היי חמודים וחמודות!

SwEeTy BaBe

New member
היי חמודים וחמודות!../images/Emo70.gif

מה המצב כולם??? הכל טוב?? טוב אז ככה אני חדשה פה וראיתי שמגניב לכם אז חשבתי להצטרף.... אני חברה של טל (שחרחר מתוק) ובר (I LOVE U) אני בת 14 ואני מכפר יונה...
קוראים לי S.T אם כבר רשמתי הודעה אז אני גם אשאל שאלה... אני וחברים שלי נוסעים למסיבה ביום העצמאות ואני ממש לא יודעת מה ללבוש!!! אני תמיד קונה דברים בפול כסף ואז אני לא מרוצה.. כי אני לא יודעת מה הולך ומה מאגניב ללבוש.. בא לכם לעזור לי "לבחור" בגדים?? בה ביי חמוטים!!! ובבקשה תעזרו לייי (אם אתם יכולים תייעצו לי גם על אביזרים מאגניבים)

O Boy

New member
היי ועצה קטנה (לך ולכל הבנות כאן)

קודם כל ברוכה הבאה, מקווה שתהני כאן איתנו בעזריאלי יש חנות בשם SACK'S עם הבגדים לבנות. כל מה שאין, האופנה הצבאית, חולצות מדהימות, הכל.. יש שם חולצה מדהימה שכתוב עליה COOL ועוד חולצה ארוכה חשופת כתפיים ומתחתיה מן גופיה, משהו ממש יפה
בקשר לאביזרים, אני דוגל כרגע בסופגי הזיעה. בריקושט בצבע שחור פחות מעשרה שקלים, ובSTUFF ב-10 ו-20... זו עצתי לך.

elirano

New member
יש גם משהו לבנים חוץ מג'ינס?

יש גם משהו מדליק לבנים חוץ מג'ינס?

SsssTaaaR

New member
כן...

כל הקטע הצבאי, יש מכנסיים צבאיות ממש יפות לבנים. הולך גם כל מיני חולצות וואל ומכופתרות למיניהן

chicolico

New member
למרות שהטרנד הזה

יוצא לי כבר מה- (_._)... המראה הצבאי מאוד אופנתי... תקנה דגמ"ח מוצלח שיישב עלייך טוב, אולי גם כמה חולצות נחמדות בצבעי שחור-לבן-חאקי או שאר צבעים חזקים ומיוחדים ו... תתחדש...

O Boy

New member
אני ממש לא אוהב...

את האופנה הצבאית. יש בכאוס חולצות מדהימות ללא קשר לאופנה הצבאית. מומלץ בחום.

take out

New member
וואלה?

איפה יש מכנסיים צבאיות במידות של גילאי 14 וכ'ו? (אם יש...)

סאקס..../images/Emo99.gif

לפני כמה שנים ראיתי אותם בפעם הראשונה ואז עוד לא היו לי מידות שם.. קניתי מכנס מהמם והורדתי ממנו חצי.. הוא יצא כזה מגניב (וגם המוכרת עשתה לי הנחה כי היא ראתה כמה בד אני מורידה..
)

אגב.. סופגי זיעה..

יש בקסטרן-מן כאלה ממש יפים וגם סרטים ב20 שקל. קניתי אחד לידיד שלי מאז הוא חורש עליו.. וסוד קטן.. אם תלכו לחנויות כאלה של הכל בדולר אני מאמינה שתמצאו גם..

DEE DEE בהופעה בארץ..

יום שלישי, 6.5.2003, גני יהושע ת"א, מ8 בבוקר עד 8 בערב. 3 רחבות ריקוד (מוזיקה שחורה, טראנס, האוס) והדובדבן שבקצפת: DEE DEE בהופעה חייה (forever, the one) במהלך הערב יופיעו: אינפקטד משרום, רוברט גיטלמן, רונן לביא, בועז קופלד. יהיו גם: דוכני אוכל, אוהל שנטיפי, ופעי לייזר וזיקוקיינר, כניסה נפרדת למכירה מוקדמת ואבטחה מוגברת. לפרטים ומכירה מוקדמת- 136168158

i l0ve u

New member
אסתו'ששששששששששששששששש

וולקאם!!!
ממצף כוסית????
הכל טוף? יופי! חחחח :) ובקשר למסיבה............... גם לי עוד אין שמץ של מושג לאן הולכים ומה נלבש....! אבל נמצא כבר משו...אל תדאגי......................

אסתו'שששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

מה המצב ילדה
אני ובר דיברנו היום והחלטנו לנסוע לשנקין.. אז דברי איתנו כבר

למעלה