היי! חזרתי!!!

היי! חזרתי!!!

מצטער שאני מפריע לרצף עם הודעה חדשה, אבל נורא רציתי להגיד לכם היי!!!
באהבה, בן

שריר

New member
יופי נוספו לי עוד שאלות

טלי נוכל דלבר על זה בICQ או שאתה עדין לא ממש מסתדר איתו?

שריר

New member
מצטער על עיוות השם לא שולט ../images/Emo10.gif

בזה חושב על כמה דברים באותו זמן אז אתה יכול יותר להסביר על הקטע הלחימתי מהתחלה ועד שהנשמה תצא לא סתם כמה שתוכל אות רצה יהיה ממש ממש טוב ועוזר

לא נכנס בשניה זו לאיי.סי.קיו -

עדיין לא יצא לי מאז שדיברנו להשתמש בו אפילו שניה כך שלא יצא לי עדיין ללמוד להשתמש בו - אבל אתה מוזמן לשאול בפורום! אני אענה! טוב?!... שלך באהבה, בן

שריר

New member
אתה יכול להסביר את כל

מה שקשור לקונג פו ולחלומות צלולים מדיטציות קאטות צ´י כל מה שיש ביניהם קשר מה הקשר ונגיד מה עוזר לי לעשות מדיטיצה בחלום והאם אפשר כאילו פשוט להגיד אני רוצה לעשות מדיטציה וזה יעשה או כמו בחיים צריך לרוקן מחשבות צריך כל מה שצריך עד שמגיעים?

היי, היי, היי, היי... הלו!!! וואו,

לא מוגזם קצת בשביל הודעה אחת?!?! זאת אמורה להיות הודעה מה שאני כותב עכשיו - לא ספר... אתה יודע, כאשר נותנים הנחיה כלשהי והיא לא מתבצעת, כדאי לנסות לתת אותה שוב - בצורה שונה. אולי חלק קטן יותר ממנה, למשל!... זה נכון גם לגבי הנחיה לעצמנו שאנחנו מתעצלים לבצע. נניח אני אומר לעצמי "בן, תסדר את החדר!" ואני ישר מרגיש "לא, מה פתאום, לא מסדר!" אז ההנחיה לא בוצעה. אז אני נותן אותה שוב, חלקית: "בן, תסדר את השולחן..." ואז אולי היא מתבצעת... איזה כיף! אז אם ההודעה הזאת לא תהווה עבורך תשובה, נסה לתת הנחיה קצת יותר צנועה... לדוגמא, לשאול רק שאלה אחת...
בכל מקרה, התרגיל הראשון מבחינתי הוא למצוא את כפות ידייך בחלום. אחרי שתמצא אותן, אפשר להמשיך הלאה. לפני כן, אין לך "עמדת מוצא". אתה יכול לדמיין את זה כמו אולם של לימודים בבית ספר לאמנות הלחימה. לפני שאתה לומד את עמידת המוצא, אתה צריך להיכנס לאולם... ומציאת כפות הידיים בחלום הינן המקבילה ל"כניסה לאולם". כרגע, מבחינתי, עד שלא מצאת את כפות ידיך בחלום, אתה מחוץ לאולם! אז איך אני יכול ללמד אותך לבצע עמידת מוצא או כל דבר אחר? כנס לאולם! ושם, אני אראה לך הכל... שלך באהבה, בן

שריר

New member
אוקי אני אכנס

נעבור את זה שלב שלב עד שנוכל לערוך קרבות ארוכים עד אור הבוקר כמובן שאני אנצח בהם

שריר

New member
אולי תוכל לענות לי יותר בקשר

היום היה לי חלום שחבר שלי רודף אחרי במהירות על טבעית אז הפסקתי לברוח הוא ממש התקרב אליי אז קפצתי באויר הכל נהיה איטי ובאתי להביא לאו בעיטה והתעוררתי עם הרגשה שאני עף כזו וכל מיני ויברציות ברגלים יכול להיות שזה היה חלום צלול? עם צלילות מאוד נמוכה? ובאיזה שיטה אתה נכנס לחלומות הצלולים שלך?

איזה כיף!!!

