היי, חייבת לומר כמה דברים...

• פותח הנושא mia01
  • פורסם בתאריך

mia01

New member
היי, חייבת לומר כמה דברים...

גלשתי בפורום הזה לפני כמה חודשים לתקופה ועזבתי... אני חייבת לציין שהרעיון של פורום "קווין" למעריצה רבת שנים כמוני, מאוד קסם לי אבל יחד עם זאת יש כאן כמה דברים שקצת איכזבו... חלק גדול מאוד מהאנשים כאן לא ממש מכיר את הלהקה ושמע עליה אולי דרך ההורים, שזה בסדר אבל לא ממש הצלחתי למצוא כאן מעריצים רבי שנים מתקופתי, אלה שאהבו את קווין עוד לפני מותו של פרדי, אלה שבכו עליו, אלה שנסעו עד לונדון כדי להניח פרחים בפתח ביתו או אלה ששלחו צ'קים ברחבי העולם כדי להיות "חברים" במועדון המעריצים הבריטי הרישמי. זה קצת איכזב אותי ובגלל זה עזבתי. יחד עם זאת חשוב לי מאוד להגיד שזו הלהקה המדהימה בעולם ומדהים אותי שיש כזה דור צעיר של אנשים שעדיין אוהבים אותם, כן ירבו ויישר כוח. דבר אחרון, יש כאן המון המון בורות בכל מה שקשור ללהקה, פרטים אישיים, ביוגרפיים וגם פרטים הקשורים למוסיקה... אני בתור מעריצה מתחילה (מתישהו לפני כמעט 18 שנה) קראתי המון חומר על הלהקה כדי לדעת כמה שיותר. כאן אני רוצה להמליץ לכל מי שרוצה כל כמה ביוגרפיות מדהימות שייעשו קצת סדר בבלאגן וייספקו תשובות לכל השאלות האפשריות... 1. White Queen - ביוגרפיה על ראשית דרכה של הלהקה ועד סופה, קצת מבחינה אישית, הרבה מבחינה מוסיקלית. 2. The show must go on - ביוגרפיה על פרדי מרקיורי שנכתבה על ידי עתונאי, יחד עם פרדי. נחמד ומלא פרטים אישיים 3. Mercury and me - הדבר המדהים ביותר שקראתי עד היום. ספר שנכתב על ידי ג'ים אהטון, מי שהיה בן זוגו של פרדי מאמצע השמונים וסעד אותו עד רגעיו האחרונים. יש שם תיעוד מרגש כולל כל דקה ברגעיו האחרונים של פרדי. תמונות אישיות ונדירות ובאמת הצצה אמיתית לחייו הפרטיים של האיש המופלא הזה. לא הפסקתי לבכות. 4. The new visual documentary - חוברת\ספר נכתבה ע"י קן דין, שוב הרבה על המוסיקה, קצת פרטים אישיים, תמונות אישיות. מקווה שתמצאו את החומר. אני קניתי הכל בלונדון אבל אני בטוחה שאפשר למצוא גם חומר טוב דרך האינטרנט. תמשיכו לאהוב את הטובים מכולם.

אמממ

את לא יכולה להאשים אותי על שנולדתי 8 חודשים לפניי מותו של פרדי,נכון? לדעתי את צריכה להעריך את דווקא צריכה להעריך את הדור הצעיר. זה לא חוכמה ללכת עם הזרם ולאהוב את קווין או כל להקה אחרת כשהם באופנה,היופי הוא שעכשיו,20 שנים לאחר מכן,אנחנו מגלים אותם בכוחות עצמינו ומתאהבים בהם. ותודה על ההמלצות

I n n u e n d o

New member
היי לך..

קודם כל לדעתי,זה לא משנה בן כמה אתה או לפני כמה זמן הכרת את המוזיקה של קווין. זה שאני בת 18 וחצי והייתי בת 5 שפרדי נפטר לא עושה אותי מעריצה פחות או יותר טובה שלהם
דבר שני,אני מקווה שתהיי פה יותר ותשתפי אותנו בידע שלך

natali24

New member
מסכימה מאוד

אומנם, אפשר לשייך אותי לדור היותר מבוגר כאן לא הכרתי את קווין דרך ההורים שלי, אבל הייתי בת כמעט 14 כאשר פרדי נפטר, ואז הכרתי את הלהקה והתחלתי להעריץ אותם. לדעתי זה פשוט מדהים שיש דור צעיר שמתעניין בלהקה, ואותם ניתן לפגוש כאן בפורום. הרצון לדעת, ללמוד, להכיר...במיוחד מחבר'ה צעירים. זה פשוט עושה הרגשה טובה, ונותן את התחושה שהלהקה לא טיפול לדפי ההיסטוריה ותעלם, ושעדיין יש כאלו שאוהבים. בין אם הם נולדו יחד עם פרדי, ובין אם הם נולדו לפני שנתיים. העיקר שיש דור שממשיך את נס הלהקה.

