שיש שם חמור לוהט. ששאלו אותה מי היא הדמות שהיא הכי רוצה להיות חוץ מאלטי היא אמרה זינה, אבל חוץ מזה היא חושבת שהדמות שלה הכי הכי.זה מאוד הצחיק אותה שהיא העיפה מבט על מישהו והוא עף מטרים אחורה, היא אמרה שהיא לא זאת שנלחמה, ותמיד נתנו לה את החרב מפלסטיק כי הם פחדו שהיא תפגע במישהו... היא קיללה קצת ואז פתאום אמרה אוי שיט יש ילדים בקהל... ובדיוק אז יצאו שני ילדים או משהו כזה והיא אמרה והנה מוציאים את הילדים! יופי, היא אמרה משהו בסגנון. היא הכי אהבה לנהוג במכונית ולשכב עם אנשים ולסחוט אותם (בתור אלטי כמובן
). בפרק them bones לוסי הייתה בהריון. והיא החליטה להציע הצעה "lets get Claire naked!" היא הייתה אמורה להיות ערומה בסצנה אחת אבל היה קר מידי... והקטע שהיא הכי לא אהבה בזינה היה שהיא וקארל...בדיוק התמזמזו כזה ופתאום קארל...נפח, שיחרר רוח כמו שאומרים והיא אמרה שהיא ממש יכלה להרגיש את זה...
החברה הכי טובה שלה זאת דניאל (אפיני) והיא חושבת שהיא תהיה הניקול קידמן הבאה. היא אומרת שהיא גנבה את הקול של אלטי מהמכפשה בארץ עוץ, בהתחלה היא בדיוק הייתה אחרי דיבוב של סרט או משהו, והיא פשוט צרחה שעות אז היה לה את הקול הצרוד הזה, ובהתחלה היא הייתה צריכה לשבת באוטו שעות כדי שיהיה לה את הקול הזה, אבל אז היא הבינה שהיא יכולה פשוט לזייף אותו. ובקשר לשאלה, לא זה לא כואב לה שהיא עושה את זה. ואז היא אמרה בקול של אלטי את המשפט xena´s little bitch, ואמרה שלה קוראים עכשיו xena´s big bitch. היא ספרה שפעם בסט הייתה אחת שממש לא אהבה אותה, ואמא שלה בדיוק הייתה בסט, והאשה הזאת דיברה עם אמא שלה והיא רצה אל אמא שלה ושאלה מה היא רצתה ממנה, אז אמא שלה שלא ממש הבינה מה היא רוצה מהגברת הנחמדה שרק רצתה לדעת עליה פרטים כמו בת כמה היא ואם היא בכושר... היא לא אהבה את הסוף של זינה ואמרה שהוא משאיר הרבה שאלות ללא מענה. היא אמרה שהרבה אנשים מאוד אהבו את המשפש שאלטי אמרה לזינה על זה שהיא תמיד רצתה להיות בתוכה. באמצע טים החליט לעלות על הבמה איתה ויחד הם עשו אצבע משולשת. ובסוף היא הייתה חייבת כסף לקופה......... זה מה שאני זוכרת מזה... נטע משהו להוסיף? נטע תמשיך עכשיו ואם יהיה מה להוסיף נוסיף, מעניין אם היה לכם כוח בכלל לקרוא עד לפה..או שאולי דילגתם על הכל וירדם למטה??

*neta*

New member
עוד משהו מהשיחה של קלייר..

היא וטים חברים טובים, הם טיילו בלונדון ביחד וקלייר בדקה את הבחורים.. קלייר מתלוננת שמלינדה קיבלה בובה אחרי שהיא הופיעה ב-2 פרקים בלבד ומספרת שהיא בת 37 ואמה גרה בוונקובר,קנדה. היא גם סיפרה שב-Send In The Clones בשלב השכפול לוסי ורנה היו שם והיו באמת עירומות אבל היה להן כיסוי במקומות הנכונים וכשהרימו את התא שכפול הכיסוי של לוסי נפל והחזה שלה פשוט קפץ החוצה..

shiri_b

New member
אה נכון! היא סיפרה

שהיא רוצה להפסיק לשחק והיא רוצה לביים ונתנה דוגמא שהיא וטים טיילו בלונדון (זה מסביר למה הם לא היו בדיסקו...) ושטים ישב וראה את השחקנים בהצגה הוא פשוט אמר כל הזמן שההוא משחק יפה, והיא בדקה בחורים חמודים
.