לא יודע מה זה היה, תגדיר אתה... אני משתדל תמיד להיות צלול. בחלק קטן מהחלומות אני מצליח - ובשאר לא... בפעם הראשונה מצאתי את כפות ידיי. זה היה אחרי שנים של מדיטציה ולכן הצלחתי בנסיון הראשון. מאז הטלתי על עצמי משימות מורכבות יותר ויותר. אני לא מגביר את הצלילות בעזרת שיטה כזאת או אחרת. אני פשוט משתדל להיות צלול ככל האפשר... מפתיע, הא?! שלך, בן

שריר

New member
לא יודע אם מפתיע לעומת לא ברור

אני מת להגידר את זה כחלום צלול כי אני כבר רוצה לחלום השאלה אם באמת כדי שאני אגדיר ואפתח אשליות אתה ממש ממש סותר את עצמך מצד אחד אין לך הרבה חלומות מצד שני אתה מצבע בהם קאטות?

שריר

New member
מה זאת אומרת למצוא את היידים?

למה זה כל כך בעיה להסתכל על היידים כנראה שנחנו שלא הבנתי אותך

למצוא את הידיים...

אתה חולם, פתאום אתה קולט שאתה חולם (מצידי בעזרת בדיקת מציאות או איך שאתה רוצה) - ואז אתה מרים את הידיים ומסתכל עליהן... הנה הידיים שלך! אחרי כמה שניות הן עשויות להתחיל להיות מטושטשות או משהו... במקרה כזה אתה מסתכל על אחד מהעצמים האחרים בחלום, עד שהוא גם מתחיל להיות מטושטש - ואז אתה שוב מסתכל על הידיים... ואחר כך על עצם אחר ואז חוזר לידיים וכן הלאה, עד שקשב החלימה שלך מתפוגג... שלך, בן

תלוי מה זה לא הרבה...

אנחנו חולמים - אני משער - מאות חלומות בלילה, אם לא אלפים (ושהמדע יקפוץ לי). אם אני צלול בנניח 30 חלומות בלילה, אז זה פחות (ואף הרבה פחות) מעשירית!... זה נקרא חלק קטן, לא?...

שריר

New member
הבנתי אותך אני הייתי בטוח שאתה

מתכוון יותר ל1 לשבועים אבל 30 ללילה זה מספר עגול ויפה לא הבנתי את הסוף של הידיים אני חוזר על התרגיל עד שמה קורה?

שריר

New member
קשב חלימה?

אמרת בתרגלי של הידיים עד שהקשב חלימה נעלם מה זאת אומרת?

הסתכלות בידיים:

1. אתה חולם חלום 2. אתה קולט שזה חלום 3. אתה נזכר שאתה אמור להסתכל בכפות הידיים שלך בחלום 4. אתה אומר לעצמך: "רגע אחד, אז אם אני חולם עכשיו, אז אני אסתכל בכפות הידיים שלי" 5. ואז אתה מסתכל בהן!!! 6. הן הופכות אחרי כמה זמן למטושטשות, או מוזרות, או סתם מתחילות להשתנות / להיעלם 7. בגלל שכל הטריק בחלימה זה להחזיק את החלום ולא לתת לו להשתנות (בהתחלה לפחות, עד שמפתחים שליטה בנושא), אתה עובר מהתבוננות בידיים להתבוננות במשהו אחר הנמצא בחלום. לדוגמא, תמונה על הקיר 8. אחרי כמה שניות כנראה תראה שגם הדבר הזה מתחיל להיות מטושטש או להשתנות - ואז אתה חוזר להתבונן בכפות הידיים 9. ואופס, הן שוב מתחילות להשתנות או להיטשטש... אז אתה מסתכל שוב על משהו אחר (לא אותו משהו אחר של קודם, אלא פריט אחר מאלה הממלאים את החלום) 10. וכן הלאה... "קשב החלימה" זה כאילו הצלילות של בחלום. להגיד "נגמרה לי הצלילות ברגע מסויים ואיבדתי את ההכרה" זה כמו להגיד "נגמר לי קשב החלימה". מובן?! שלך באהבה, בן

למעלה