היי, חזרתי!

חתוליקה

New member
היי, חזרתי! ../images/Emo66.gif

הייתי שבוע בחו"ל עם בן זוגי ובאמת דיברתי איתו על העתיד הצעתי לו שיחליט מה הוא רוצה לעשות לגבי הקשר שלנו בהתחשב בכך שלא נראה באופק שינוי בדעתי על לידת ילדים. הוא מצידו הסביר לי למה זה כ"כ חשוב לו: כי ילד זה ההמשך שלו בעולם. (עם כל הרצון הטוב שלי להבין אותו, אני ממש לא מבינה את הטיעון הזה) כך שבסוף לא הוחלט כלום!
טוב, לפחות אני מרגישה שמיצידי הבהרתי לו את העניינים ועכשיו זו החלטה שלו! לקרנית! לטיסה לקחתי איתי את ה COSMOPOLITAN של החודש וקראתי את הכתבה שבה התראיינת. מאוד נהנתי לקרוא את מה שאמרת! זה היה חזק וממצה! אני הזדהתי עם כל מילה! יישר כוח

מספר עצות לי לבן זוגך:

רוצה להשאיר את חותמך בעולם? * הקם תנועה לביטול מוסד הנשיאות בישראל. תיזכר כאדם שיחסוך למדינה מיליארדים. * הצטרף ותנהיג את התנועה לביטול ניסויים בבעלי חיים. תציל מיליארדי נפשות באופן ישיר, ובו בזמן תדחוף את הרפאה קדימה שנות דור. * קדם את המאבק הסוציאליסטי. חותמך יהיה חזק ביותר בכל התחומים עם דגש על החברתיים, כלכליים, ואיכות סביבתיים. * נסה לקדם את החינוך בישראל. אנחנו רצים לתהום. נסה לעצור את זה. לעשות ילד?! קפיטליסט קטן שמזהם את הסביבה, הורג בשם הדת, הכסף, הכח או סתם כי הוא קינא באישתו? אוכל פגרים של חיות? אחד כזה כמו כולנו? תוך 30 שנה תהיה הקשיש שמציק לו ומעכב אותו, תוך 60 שנה מי יזכור אותך? את מי מכירים? את צ'ה גאוורה או את בנו? בן גוריון או בנו? ניוטון-אפלטון-ארכימדס או בניהם?(אם נצא מנקודת הנחה שאכן היו להם צאצאים). תשאיר חותם חיובי, לא בן אדם.

karnity

New member
ההודעה הזו... היא

אחד הדברים הכי חזקים שקראתי!!!! אמיר - אתה מלך!

echis

New member
את מי אתם מכירים?

את צ'ה גווארה או את אבא שלו? מזל שמישהו ילד אותו

gezer5

New member
גבר

משום מה עדיין לא שמעתי דעות כאלה מגברים ואני נמצאת בעולם הזה כבר 33 שנים. כל הכבוד, אני איתך!!! כואב גם על הנשמות האלה שמגיעות לעולם הנוראי הזה בלי ששאלו אותם,(כמעט כמונו)

למעלה