היי...חזרתי... עם שאלה חשובה

AMIR2

New member
היי...חזרתי... עם שאלה חשובה

ממש פעיל פה הפורום. יש לי שאלה שמציקה לי..והיא : איך אני יבחר איזה חבר יקח ויהיה איתי ביום החתונה ( יש לי כמה חברים טובים..) מבלי להעליב אף אחד..

shelycat

New member
אז ככה...

קודם כל לצמצומים... למה חייבים אחד רק? אז מי שהכי משעשע אותך ואין לו נטייה לחוסר טקט, אחר כך תבדוק אם יש מישהו שאחראי ואוהב להיות במרכז העינינים הוא טוב כדי להיות איש קשר בהכנות לחתונה ובחתונה, לדוגמא יסיע אתכם, יביא את זר הכלה, אם יהיה סיבוך בסידורי הישיבה יטפל בעינינים, רק הוא ואתם יכולים לקבל רשות לדבר ולתת הוראות לדי.גי. למשל להנמיך/להגביר, שירים ובקשות מיוחדות וכו" . אם זה כדי לבלות איתך את היום רק אז מישהו מצחיק שאתה מספיק חשוב לא והוא לא אנוכי מידי כדי לעשות לך יום כיף ולא לרצות את תשומת הלב אילו.

AMIR2

New member
צמצתי כבר את הרשימה

ונשארו 3 חברים המטרה היא לבלות את היום ביחד ושהוא יהיה הנהג וכו´ אני יודע פחות או יותר את מי אני רוצה אבל מפחד שהשניים האחרים יפגעו מזה שלא בחרתי בהם! הצילו!! מה עושים?

shelycat

New member
אז אולי...

אבא של בעלי הסיע אותנו (טוב עשינו הכל בבית והאולם הוא 20 דקות נסיעה מכאן) ולא חסרו לנו החברים . אבל שיטה נוספת לצמצום היא תוריד את אלו שתהיה להם בעיה של לו"ז בגלל עבודה/לימודים לדעתך. והכי טוב תוריד את אלו שיש להם בת זוג כי הם ירצו להגיע איתה ולא להלחץ.

J-סיקה

New member
תראה אתה בטוח תפגע במישהו

אבל אם אלו חברים שלך תגרום להם להרגיש על הגובה אם תמנה אותם לשרי המשקה והאירגון תמיד כדאי שיהיה מישהו בסוד העינינים עם מרכז הערב מה שהחתן והכלה לא ממש יכולים להתעסק איתם אז שהם יהיו הרס"פים של הערב !!!!

אתי@

New member
תראה, רוב הסיכויים שמישהו כן

יעלב, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה!!! אבל... אנחנו נסענו לבד, בלי מלווים ונהגים והיה בסדר גמור. לא הרגשנו שנזקקנו למישהו. זה יכול להיות פתרון כדי שאף אחד לא ירגיש מוזנח...

האומן

New member
עם כל הכבוד

יש כאן לא סתם עניין של חבר שילווה את החתן. חתן, על פי היהדות, ביום החתונה הוא מלך
ומלך לא הולך לבד. לכן נוהגים שחבר מלווה את החתן מהבוקר, לוקח אותו למקוה (כן, גם חתן צריך לטבול, אבל בלי לברך) ואח"כ מלווה אותו, מתארגן איתו ומביא את החתן-המלך לחתונה.

dorlim

New member
גם לנשים יש את אותה הבעיה ../images/Emo66.gif

בד"כ מתלווה חברה טובה ליום ההכנות... אני בחרתי, מבין החברות הטובות, את זו שהיא הכי שלווה והכי מרגיעה. בחורה שאני סומכת עליה שאם משהו לא יראה לה היא תדע להעיר, מבלי להעליב או להכניס ללחץ ותעשה הכל על מנת שאני אצא הכי הכי. חוצמזה, עדיף תמיד לבחור מישהו שאין לו בת זוג, אחרת יש בעיה של איך הצד השני מגיע לחתונה ומנסיון של חברים, זה עלול ליצור אי-נעימות.

*שיר

New member
הצעת ייעול

אני מציעה לחלק את התפקידים לכמה אנשים: לבחור הרגוע והנעים - שילווה אותך ולחברים היותר אקטיבים לתת אחריות על דברים אחרים - על השולחנות או על המתנות או whatever, לא חסרות משימות.

מולדת.

New member
לדעתי....

בס"ד כדאי לקחת חבר טוב רגוע ומרגיע אחד שיהיה לך נוח איתו יום טוב מולדת

למעלה