*neta*

New member
היא גם ירדה על השיפרים ../images/Emo46.gif

"נשיקה פה נשיקה כאן אבל אין ביניהן כלום..."

efish77

New member
כמה תוספות קטנות

לגבי הבמאי שמאוד התלהב מהאודישן של קלייר- זה היה טרנטינו, שהבטיח בסוף את התפקיד לאשתו של סמואל אל. ג´קסון. הקטע שהיא דברה עליו על המופע עם אלכס היה בקשר לכנס שהיה בשנה שעברה בפסדינה,כשאמרו לה שהיא ואלכס "מופע החימום" בלילה לפני לוסי ורנה, והיא נכנסה להיסטריה כי לא היה לה מושג מה הן הולכות לעשות, ואז היא ישבה והתחילה לקרא פאן-פיקים,(היא עדיין קוראת אותם) והחליטה לעשות את הקטע הזה עם אלכס. המעריצה שהיא ספרה שבטוחה שהיא חייזר, היא מצאה בכנס של טרקים, ולקחה אותה להשתתף בסרטון שהיא עשתה ("טאבו") כדי להתאמן בתור במאית, יחד איתה הם הביאו את אלכסנדרה טיידינגס, שהייתה שיכורה לגמרי,וקלודיה כריסטיאן, שהייתה הכוכבת של הסרט (והוא גם צולם בבית שלה). הממ.. זהו, נראה לי. ואני יודעת שכבר כתבו את זה, אבל קלייר פשוט ביישנית בטירוף. נורא מוזר לראות :) אפרת.

shiri_b

New member
כן, קלייר באמת ממש ביישנית!

היא הייתה ממש מתוקה! והיא גם ממש ביישנית, אבל שהיא על הבמה היא לא ממש מראה את זה.....
אבל היא ממש ממש ביישנית, ראו את זה בתמונות, שהיא לא הצטלמה היא ישבה כזה בצד בשקט. וראו את זה בחתימות שהיא הייתה ממש נחמדה! והיא הודתה בזה ששאלנו אותה.... בחתימות היא כזה עשתה בביישנות thank you, וכאלה אז אמרתי שהיא נראה ממש ביישנית, והיא אמרה שכן ואז נטע התחילה להדגים לה איפה לא נראתה לה ביישנית, ואז יחד הסברנו לה למה לא ניחשנו שהיא ביישנית.....

תגובה

"הוא סיפר שלוסי לא אוהבת לעשות הרבה חזרות אבל רנה כן, היא אוהבת לנתח את התפקיד שלה" נשמע כמו זינה וגבריאל.

