היי חמודים, אפשר לומר לכם מילה טובה

היי חמודים, אפשר לומר לכם מילה טובה

נעים מאוד, שמי מיכל שפונד כספי ואני מנהלת בתפוז את פורום "דיאטות ואורח חיים בריא" (132). התחלתי לראות את פיק אפ מההתחלה, ואני רוצה לציין לשבח את הטיפול של הסידרה בהפרעות אכילה, אם כי יש לי הערונת קטנה לזה. כעוסקת במקצוע, אני יודעת שלדיילות לא פעם יש הפרעות אכילה כי יש להם תקנים מחמירים מאוד להופעתן החיצונית ומה לעשות שההרואין שיק "שולט" (ולא שאני מצדיקה זאת, להפך!). המשחק של אוולין "ברוריה" שהינה אכלנית כפיתית (מי יודע, אולי גם בולמית) בין יתר ההפרעות שלה, משגע. היא פשוט מצליחה ליצור דמות מאוד מובנת "למה" יש לה את ההפרעת אכילה האובססיבית שלה (חסך בחום ובאהבה מהדמות הכי חשובה בחיינו מינקות - אימא). אני רק מאחלת לכם שתעריכו את מה שיש לכם כשתסתכלו על המשחק שלה... ועכשיו להערה, מיכל "יסמין" משחקת בין היתר אחת שהיא "טרום" הפרעת אכילה. לכאורה אין שום סיבה בחייה הקודמים שתפתח הפרעה כזו - היא קיבלה חום ואהבה בסביבתה הטעית, אולם בסביבתה החדשה היא לבד וצריכה לשרוד והפרעת האכילה נותנת לה גיבוי. אהבתי את הרעיון, אבל למה לכל הרוחות לא יצרו בתסריט איזשהו גינוי לתה המשלשל?! אתם יודעים שזוהי בולמיה בפועל ולא שיטה טובה להרזיה... מי יודע, אולי זה יבוא בהמשך הדרך. הקיצור, סוף סוף סידרה שנוגעת בהפרעות אכילה. טוב מאוד.

עוסקת במקצוע = מדריכת כושר ובריאות

לא דיילת

קופישופ

New member
דווקא שירה אומרת לה שזה קטע רע

אם תסתלכי בפרק שוב אז תראי ששירה ממש מתנגדת לזה ומזהירה אותה מפני זה

רק חבל שלא פרטו "למה"

שתה משלשל מוציא מהגוף את מסת השריר (שמורכבת מנוזלים ולא משומן) ולא את השומן, שזה גורם למעיים להתמכרות...

למעלה