היי...חייבת עזרה דחוף!!:(

aLiNuShKa

New member
היי...חייבת עזרה דחוף!!:(

יוווווו אנשים אני כל כך בדיכאון... יש לי מתכונת יום שישי..בלשון!!!!! המקצוע הכי מסריח בארץ!!!!!!! ורק היום נזכרתי שאני צריכה להתחיל ללמוד.. ואני לא יודעת כלום!!!!! באמת.. כל השנה ישבתי על 60 ולא נגעתי בלשון כבר חודש ושחכתי הכל...:\\ מה זה אין לי כוח להכשל במתכונת הזאת.. אוווווווףףףף איזה ביאוס... וגם.. גם רבתי עם ידיד הכי טוב שלי..(כמה לא צפוי..) כל הזמן אנחנו רבים.. הפעם נראה לי זה רציני.. ואני לא מצליחה להתרכז בחומר בלשון..
מה אני עושה??

the freaky girl

New member
מבינה לליבך..

לכולנו יש את התקופה הזו.. :(( אני חושבת שכדאי שתעשי בובה שלו, ותדקרי עם סיכות.. סתם, סתם.. אל תעשי את זה.. :/ אני חושבת שכדאי שתצאי כמה זמן מהבית, תבלי עם חברות, תשתגעי, תשכחי מהחיים... ורק אח"כ תלמדי כמו שצריך ללשון..

the freaky girl

New member
ד"א..

בהצלחה במתכונת!!..
ולשון זה ממש קל כשחושבים על זה.. המקצוע הכי קל שלי.. את פשוט צריכה להבין את התופעה כביכול, וזהו.. ככה אני יושבת על מאיות..

aLiNuShKa

New member
זה בעיה..

נשארו לי רק 3 ימים לחרוש למתכונת הזאת.. ואם אני אצא ואשכח מזה.. אני אשכח בכלל שיש לי מתכונת.. וממש לא בא לי להכשל...:(( והקטע עם הידיד!!!!!! משגע אותייייייי.... אוווווףףף.. :( הבעיה היא שאני חושבת שלו זה לא ממש מזיז.. כמו שאני מכירה אותו.. אם הוא היה רוצה..הוא היה שולח לי הודעה באייסי.. אבל הוא לא שולח.. כנראה שלא מפריע לו שאנחנו לא מדברים... אז זין עליו!! נכון???

the freaky girl

New member
אני..

אוהבת לשמוע רוק ומטאל.. לא סובלת מזרחית ודיכאון וכל מה שבסגנון.. איירון ואירוסמית' רולז!!..

aLiNuShKa

New member
ואני...

גם אני שונאת מזרחית ודיכאון!!!! שונאת בטירוף.. אני יותר בקטע של היפ הופ..:)

vk3

New member
וואי איזו תקופה מעצבנת לכולם...

לך לשון, למישהו היסטוריה, לי מתמטיקה וזה לא נגמרררררר
תתחילי ללמוד. לאט, לאט ותספיקי את הכול... העיקר שתעברי, ברוררר
והבעיה המרכזית שלך, כמובן, היא... הידיד
מה קרה
ספרי לדוד קיריל
ואנסה לתת לך איזו עצה טובה...

Dynamo1929

New member
לא נורא, חבר'ה! ../images/Emo13.gif

גם לי הייתה בגרות שנה שעברה בלשון... הייתי אמור לגשת אלייה עם מגן 40-45 בערך... אבל כיוון שהברזתי ממבחן אחד וכמה בחנים, ואז שוחחתי עם המורה כדי שהיא לא תחשיב לי אותם במכלול הציונים....ניגשתי עם מגן 70.. :) ואז למדתי כמה שעות לבגרות וקיבלתי 80... הבגרות ממש קלה! פשוט צריך להפעיל את ההיגיון והאינטואיציה! באמת! אני לא ידעתי שום חוקים/כללים ועשיתי את רוב הבגרות בצורה אינטואיטיבית... ועובדה, הצלחתי! (ות'אמת, קצת התאכזבתי אפילו, כי ציפיתי ל90 בערך... אבל בסה"כ סבבה... כי כל השנה לא עשיתי כלום
) שיהיה לך בהצלחה!

aLiNuShKa

New member
דוד קיריל...זקוקה לעצה מבן..:)

