היי חזרתי אנשים מה קורה?

blueman1

New member
שלום שלום לך שועל 1001

הכל טוב איתנו עדיין עצובים בגלל מצב הקבוצה נקווה שישתפר היום לאחר המשחק.

אמא של אייל צור זו*ה

איזה שופט זה יאללהההההההההה ליגה א' גדולה עליו !! פשוט בזיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מכבי ב"ש רוצים דרבייייייייי

RED OR DEAD BS

New member
חבל אם רק היה יוצא מוסרמיל

והאוהדים היו רואים אותו, הוא מפה היה נשלח לבית לוושטיין, אני לא מאמין הוא בא במטרה להרוס לנו ת'משחק, מהדברים הכי קטנים ועד לשטויות שהוא עשה פשוט בושה ששופט כזה שופט בליגה הבכירה במדינת ישראל

מוצארט

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק אני רואה את הטוב שהיה היום? המלחמה של השחקנים? כיבוש 2 שערים? לא מתפרקים אחרי ספיגת שער? וזאת בעיה של מכבי שהם רוצים דרבי. אם הם כ"כ רוצים דרבי, שיעלו 2 ליגות

RED OR DEAD BS

New member
אין טענות כלפי השחקנים

לחימה כזו לא ראינו הרבה זמן, אבל שעד אנחנו נהנים ורואים לחימה בא מר צור והורס לנו ת'חוויה

מוצארט

New member
נכון שהוא הרס

אבל אתה מחליט מהי נקודת המבט שלך על המשחק. מה יעזור לנו לבכות - "השופט הרס? איזה בן..." בואו נסתכל על הנקודות החיוביות שהיו היום. הלחימה עוד לא נגמרה. המשחק שהיה היום הוא שחר חדש בקבוצה. משהו שעוד לא ראינו העונה.

למוצארט

מכבי יעלו ליגה אחת ואנחנו נירד..!! לפי איך שאני רואה את זה עכשיו אין לנו מה לעשות בליגה הזאותי..!! המצב שלנו הכי קשה משל כולם!!!

blueman1

New member
אני באמת מקווה שזה איזו

התחלה של תקופה חדשה בקבוצה של מלחמה של השחקנים ואולי סוף סוף עליה על דרך המלך.

שי? איזה דרך חדשה?

אז ביג דיל משחק אחד טוב !! אולי חצי משחק..! ואל תשכח שהיה ללך אתמול חצי מגרש למכירה..! מקווה באמת שהם יבינו שאנחנו במצב קשה יותר מכולם בליגה הזו..! ונקווה היום שבית"ר ינצחו את הפועל ת"א שלא ניהיה מקום אחרון

למעלה