B a m B a m

New member
האם הכמות קובעת????../images/Emo168.gif

אני, ילדה בת 15, שלצערי הרב הייתי בת שנה ושלושה חודשים כשפרדי נפטר, לא חושבת שהכמות קובעת. אני אמנם הכרתי את קווין דרך ההורים שלי אבל היה להם רק את "לילה" שזה דיסק שבערך יש לכל אחד... ולגבי הביוגרפיות, קראתי את הביוגרפיות הרשמיות, ואני דיי בטוחה שאני ואת יודעת בשלב הזה דיי אותו דבר. אל תכלילי הכללות, כי אני בטוחה שבפורום יש אנשים יותר צעירים ממך שכן, מה לעשות יודעים יותר ממך ובבקשה אל תחמיאי לעצמך כי נולדת לפניי ולפני המעריצים האחרים שהמזל לא שפר עליהם והם נולדו קטנים מדי מכדי לצפות בתופעה המדהימה שנקראה קווין בזמן אמת, כי המוזיקה שלהם היא אלמותית וככל שיותר אנשים מגלים אותם זה יותר טוב. ונדוש אבל נכון: הכמות לא קובעת!

mia01

New member
מוכנה לתחרות חידון ידע ANYTIME../images/Emo8.gif

ואם לא שמת לב, אף אחד לא החמיא לעצמו על שנולד קודם, מה לא הייתי נותנת בשביל להיות שוב בת 15... אני מאושרת ושמחה שיש מעריצים צעירים ללהקה, אני את הילדים שלי אגדל על המוסיקה הנפלאה הזו, זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי. ואם יש לך המון ידע, אני שמחה, יש הרבה בפורום שאין להם ואליהן מכוונת ההפניה שלי לביוגרפיות (הלא רישמיות אגב..)

rainbow 1974

New member
מסכימה עם באם באם ומוסיפה..

אז נכון שאני לא הייתי מעריצה של קווין כשפרדי עוד היה חי (ואי אפשר להאשים אותי..) ונכון שאני לא יודעת הכל על הלהקה מבחינת פרטים אישיים, ונכון שעוד לא הייתי בבית של פרדי, ונכון שאני לא חברה במועדון המעריצים. אבל אני יכולה להגיד מה אני כן- אני אוהבת את המוזיקה שלהם, אני מכורה לקול של פרדי שנכנס לי לנשמה ואין יום שאני לא מקשיבה לקווין. וזה לפי דעתי מה שהכי חשוב- האהבה למוזיקה, מה שהמוזיקה שלהם עושה לי כשאני מקשיבה להם. ולא צריך שומדבר אחר.

queen man

New member
צודקת!!!!!

rainbow 1974 צודקת בכל מה שהיא אמרה ואני שונא את הקטע הזה של ההתנסות כל אחד אוהב את queen איך שבא לו אם זה להיות בבית של פרדי אם זה להקשיב לשירים אם זה לחרוט את השם של בריאן על התחת חח זה באמת לא משנה אם הייתי חי שפרדי כיכב אז תעשי טובה לי ולכל הדור שלי!!

לצערי התגובה של כולכם פה למה

שmia01 כתבה רק משקפת את הגיל הממוצע פה בפורום... היא בסה"כ אמרה שחבל לה שאין מעריצים מהדור הישן ושהיא מאוד שמחה שהלהקה היא אלמותית וכי יש מעריצים צעירים שלה עד היום, ומה לעזאזל לא בסדר עם זה??

rainbow 1974

New member
אממממ... זה לא נשמע כ"כ ככה..

וזה שאת אומרת שאנחנו ילדים קטנים מוכיח עוד יותר הטענה...

העניין הוא

לפי מה שאני הבנתי מדבריה,היא מאוכזבת מכך שאנחנו צעירים,ובשבילה מעריצים צעירים אינם נחשבים מעריצים אמיתיים. אשמח אם היא תתקן אותי ואגלה שטעיתי:)

מסכימה עם כל מילה...

גם אני בבשיטוטי בתפוז הגעתי לפורום הזה אך לצערי גיליתי שמעריצים כבדים מהדור שלנו יש כאן ספורים... ואם תקראו שוב תבינו שהיא לא באה אליכם בטענות אלא להפך שמחה שיש גם מעריצים חדשים אבל אין מה לעשות, היה קסם בלהעריץ את קווין של שנות ה80. מכירה את רוב הספרים שציינת, במיוחד אהבתי כמובן את mercury and me...

e dor

New member
תשובה בתור אחד הצעירים כאן

שלום, אני דור - אני בן 14 ואני מעריץ של קווין כמה שנים אבל ... לפי הגיל אפשר להבין שלא הרבה זמן. אני קראתי חומר על הלהקה אבל בעיני להיות מעריץ אמיתי זה לא לעבור על כל החומר הזה 7 פעמים עד שהוא יצא לי מהחורים, להערכתי הנושא יפסיק לעניין אותי ככה. במקום זאת, אני שומע שירים שלהם, מקבל מידע מהאנשים כאן, אם יש שאלה ספציפית שאני חושב עליה - אני גולש ובודק את התשובה, ופשוט נהנה ממוזיקה איכותית. לטעמי זו מחשבה די מרובעת פשוט לשנן חומר על הלהקה ורק בגלל זה לקרוא לעצמי מעריץ "שרוף" או איך שלא תכני את זה. כמובן שאם כך את רוצה או כל אחד אחר - חופשי, לי לא משנה. בכל אופן, השורה התחתונה היא שצריך להבין שכל אחד ואחת פה מעריץ את הלהקה, כל אחד ברמה שהוא/היא רוצה ובצורה שהוא/היא רוצה וגם כשמישהו/י טועה בפרטים - באים ומתקנים אותו, לא נראה לי שעוזבים פורום בגלל זה כי לא ראיתי פה אנשים שסתם אומרים שטויות או משהו - טעויות רגילות קורות לכולם. אחרי שנתתי את דעתי (סורי על האורך
) לילה טוב לכולכם

למעלה