*neta*

New member
../images/Emo41.gif אדריאן ופריס ../images/Emo41.gif

אדריאן ופריס 14:30-15:40 אדריאן אומרת על ליביה שהמשחק היה מפחיד ומדהים, הפרק ליביה צולם במשך 11ימים. מהפרק motherhood חתכו 30 דקות (
) ולא היה להם שמץ של מושג שזה ייצא כמו שזה יצא, לפני שזינה זרקה את הצ´אקרם (שהיה אמצעי אחרון כביכול) הייתה עוד סצינה שבה לוסי מוציאה את הגרון בצעקות לעבר גבריאל. אדריאן מדברת ממש ממש מהר, רק לעיתים נדירות ראיתי אותה עוצרת וחושבת מה לומר, יש לה תשובה כמעט לכל דבר. בין הקהל מסתובבות להן 3-4 בנות עם אוזני ארנב, וכל פעם שלמישהו יש שאלה הן מביאות אליו מיקרופון אלחוטי והוא שואל את השאלה. אז מישהו מהקהל העיר הערה לאדריאן על החגורה שלה (שזה נראה כמו שרשרת), והגענו כולנו להסכם שיותר אין הערות על פריטי לבוש. אדריאן מתה על התחפושת של ליביה (looooooooooooved) ושנאה את התחפושת של איב כי היא הרגישה כאילו היא בפיג´מה וכי היה קר. פריס (כן גם היא בשיחה…לא ממש דברנית,טוב ככה זה שאתה על הבמה עם אחת כמו אדריאן) מספרת שפעם מישהו אמר לה שהיא נראתה הרבה יותר טוב עם הקסדה של אתנה על הראש. אדריאן רצתה להגיד משהו על פרק אחד אבל התבלבלה בשמות (you are there/the god you know). אדריאן מתוודה שהקטע צילום הכי כייפי היה ליביה, כל הרצח והתאווה וזה היה מאוד כיף, אך גם מאוד קשה.. פריס ואדריאן מאוד אוהבות אחת את השנייה. אדריאן לא אוהבת לראות את עצמה לבד בטלוויזיה. הפעם האחרונה שאדריאן ראתה את קווין זה היה באוקטובר, והיא מוסיפה ש"קווין מצחיק יותר ממה שניתן להביע אבל הוא עדיין עם שתי הרגליים על הקרקע" (תרגום חופשי). אדריאן מאוד נהנתה לעבוד עם קווין ובימים הראשונים שלה על הסט בניו-זילנד קווין תמך בה ופריס מסכימה עם דבריה של אדריאן על קווין. אדריאן תרמה לקרן של משפחתו של קווין את התחפשות היחידה של איב שהייתה לה (והיא מאווווווד מצטערת שלא נשארה לה תחפושת של איב). מישהו (*שיעול* רובי *שיעול*) שאל את פריס ואדריאן איך זה להיות סמל סקס (בין הפעמים היחידות שאדריאן לא ישר זרקה תשובה) ופריס עונה שהיא לא מרגישה סקסית בבוקר והופ עוברים שאלה.. אדריאן מספרת מעט על הסדרה שהיא צילמה במהלך השנה ,As If( אבל אני אחסוך מכם פרטים כי זה לא ממש קשור אבל אם מישהו רוצה שיגיד). פריס מספרת שהיא נהיית home sick בקלות ובזמן תפקידה כאתנה בזינה היא הרגישה מבודדת כי לכולם הייתה משפחה וכולם הכירו את כולם. אדריאן מספרת שהכירה את וילאים גרגורי לי (אגב, מגיע לבחור מזל טוב הוא מתחתן עוד פחות מחודש
) באודישן לתפקיד ושהם הגיעו לניו-זילנד הם כבר הכירו והיו ידידים טובים.. אדריאן צוחקת שככל שהסדרה מתקרבת לסיומה כך גם התלבושות מתקצרות ושוב מזכירה את עניין הפיג´מה עם התחפושת של איב.

*neta*

New member
../images/Emo41.gif חלק ב´ ../images/Emo41.gif

פריס מספרת שפעם היא ראתה 2 בחורות באותו גובה אחת ברונטית והשנייה בלונדינית והן לבשו רק נעלי עקב ופריס חשבה לעצמה איזו חליפת עירום יפה (“naked suit” ,כבר הזכרתי שהיא לא דברנית?). אדריאן מספרת שלעונה החמישית ולעונה השישית היום שני כראוגרפים שונים. פריס מספרת על סצינות קרבות החרבות ואדריאן מסכמת ואומרת:"you can´t fight like a girl…”. פריס מוסיפה שבסצינות הקרב צריך להראות טוב ולא להרגיש טוב. הן שתיהן אומרות שרנה מדהימה ובפרקPath of Vengeance בסצינה של הזירה עם ואריה והמכות שצולמה במשך 8 שעות, היו כפילות רק בקטע של הפליפים,ושרנה אתלטית מדהימה . רנה מלכת הזיופים-גורמת לכל דבר להראות אמיתי. אחרי סצינת קרב שבו רנה נלחמה ב-12 איש כל הצוות, שעובד איתה כבר כמה שנים, מחא לה כפיים. אדריאן מסכימה שאיב הלכה מהסדרה כפי שהיא הלכה, וחושבת שהסוף של פרק העזיבה יפה ומספרת שלוסי מוסיפה בסוף את המשפט: "אל תכנסי לצרות" וכולם התפוצצו מצחוק כי כל השמונת פרקים של איב בעונה השישית היא נכנסת לצרות כל הזמן(“mom come save me!”). אדריאן עברה מיני הדרכה לפני תחילת הצילומים של איך ליפול בזהירות. אדריאן ופריס מהללות את הכפילות ואדריאן מספרת על כפילה אחת שלה, אלכס, שהיא גם הכפילה של האדסון, והיא הצטלמה בחודש השביעי להריונה. לוסי באמת ירקה את הבנזין בקטעים של האש, וגם באמת הייתה עם עכברים (אבל תפסה אחד מזויף בפה) בתעלה. אדריאן ופריס מספרות שלוסי ורנה הן הכי נחמדות וחברותיות שאפשר לפגוש. פריס מספרת שפעם באמצע תפקיד היא השתזפה ועצבנה את המפיק. הסצינה האהובה על פריס היא סצינת הלחימה האחרונה שלה ב-motherhood. הסצינה האהובה על אדריאן היא בפרק who’s Gurkhan בספינה שהן מדברות שיחת אמא-בת ואדריאן חשבה שהתאורה והאווירה היו מושלמות ושהן נראו ממש כמו אמא ובת, וגם באותו הפרק בהתחלה בקטע שגבריאל מתאמנת ואיב רוצה להניע אותה מהרצח. אדריאן מספרת שפעם שהם יצאו כל הצוות לארוחה במסעדה מחוץ לאולפני היוניברסל, וכעבור כמה חודשים בכנס מישהו הראה לה תמונות פפרצ´י שלהם אוכלים שם… בשלב זה תמר שואלת שאלה אבל ניתן לה לספר לכם..
אדריאן מספרת שלוסי נהדרת ותומכת ושיש לה השפעה. לו אדריאן ופריס יכלו לבחור תכונה/כוח של אל/ה הן היו בוחרות אלמוות.

