היי חזרתי

• פותח הנושא batl
  • פורסם בתאריך

batl

New member
היי חזרתי../images/Emo24.gif

אני כבר אחרי ניפוח שלישי שאלתי את הרופא למה לא ירדתי הרבה ותשובתו היתה שכנראה הוושט שלי יותר חזקה מהטבעת אבל אין מה לדאוג כי הטבעת תעשה את שלה. כמו כן שאלתי אותו על כמות האוכל והוא אמר שאני יכולה לאכול כמה שנכנס כי הוא צריך לסמוך על הטבעת וכשהטבעת תגבר על הוושט לא אוכל לאכול הרבה גם אם ארצה. עוד שאלתי אותו על ההבדלים בין הטבעת השבדית לאמריקאית והוא אמר שהטבעת השבדית יותר טובה, פחות מסוכנת ופחות מסתבכים איתה כי לטבעת האמריקאית יש נטיה להכנס לתוך הקיבה ולכן יש יותר ניתוחים חוזרים למי שיש טבעת אמריקאית. עוד הוא סיפר שאת הטבעת האמריקאית אפשר לסגור עד 4 CC בעוד שבטבעת השבדית ניתן לסגור עד 10 CC ל י ד י ע ת כ ם !!!!!

SARA120

New member
היי BATL האם היית באיכילוב היום../images/Emo35.gif

אז גם אני הייתי (מס 10 )איזה מספר היית?כל כך רציתי לפגוש משהו מהפורום ודיברתי עליו כל הזמן ואפילו 2 בנות לקחו ממני את הפרטים. ואחת שאלה כמה זה עולה אז אמרתי לה שלי זה עולה יותר... החוויה לא היתה כל כך נוראה,אני שמחה שהכל אחרי.שרה

SARA120

New member
איך שהגעתי אתמול האכלתי את.......

העדר(הבעל, הבן הקטן,הכלבה,החתולים....)ורק שרה הקטנה והמסכנה הלכה למטה רעבה..
תשישות כזאת מזמן לא חוויתי,ובבוקר היה לי זמן אז הלכתי לשחות 20 ברכות.. בקיצור יום מעייף למדי. העיקר שאני אחרי ואמרו לי שנפחו 2 מתוך 5 והכל יושב טוב!אז אני שוטה..שותה בלבד. היה מאד מוזר לשבת בתור לניפוח ולהיות חלק של איזו כת סודית שמדברת בשפה מוזרה על טבעות וניפוחים...זר היה חושב שאנחנו או באגודת הפאנצ´ר מכערים או שאנחנו חובבי מדע בדיוני ופנטסיה(שר הטבעות..) ניסיתי לעורר התענינות בפורום ואני מקוה שהצלחתי עם שתי בנות נחמדות!(כמה אחוזים אני מקבלת?)נושא האינטרנט נחשב אצל רבים אחרים טאבו מוחלט ומן חומה גבוהה שסופה בעננים..ועל פורומים בכלל לא שמעו..תהום מוחלטת! אז זהו!היה מאלף .בוקר טוב ישראל ותודה לכל אלו שלא נעים להם להגיד שאני כותבת שטויות אז הם אומרים שהם אוהבים את ההומור שלי...
שרה

ronnymp

New member
שרה יש לנו עוד שותפים בכת הסודית

גם במחלקה השכנה מדברים על ניפוחים -
במח´ יולדות -
גם הן מנופחות ..... יום נעים לך מרוני

באיה

New member
רוני, כולכם היום מבריקים../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

היום, ממש, ממש מצחיק. כל הכבוד, איזה בוקר נחמד.

SARA120

New member
יום נפלא!היה יכול להיות עוד יותר..

אם הייתי אוכלת......אני ר ע ב ה !!!

RomiVais

New member
שרה, ביום יומיים אחרי הניפוח,

כשאנחנו "ילדים טובים" ורק על נוזלים, הבטן מקרקרת המון!!! אבל ביום השלישי כבר הרבה פחות. אל תשכחי שהרבה פעמים הרעב הוא פסיכולוגי. אנחנו רגילים לאכול, ללעוס ופתאום "משעמם" לנו בפה... והשיניים רוצות ללעוס... תחזיקי מעמד יקירתי. זה ייתן לך פוש גדול לעוד כמה ק"ג ולאט לאט תחזרי לאכול דברים. בהצלחה!!!! ולילה טוב רומי