וואי וואי..ראיתם מה זה?! פעם ראשונה בחיים אני מתחברת בשעה הזאת..בד"כ זה מהבוקר.. אבל מהבוקר למדתי לשון..ככה ש... :\\ עכשיו הכי פה וזה הכי חשוב... אמממ.. דוד קיריל..
זקוקה לעצה ממך.. לא דיברתי עם הידיד הזה כבר יומיים..אני...לא יודעת מה לעשות!!!!!!!! ואין לזה סיבה אפילו.. פשוט לא מדברים.. אבל.. הבעיה היא כזאת.. יש ביננו מערכת יחסים מוזרה בטירוף..אנחנו ממש ממש ממש ממש קרובים..ולעיתים אנשים חושבים שאנחנו חברים... אני לא רוצה להיות חברה שלו אבל יש לי משהו אליו..ואני לא יודעת בידיוק מה זה.. אוווייי שני האנשים הכי מתוסבכים בעולם (אני והוא) התחברנו ואנחנו לא יודעים מה אנחנו רוצים... סיבוך.. פשוט סיבוך.. :( יום שישי מתכונתתתתתתתת! אמממממממממממממממא

vk3

New member
../images/Emo41.gif העצה השבועית של דוד קיריל ../images/Emo41.gif

ראשית כול אני חייב לציין לשבח את מאמצייך וכול הכבוד שרק עכשיו התחברת, כי למדת
המשיכי כך
. ועכשיו נעבור לעצה... קודם כול אני מאמין שהינכם זיווג מאוד מיוחד
אני דווקא מאמין בחיבורם של שני אנשים מתוסבכים, כפי שציינת, אבל במערכת יחסים כזאת זה לא עובר בשקט, מניסיונך האישי
מערכות יחסים כאלו הן מאוד אמיתיות וכנות בדרך כלל, האנשים לרוב הם חברים מאוד קרובים שמרגישים קשורים בחבל עבה וזקוקים אחד לשני
ולפעמים הגבול בין החברות לזוגיות האמיתית יכול להיטשטש ואז נכנסים לצרות האמיתיות... וזו הצרה בה נתקלתם
אינכם יודעים איך לנהוג ואיבדתם כול כיוון... אתם אוהבים אחד את השני, אבל לא יודעים איזו אהבה זאת... וזה מסבך ומכאיב לשני הצדדים
ואני חייב לציין שזו בעיה רק של המינים המנוגדים...
לא יודע למה רבתם, לא הבאת לי את הסיבות לכך, אבל אני לא ממליץ לך ולו על מלמחת השתיקה
זה מכפיל ומשלש את הלחץ המופעל עליכם ממערכת היחסים ואתם משתגעים עוד יותר... אבל אני גם לא אומר ליפול לזרועותיו של השני. המלצתי היא... התקררו טיפונת
אל תתנו לדחפים הרגשיים שלכם להרוס חברות כה נפלאה שאין לדעת מה ייצמח ממנה
אם את לא מרגישה את הצורך לדבר איתו עכשיו, בעוד דקה או היום בכלל, אל תאלצי את עצמך לכך
אבל אם את מרגישה שיש ביניכם נושא לא סגור או ריב, כדאי לפתור אותו במהרה באווירה שקטנה ונעימה לשניכם
אולי כדאי לכם לנסות קשר של חברות
בלי יותר מדיי התחייבויות... לקרב קצת את
בותיכם... ולראות מה יצא מזה... ואולי פשוט " חרשתם" אחד על השני ואתם מרגישים תלויים או כלואים אחד בשני
במצב כזה המלצתי היא להרפות מעט וכפי שהזכרתי לעיל... להתקרר
" תנועות" מהירות הנובעות מדחפים אימפולסיביים לא יובילו אתכם לפתרון הבעיה... אם היא בכלל קיימת
אפשר לאמר את כול זה במשפט אחד: " אתם כול כך אוהבים, שאתם שונאים אחד את השני"
ולדעתי זה ענק... זה באמת קשר ייחודי. בעיקרון אתם חייבים לדבר ולדבר ולדבר... לשבת ופשוט לשוחח. אולי אחד מכם משמיץ את רגשות השני ומתמקד ברגשותיו שלו
כך נוצר ביניכם פער עצום ואינכם קולטים מה הבעיה. למדו להקשיב אחד לשני... אני כבן יכול לשער שאולי הבחור באמת מאוהב בך... ורוצה יותר ממה שיש ביניכם עכשיו, אבל את לא עוברת שלב
יכול להיות
אולי זה מכאיב לו והוא כועס עלייך ולא מבין למה את לא קולטת את רמיזותיו העבים
ואלה הן רק השערותיי כחבר במועדון המין הזכרי
... בסוף כול סוף, אתם צריכים להבין את עצמכם ראשית ואז לשחק במשחק " החלף תובנות" שכול צד יבין את רעהו... זה יקל עליכם רבות, האמיני לדוד קיריל
ועכשיו כול מה שנשאר לי זה לאחל לכם
ולך אישית הצלחה מסחררת במתכונת