shiri_b

New member
כן, זה היה כזה מצחיק שהיא סיפרה

על הקטעים שהוצאו בעריכה, כי במקור גם גבריאל דקרה אותה הרבה פעמים, ורק אז לוסי זרקה עליה את הצ´אקרם, ובשיחה שהייתה להם גבריאל לא יכלה לשמוע כלום בגלל הפיוריז שהם שיגעו אותה. והם חשבו שזה יצא ממש יפה ולוזי זרקה את הצ´קראם כמפלט אחרון, ואז פתאום הם רואים את זה בתוצר הסופי וזה כזה: גבריאל: die! דוקרת איב: ohh נופלת זינה: bitch וזורקת את הצ´קראם.

*neta*

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo180.gifהאדסון ומלינדה../images/Emo180.gif ../images/Emo41.gif

האדסון ומלינדה 16:50- 15:45 אוקיי, שתיהן עולות לבמה חצי עירומות. יותר מחצי..
האדסון לובשת חזייה שחורה מפלסטיק ותחתוני מכנס כאלו (כמו שלבשה ב photo session בבוקר) ומעל זה שמלת רשת שחורה, שלפי התיאור שלי אפשר להבין שהיא שקופה.. היא גם שמה 2 נוצות בשיער. מלינדה לובשת ז´קט חושפני שמראה את כל איזור הבטן ובעצם את הכל חוץ מחלקים נבחרים מהחזה שלה. מלינדה מסתכלת על האדסון ואומרת שהיא חושבת שהיא לסבית… האדסון מספרת שהיא בדיוק סיימה שיחה טלפונית עם אמא שלה ואמא שאלה אותה מה היא לובשת והאדסון ספרה לה, והאמא התחרטה על זה..ואמא מוסרת לכולנו תודה גדולה על התמיכה. מלינדה מתחילה לדבר ואומרת שהיא בתולה בכנסים ומוסיפה שהיא "לסבית בתולה" וקורצת להאדסון. מלינדה מספרת שהיא עשתה פורנו…
אחת מהקהל מספרת להאדסון שבכנס שעבר היא חיבקה אותה ומאז זה עשה לה את השנה כי כולם קינאו בה, ומבקשת ממנה לעשות לה את השנה הזאת, אז האישה עלתה לבמה וקיבלה חיבוק גם מהאדסון וגם ממלינדה, ואז האישה התיישבה במקום של האדסון ואז האדסון התיישבה עליה.. כעבור כמה שניות האדסון מספרת שהיא יושבת על "כסא אנושי" אז הן מזמינות עוד 2 כיסאות אנושיים לבמה ואחד מן הכיסאות מביא איתו מצלמה והאדסון מתלהבת ממנה ומצלמת אותה ואת ה"כסא". האדסון שופכת מים על הבמה (יש שם שטיח) וצוחקת. האדסון עושה כאילו היא רוכבת על סוס אבל היא על "כסא אנושי", בזמן שמלינדה מדברת ושופכת את הלב לפני כולם, מלינדה מוותרת ומפסיקה, אי אפשר להתחרות בהאדסון…
האדסון מגלה את המצלמה שמקרינה על המסך הגדול ומסתכלת על עצמה במסך הגדול ועושה פוזות. האדסון מחליפה "כסאות" (ושותה את הקנקן מים בקצב
). עד שה"כסא" החדש של האדסון מגיע היא קוראת לו כמו כלב ומכריחה אותם לרקוד ואפילו מדגימה איך. האדסון מראה (בערך) את אחוריה ואומרת:"This is for you, mom!"" פתאום יש מוסיקה וכולם רוקדים. מלינדה משמיעה קולות מאווווווד מוזרים ותמוהים… האדסון מסנג´רת אנשים בקצב מרגע לרגע ופתאום מכריזה שמלינדה תעשה משהו מדהים, מלינדה עושה מבט של מה ואז מנפחת את הבטן וצועקת :" הריון!".

