היי, חזרתי לכתוב

תוםשפר

New member
היי, חזרתי לכתוב

אז ככה: המשכתי לתרגל מדיטציה והכנת כדורי אנרגיה. היה לי קושיי רב למצוא את המקום בו האנרגיה שלי נמצאת, בכל פעם שהרגשתי את זה אמרתי לעצמי שאני בטח ממציא. אבל לא עכשיו אני בטוח- במרכז החזה. נהיה לי ממש קל להכין כדורי אנרגיה ישר איך שאני מדמיין את האנרגיה ביד יש עקצוצים ביד שאני מחזיק ואז כשאני מעביר ליד השניה אז העיקצוצים עוברים לשם.... אני מקווה שזה לא פסיכולוגי.... ושאני לא ממציא את זה (כאילו גורם לעצמי להרגיש את זה) מה השלב הבא? חוץ מלקרוא כי את זה עשיתי... הרבה זמן....ואני חייב להגיד שהיו דברים ממש ממש ממש משעממים.... אבל שווה את זה.....

RainBird

New member
מה אתה רוצה? זו שאלה רצינית, לא התגרות או משהו אחר. ברצינות מה אתה רוצה ללמוד? אין דבר כזה "מאגיה" כמו שאין דבר כזה "דת" שניהם מכלול. איזה מסורת? אילו כלים אתה רוצה לרכוש? באיזה זרם? ואזהרה- המכשפים נראים עם אף בספר בכוונה, יש הרבה קריאה, ואם זה קשה לך תוותר מראש.

neophile

New member
ואני רוצה להוסיף

שבנוסף לרכישת ידע , חשוב מאוד גם לחוות . זה דבר אחד לדעת אינטלקטואלית ודבר שונה לחלוטין להבין גם בצורה ריגשית .(כלומר להפעיל את מירב האינטילגנציות של המוח)

RainBird

New member
אני יודע שמי שרוכש ידע ברמה הבסיסית ביותר, יודע זאת. וגם אני שמיהרתי לרכוש ידע אינטלקטואלי מאוד מהר התפתתי לנסות ולהכיר את הידע הפיסי-רגשי שמאחורי כל זה. אני לא חושב שצריך למהר.

goldy

New member
מה אתה רוצה לעשות עים הכדורים?

רק ליצור אותם? לישלוח אותם לאנשהוא? להחזיר אותם אלייך? אילו תחומים נוספים מעניינים אותך?

סיריוס1

New member
על ידי התפתחות וצמיחה רוחנית תצליח הרבה...

...יותר. בגלל שיש קשר ישיר בין רמות המודעות ואופי של האישיות שלך לבין החזר תכונות המציאות אליך. יש רמות של מודעות שהמציאות היא ממש מעבר לחוקי הפיזיקה. כדורי אנרגיה זה הוכחה לעצמך ולסובב אותך שאתה אדם מיוחד ובעל יכולות, אולם במה זה נכון עבורך ? האם באמת מטרת קיומך זה לעמוד כל היום ולייצר כדורי אנרגיה ולראות איך הם עפים ? זה כל מהות קיומך ? הלימוד של כדורי אנרגיה הוא שלב אחד מתוך רצף של שלבי התפתחות רוחנית שמובילים אותך לראות ולהבין את הקשר המאוד עמוק בינך לבין המציאות הסובבת אותך. בשלב מסויים אדם שיש לו ידע ויכולות אדירות הולך לחיות בהתבודדות במערה ביער כי הוא מרגיש ששם הוא משפיע הכי הרבה על מה שקורה בעולם... פעם אחת ראיתי כדור אנרגיה בצבע נחושת זוהר עף לידי וזה יצא מהגוף שלי בלי כוונה, היום אני כבר לא רואה אותם אולם אני יודע שהם כל הזמן עפים ממני ומאחרים. הכל זה עניין של מודעות.

J e i n

New member
אם אני יוצרת כדור אנרגיה, האם אדם אחר יכול

להרגיש אותו גם? אם אני משלחת אותו לאנשהו, האם אמורה להיות לזה השפעה כלשהי על אותו חפץ/אדם?

RainBird

New member
כן. אני זוכר שפעם שיחקתי מסירות עם כדור כזה יחד עם מכשף אחר.

תוםשפר

New member
תראו אולי לא הבנתם

אני עדיין בונה את הבסיס. אני חושב שלפני שאני ירוץ אני ילך למשך כמה ק''מ. ז''א שאני לא ישר יבחר זרם יקרא כל היום ויצור כל מיני דברים. קודם אני יכין בסיס שממנו אני כבר לא יפול. הבעיה היא שאני לא בטוח שהכדורי אנרגיה שאני מכין הם אמיתים ז''א אני מרגיש עיקצוצים אבל אולי זה פסיכולוגי?... שאלתי מה השלב הבא... התכוונתי איך אני יוכל לפתח את השליטה שלי עם אנרגיה. כי דימיון מופתח היה לי לפני ועכשיו הוא אפילו מדהים את עצמי. אבל העבודה שלי עם אנרגיה נתונה בספק... איזה תרגילים לעשות לשליטה על אנרגיה בצורה טובה יותר<?!?!