aLiNuShKa

New member
קיריל! אתה בן אדם ממש ממש חכם!תודה

וואי וואי.. דבר ראשון אני רוצה להגיד לך תודה...ובאמת להודות לך מקרב לב שהקדשת זמן ומחשבה וכתבת לי תגובה כזאת רצינית וארוכה וחכמה:) חחח אז ממש ממש תודה..
אז ככה.. אני אספר לך בקצרה את הסיפור..מנקודת המבט שלו לפחות.. ידיד הכי טוב שלי...שהוא כמו אח שלי דיבר איתו בידיוק שלשום...עליי! ניסה לברר ממנו מה הוא מרגיש..ניסה לשאול אם הוא מאוהב בי וכאלה...עכשיו...מהשיחה הזאת שומדבר לא יצא..ונראה לי שבגלל זה..הוא לא מדבר איתי עכשיו!!! לא יודעת למה..אולי..בגלל שבשיחה ידיד שלי ניסה.."לגלות" מה הוא מרגיש... אחרי שהשיחה נגמרה ידיד שלי שלח לי אותה...ואני קראתי והייתי בשוק!!! הם דיברו שם כל הכל.. והידיד הזה שעכשיו אנחנו לא מדברים הסביר לידיד השני ואני מצטטת:"אני אוהב את אלינה הכי הכי בעולם...אבל אני לא רואה אותנו חברים כרגע, טוב לנו כמו שזה עכשיו..וחברים אנחנו לא ניהיה" אני אישית...לא יודעת מה להגיד על זה..
אההה.. להיות חברים? ניסינו.. היינו חברים שבוע..והיה מתח באוויר..היה..משהו שהפריע..אז החלטנו לחזור להיות ידידים.. הבעיה היא.. ששנינו באותה בעיה.. אנחנו לא יודעים איזו אהבה אנחנו מרגישים אחד לשני..אני בטוחה שאני לא אוהבת אותו בתור ידיד...אך ורק בתור ידיד..והוא אמר לידיד השני שלי שהוא אוהב אותי יותר מ"אהבה לידידה"... אתה מבין איזה סיבוך?! יש לו סיבה שהוא לא שולח לי הודעה... בטוח קורה לו משהו.. אני מכירה אותו כל כך טוב שאני יודעת שמשהו קרה.. אבל אני לא רוצה לשלוח לו הודעה.. נמאס לי כבר לרוץ אחריו אתה מבין?! אני לא שולחת הודעה!!!! אני יודעת שאני מתנהגת בשיא הילדותיות אבל אני לא רוצה..!!! אני זאת שתמיד רדפתי..אני זאת שתמיד שאלתי מה קרה.. הפעם..שהוא יבין שמשהו לא בסדר..ושישאל..ושיתעניין!!! קיריל!!!! חולה עליך! אתה אחלה בן אדם!

vk3

New member
../images/Emo51.gif על המחמאות ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif

גם את נהדרת
ראשית כול, קשרים זה אמצעי זוועתי
שונא, שונא, שונא את הבנות והבנים הרכלניים הללו שכמו סניפרים ( הכלבים שמחפשים פצצות או סמים) מרחרחים עבור אחד הצדדים מידע... אף פעם לא יוצא מזה שום דבר טוב
יכול מאוד להיות שהוא כועס על כך... אמממ... ממה שנובע מדברין כנראה הוא בוחר לנהוג במעט אדישות בתקופה הזאת ( לא יודע איך הוא בדרך כלל)... ומדברייך נובע שהמאמצים שלכם ( שלך) לתיקון המעוות הם חד צדדיים... אין שיתוף פעולה מצידו
וזה רע... לכן אני מסכים איתך בהחלט על לא לשלוח לו הודעה
מה את פראיירית
וזו בכלל לא ילדותיות... שיווכח קצת במצב. אבל, אבל, אבל... את צריכה לשמור יד על הדופק... לברר מה קורה איתו ( בחשאי כמובן), איך הוא מרגיש וכו' וכו' וכו'... כי אולי כמו שאמרת באמת קרה לו משהו ( ואולי אף ללא קשר אלייך) והוא צריך להתבודד זמן מה... אופייני לנו, הבנים. עכשיו קחי הכול באיזי ונקווה שזה ייגמר בקרוב... כמו תמיד, אחרי שזה ייגמר תסיקו מסקנותיכם ואולי הוא יבין שנפגעת, כי רק את " היוזמת" ואולי את תביני יותר איך הראש שלו פועל ומה באמת קרה...
ותעדכני אותנו במתרחש, כמובן

aLiNuShKa

New member
ברור שאני אעדכן!:)

אני מאושרת שהצטרפתי לפורום הזה...:) חחחח כן...אני אחכה עד שהדברים יתקררו... תודה לכולם על העצות!!!!!
חייבת לטוס לקחת את אחותי מהחוג..איך שחכתי..חחח :( חוזרת ב8 חולה על כולם!

jeniam

New member
אלינוש

תקשיבי, הדרך הכי טובה לפתור דברים זה לדבר. את לא יכולה לדעת מה הידיד שלך חושב, ומה עובר לו בראש. אולי מה שהתפרש אצלך כחוסר איכפתיות, בעצם נבע ממשהו, ואולי הדברים הם בכלל לא כמו שהם נראים. חוץ מזה, בלי תקשורת אין לך כלום. אם את באמת רוצה להבהיר דברים, דברי איתו. זו העצה שלי, כי אנחנו לא מכירים אותו ולא יודעים מה עובר לו בראש. בכל מקרה, בהצלחה! :))

למעלה