RomiVais

New member
שרה - זה לא נכון!!!! ../images/Emo8.gif

מה שכותבים - זה מה שמרגישים. ואם אמרנו הומור - התכוונו להומור ולא דיברנו בכלל על שטויות. איפה שטויות? מי כותב שטויות? אין כזה דבר!!
על האחוזים כבר נדבר כשיגיעו האנשים
שיהיה לך יום נפלא ובהצלחה עם הנוזלים....... רומי

באיה

New member
שרה, את ילדה רעה שאת חושבת

שאני למשל, אומרת מה שאני לא מתקוונת.
את עוד לא מכירה אותי, אבל כאשר תכירי אותי יותר לעומק, את תווחכי (איזו מילה קשה לא יודעת איך כותבים אותה)שאני לעולם לא אומרת מה שליבי לא חושב. זו המגרעת או מעלה שלי, תקראי לזה איך שאת רוצה. אם הייתי חושבת שאת כותבת שטויות, אז אולי לא הייתי מגיבה בכלל, וכשאמרתי שאני מתה על ההומור שלך, אז תאמיני שזה נכון. אני אמנם כבר סבתא, אבל בראש אני צעירה, ואני גם לא אוהבת התחסדות. גם כשאני כועסת, אני עשויה להביע את זה במילים, בלי כחל וסרק ישר בפרצוף. ועכשיו הכעסת אותי מאוווווווווד.
טוב, די עם הטפות, חטפת עכשיו ממני מספיק.
שוב אני חוזרת ואומרת, קמתי היום בבוקר (בשעה 9.00) עם כוס קפה מול המחשב, ומה אני רואה, כמובן את הכתבה שלך. כמעט השפרצתי את כל הקפה על המחשב מרוב צחוק, ועכשיו החיוך לא ירד לי מהפנים הרבה שעות. ושתדעי לך שסלחתי לך על ההערה שהערת, כי אני לא נקמנית
ואם זה מוצא חן בעיניך או לא, אני כן אהבתי את צורת התיאור שלך על ההמתנה לניפוח. לא יכולת לתאר את זה יותר יפה והומוריסטי. אולי תשקלי לכתוב חומר לבדרנים ידועים, שלפעמים לא מבריקים במיחד עם ההומור שלהם
מה דעתך
ולא רק לך מגיעים אחוזים על גיוס לפורום, גם אני גייסתי אחת בהמתנה לתורי בוולפסון. הקיצר, שרה"לה, אני מאחלת לך צום קל עם הנוזלים, ונשירת הקילוגרמים מחדש. תמשיכי לדווח, אבל עם הומור שלך המיוחד.
באיה

SARA120

New member
תודה חמודות שלי!אתן יודעות שאני..

מתה עליכן!(רק שזה לא יהיה באמת,כי יהיה לכן קשה ל"גרד" אותי מכן...)אני לא אפסיק ,אל תדאגו!גם אם תתחננו שאפסיק ,אני לא אפסיק.....

batl

New member
היי שרה

לא הייתי האיכילוב אלא באסותא היה בסדר גמור

1osnatv

New member
היי בטל אני רוצה להגיד משהוא

אני לא יודעת איזה רופא שאלת בקשר לטבעות אבל לי לא ניראה הגיוני ששני הרופאים הכי טובים בארץ יעבדו על טבעת פחות טובה כי-גם סובחי וגם חרוזי עובדים רק עם הטבעת האמריקאית ולכן קשה לי לקבל מה שנאמר לך אולי אם אחד מהם היה עובד עם השוודית אזי הייתי חושבת ולכן לא ניראה לי שאלה איזה טבעת יש לך? ועוד שאלה עדיין לא יודעת שנעשה איזה שהוא סקר מי חוזר יותר לניתוחים אלא אם כן תידע אותי תודה

אני עים השודית אין לי איתה בעיות

לא ניתוח חוזר ולא כלום אני שלוש שנים אחרי איפה יש את הבעיה נכון בראש וזה כבר ניתוח אחר

batl

New member
היי אוסנת

דיברתי עם ד"ר אבינוח לא יודעת יותר ממה שהוא אמר לי.... תפשטי לבד! רק סיפרתי...

רוייקו

New member
עם מי דיברת, בת´, עם סובחי ??

הוא אמר שהשוודית טובה יותר מהאמריקאית ?

batl

New member
רויקו

מה דעתך לערוך מפגש שבו נזמין גם את סובחי וגם את אבינוח? הנה אתגר!

למעלה