RainBird

New member
../images/Emo6.gif אתה רוצה לפתח דבר שאתה לא בטוח שהוא אמיתי או לא? אולי תחכה קצת ותחקור את עצמך ואת התחושות שלך? אתה צריך סבלנות במאגיה.

תוםשפר

New member
אני מסתכל על זה ככה

א- אתה עוסק בזה. אז אני מאמין לך שזה אמיתי מפקפק אבל מאמין אתה רומז שאני צריך להפסיק להאמין לך?!?! ב- מדיטציה ודימיון מודרך אלה דברים שעוזרים לגוף והוכחו מדעית כי משפעים על דברים בגוף.... אז ביינתים אני לא יוצא בלילות רוקד עם נרות ליד סמלי שטן ושר תפילות לאלים יוונים (זה היה בצחוק ולא נועד לפגוע באף אחד) אני עושה דבר שהוא בסיס למאגיה ודבר בפני עצמו

gwizard

New member
תגובה של חרטטן ../images/Emo13.gif

מה שארדן התכוון לומר זה ש....תפסיק להסתכל מה אחרים עושים וקודם כל תאמין בעצמך ! אם אין ביטחון עצמי - אין מאגיה. לפחות לא לאורך זמן ובצורה בטוחה. אתה תמצא את ההוכחות לעצמך בעצמך, בדיוק כמו כל השאר. וכאשר זה יקרה (או שאולי זה כבר קרה ?) אתה תבין.

סיריוס1

New member
יש לי עצה בשבילך:

א. תגיד לעצמך שהמציאות היא נבראת מיידית אחורה וקדימה בזמן בו ברגע תלוי רצונך ומעשיך. הזכרון של העבר כולל כל היקום כולו הוא פרטי באופן מושלם אליך. ( הגישה של הבעל-שם טוב ואנשי הקבלה ). ב. שימוש בטכניקות של עשייה, דיבור, מלמול, לחשים, חפצים ונוזלים ואש, כולם מטרתם להעצים את האמונה שיוצרת תהודה לכוונה שלך. תהודה חזקה פירושה שינוי מציאות מהותי יותר וברור יותר. ג. כל חוקי היקום והידע נבראים בזה הרגע אחורה וקדימה בזמן. אין אמת מוחלטת. יש רק את האל שלך,אוהביך, ואותך. מתוך גישה זאת יהיה לך יותר קל להתפתח לתוך השלב שבו המאגיה היא אמצעי ולא תכלית להיות האני העליון שלך שזה קרוב יותר לאל שלך ולכוח הבורא מציאות מתוך בחירה מודעת. ד. המאגיה היא דרך ארץ שקובעה כסטנדרד תרבותי אנושי. כלומר, גם ללא מאגיה אתה עדיין במאגיה רק שאתה לא מודע עד כמה אתה במאגיה מכל מעשה ומחשבה ודיבור שאתה עושה בתמימות ביום יום, ולא רק אתה אלה כל יצור ביקום. השאלה היא עד כמה זה במודע במקום בתת-מודע. עד כמה זה גלוי ולא נסתר. כדורי אור הם תרגיל לגלות את עצמך ואת העובדה שהמציאות היא תוצר שנוצר גם ממך. במשך הזמן תלמד איך לאזן בין המודע שלך לבין התת-מודע שלך שמלא ברבדי אישיות ותכונות אופי שיוצרות מציאות רב-מימדית. האיזון הוא אימון של התפתחות רוחנית בעזרת מורה דרך. אצלי זה הרב-מאג מרלין הגדול, משה רבנו של ישראל ( שניצח חרטומים ואת בלעם ), וישויות מעולמות אחרים... הכל זה התפתחות.

Alpha biscuit

New member
אשר גם משחקים אחרים

כמו אחד באמצע ? כדורסל ? מחניים? כדורגל ? באולינג? ביצים? חושבים שזה אפשרי.?

סיריוס1

New member
כמובן. רק שאז יש לך בעיה...

..לאזן בין המודע לתת-מודע ולשמור על שפיות. המוח אינו מרשה לעל-טבעי להתגלות. ואם פורצים את הגנות המודע (המוח) השפיות ותדרי מחשבה עלולים להפגע. העיקר זה השימוש בטכניקה כאמצעי להתפתחות אישית/רוחנית ולא הזיהוי הפיזי שיש כדור של אש מהידיים שלך. המטרה היא גילוי הקשר האינטימי בינך לבין המציאות הסובבת אותך. עצם שליחת כדורים זה רק תרגיל/משחק להתפתחות אישית והעצמה רוחנית.

למעלה