היי, היי, היי, היי... הלו!!! וואו,
לא מוגזם קצת בשביל הודעה אחת?!?! זאת אמורה להיות הודעה מה שאני כותב עכשיו - לא ספר... אתה יודע, כאשר נותנים הנחיה כלשהי והיא לא מתבצעת, כדאי לנסות לתת אותה שוב - בצורה שונה. אולי חלק קטן יותר ממנה, למשל!... זה נכון גם לגבי הנחיה לעצמנו שאנחנו מתעצלים לבצע. נניח אני אומר לעצמי "בן, תסדר את החדר!" ואני ישר מרגיש "לא, מה פתאום, לא מסדר!" אז ההנחיה לא בוצעה. אז אני נותן אותה שוב, חלקית: "בן, תסדר את השולחן..." ואז אולי היא מתבצעת... איזה כיף! אז אם ההודעה הזאת לא תהווה עבורך תשובה, נסה לתת הנחיה קצת יותר צנועה... לדוגמא, לשאול רק שאלה אחת...
בכל מקרה, התרגיל הראשון מבחינתי הוא למצוא את כפות ידייך בחלום. אחרי שתמצא אותן, אפשר להמשיך הלאה. לפני כן, אין לך "עמדת מוצא". אתה יכול לדמיין את זה כמו אולם של לימודים בבית ספר לאמנות הלחימה. לפני שאתה לומד את עמידת המוצא, אתה צריך להיכנס לאולם... ומציאת כפות הידיים בחלום הינן המקבילה ל"כניסה לאולם". כרגע, מבחינתי, עד שלא מצאת את כפות ידיך בחלום, אתה מחוץ לאולם! אז איך אני יכול ללמד אותך לבצע עמידת מוצא או כל דבר אחר? כנס לאולם! ושם, אני אראה לך הכל... שלך באהבה, בן