*neta*

New member
../images/Emo178.gif המשך

אנשים שואלים את האדסון שאלות והיא מוצאת בכל שאלה את התרתי משמע ומתחמקת בזה (כמו מהי דעתה בנוגע למגע של מלאכים, הסדרה, והאדסון ענתה "soft"
). האדסון אומרת שמלאכים זה משעמם כי הם טובים. מלינדה מספרת שבחתונה שלה היא עשתה ריקוד נועז ל/על בעלה שכלל קצת סטריפט לפני כולם, ובקלטת ווידאו אפשר לראות את כל הלהקה עם פה פעור. האדסון מספרת שלאחר אירועי ה11 בספטמבר היא תרמה לקרן של המשפחות של הכבאים. להאדסון יש 6 בובות זינה משלה. מלינדה מציינת שאין לה בובה ומעריצה קמה ונותנת לה (מחוץ לmain hall). בינתיים האדסון מתלוננת שמלינדה השאירה אותה לבד איתנו. אחרי כמה שניות האדסון מחליטה לנצל את המצב ומתחילה לאיים שמי שלא יצעק מתי שהיא תגיד, היא תאתר אותו ותביא אותו לבמה, להתפשט ואז הוא יצעק8 -{. האדסון אמרה שהיא תסתפק שנצעק עד שתגיע המשטרה (מאוד התלהבה מהרעיון..). מלינדה אומרת שהאדסון רעה והאדסון לא נשארת חייבת ועושה לה תנועה עם הטוסיק ואומרת לה:"spank me!"
. האדסון מסתכלת על הבובה של מלינדה ומציינת שלפחות היא יפה. האדסון אמרה לנו לצעוק וצעקנו, אבל זה לא הספיק לה והיא הכריחה את כולנו לקום וצעקנו וגם מלינדה צעקה ונהייתה אדומה.. האדסון עומדת במרכז הבמה, מסדרת את החזייה, באה לפתוח את הפה כדי לצרוח, אבל צוחקת, מנסה שוב אבל שוב צוחקת, בפעם הרביעית היא מצליחה לעשות את מה שהיא רצתה לעשות, וזה להחריש את כולנו. ולחשוב שעוד לא היה לה מיקרופון…
האדסון יורדת על המעריצים ששואלים שאלות ושיש להם מבטא. קליסטו מספרת איך היא פגשה את ולסקה: "זה היה בסט…" היא מתחילה ומדברת כאילו כולנו מוגבלים ומסבירה שהיא הייתה קליסטו והיא (מלינדה) הייתה ולסקה וקליסטו: “kicked her ass" ומלינדה משתעלת. מלינדה חשפה את עצמה בטעות והאדסון מעסיקה אותנו בזמן שמלינדה מסדרת את עצמה… האדסון מרחרחת ונושכת את המיקרופון (בכוונה, לא בטעות..). מישהו מהקהל שואל מה הטעם של אמברוסיה והאדסון עונה:" ג´ילי…בלי סוכר". מלינדה מספרת שרנה מאוד ממושמעת. האדסון ומלינדה כבר סיימו את הקנקן שתייה (הן פשוט שתו בקצב
), והאדסון מספרת למלינדה שהיא מרגישה כמו סאני ושר והן שרות:" I’ve got you babe" . האדסון ומלינדה מתחילות לחקות שפות זרות (בעקבות המבטא של אנשים מהקהל) והן אפילו מדברות חתולית
. מישהו מהקהל שואל משהו את האדסון על הסרט של קלייר והאדסון (כנראה) לא ידעה שקלייר הראתה אותו והיא שיחקה אותה בשוק ושאלה אותנו אם קלייר הראתה לנו את הסרט ואז מישהו צעק שהיא מוכרת אותו גם (מה שנכון) והאדסון “she is…oh” במבט יותר מופתע וכולם צוחקים
…ואז מישהו מסביר לה שזה הכל תרומה לקרן של קווין ואז היא מקבלת את זה בהבנה…. האדסון מציינת שהיא לא נהנתה לצלם את הסרט של קלייר
. ילדה קטנה שאלה את האדסון מה היא עוד משחקת בסדרה חוץ מאת עצמה.. לקראת סיום הן משתגעות ומשגעות את כולם והן יוצאות כשהן משאירות את כולם עומדים וצועקים.

למעלה