../images/Emo41.gif העצה השבועית של דוד קיריל ../images/Emo41.gif
ראשית כול אני חייב לציין לשבח את מאמצייך וכול הכבוד שרק עכשיו התחברת, כי למדת
המשיכי כך
. ועכשיו נעבור לעצה... קודם כול אני מאמין שהינכם זיווג מאוד מיוחד
אני דווקא מאמין בחיבורם של שני אנשים מתוסבכים, כפי שציינת, אבל במערכת יחסים כזאת זה לא עובר בשקט, מניסיונך האישי
מערכות יחסים כאלו הן מאוד אמיתיות וכנות בדרך כלל, האנשים לרוב הם חברים מאוד קרובים שמרגישים קשורים בחבל עבה וזקוקים אחד לשני
ולפעמים הגבול בין החברות לזוגיות האמיתית יכול להיטשטש ואז נכנסים לצרות האמיתיות... וזו הצרה בה נתקלתם
אינכם יודעים איך לנהוג ואיבדתם כול כיוון... אתם אוהבים אחד את השני, אבל לא יודעים איזו אהבה זאת... וזה מסבך ומכאיב לשני הצדדים
ואני חייב לציין שזו בעיה רק של המינים המנוגדים...
לא יודע למה רבתם, לא הבאת לי את הסיבות לכך, אבל אני לא ממליץ לך ולו על מלמחת השתיקה
זה מכפיל ומשלש את הלחץ המופעל עליכם ממערכת היחסים ואתם משתגעים עוד יותר... אבל אני גם לא אומר ליפול לזרועותיו של השני. המלצתי היא... התקררו טיפונת
אל תתנו לדחפים הרגשיים שלכם להרוס חברות כה נפלאה שאין לדעת מה ייצמח ממנה
אם את לא מרגישה את הצורך לדבר איתו עכשיו, בעוד דקה או היום בכלל, אל תאלצי את עצמך לכך
אבל אם את מרגישה שיש ביניכם נושא לא סגור או ריב, כדאי לפתור אותו במהרה באווירה שקטנה ונעימה לשניכם
אולי כדאי לכם לנסות קשר של חברות
בלי יותר מדיי התחייבויות... לקרב קצת את
בותיכם... ולראות מה יצא מזה... ואולי פשוט " חרשתם" אחד על השני ואתם מרגישים תלויים או כלואים אחד בשני
במצב כזה המלצתי היא להרפות מעט וכפי שהזכרתי לעיל... להתקרר
" תנועות" מהירות הנובעות מדחפים אימפולסיביים לא יובילו אתכם לפתרון הבעיה... אם היא בכלל קיימת
אפשר לאמר את כול זה במשפט אחד: " אתם כול כך אוהבים, שאתם שונאים אחד את השני"
ולדעתי זה ענק... זה באמת קשר ייחודי. בעיקרון אתם חייבים לדבר ולדבר ולדבר... לשבת ופשוט לשוחח. אולי אחד מכם משמיץ את רגשות השני ומתמקד ברגשותיו שלו
כך נוצר ביניכם פער עצום ואינכם קולטים מה הבעיה. למדו להקשיב אחד לשני... אני כבן יכול לשער שאולי הבחור באמת מאוהב בך... ורוצה יותר ממה שיש ביניכם עכשיו, אבל את לא עוברת שלב
יכול להיות
אולי זה מכאיב לו והוא כועס עלייך ולא מבין למה את לא קולטת את רמיזותיו העבים
ואלה הן רק השערותיי כחבר במועדון המין הזכרי
... בסוף כול סוף, אתם צריכים להבין את עצמכם ראשית ואז לשחק במשחק " החלף תובנות" שכול צד יבין את רעהו... זה יקל עליכם רבות, האמיני לדוד קיריל
ועכשיו כול מה שנשאר לי זה לאחל לכם
ולך אישית הצלחה מסחררת במתכונת