היי חמודים!!

היי חמודים!!

אני משהו כמו שלושה ימים די על הפנים. עייפה וקצת בבדיקות, אבל אני בסדר. האמת שיומיים גם הייתי מנותקת מהאינטרנט בגלל איזה כבל שעף מהמודם ואף אחד לא ראה... כמה צעקתי.... שיגעתי אותם בבזק בינלאומי ובסוף התברר שהפאק אצלי... בושות. לא נורא. ספרו לי מה קורה אתכם, איך מרגישים, מה חדש? עומרי חמוד נאלצתי למחוק את הודעתך ואתו כל השרשור , פשוט כי... המופע הזה לא מעניין אותנו. אני אשמח לקדם כל דבר אחר שידבר אליכם, אבל לגבי המופע הזה אני מאודדדד רגישה. שילכו לחפש להם ניצבים במקומות אחרים. אני מאחלת להם שימצאו בדיוק מה שמתאים למופע המרהיב הזה..... את בני המשפחה שלנו מהבית הזה לא הייתי רוצה לראות שם.... אם רק היו נותנים לגילת את האפשרות להיבחן ולא פוסלים ישר זה היה בסדר גמור מבחינתי, אבל כל העסק היה סופר מסריח. טוב, דברו אלי. איפה גל הכפרה שלי נעלם? חסרים לי מלא.... תנו איתות, שלא אדאג, אה? בקרוב אספר לכם כמה דברים. יניר המקסים , היחצ"ן של גילת צריך לחזור מחו"ל וכשיחזור אנחנו חוזרים לפעילות תוססת. אני מתכננת עד יום ראשון להיות במצב צבירה תקין ולהרגיש טוב... יאללה מקסימים שלי, מאחלת לכולכם אחלה לילה, בעצם אתם במדורות היום, אה?? הלכתי לקנות פלאפל לפני כמה דקות וזה פשוט מרהיב לראות את כל ירושלים נוצצת במדורות... משהו!!!!! ספרו חוויות. יאללה חמודים, אוהבת המוןןןןן !!!!!!!! ארי.

ארי אולי תקני GPS כדאי שתדעי איפה אנחנו?

ככה תדעי איפה אנחנו ולא תצטריכ לדאוג מה את אומרת? אמרת למאיה שתשלח תקטלוגים? אולי היא יכולה? תשאלי אותה לגבי הייסקול שוב סליחה אבל יודעת מה שמתי לב? שוקו היה קצת מעורב בזה נכון.? כי הוא היה בתחרות קליעת סלים שאיכשהו קשורה להייסקול ובאודישנים לקליפ שלל גילת מי ישיר איתה את ממריאים אז למה לא כןן ולה לא? מממש מעצבן:( ארי שיהיה לך סופשבוע מדהים:) ד''ש לגילת :)

Nofar1607

New member
בין התגובות הבודדות שאני כותבת ומחקו לי אותה

חחח טוב נו לפחות זה למטרה טובה...!! P: אממ ל"ג בעומר שמח לכולם..(?) חחחח

נופרי חומד, נקרעתי מצחוק ממך...

את רואה? זה אומר שכעת עליך לכתוב הרבה.... נשמה, את מצחיקונת, תכתבי באמת עוד. את כל הזמן משחקת אותה בתגובות שלך... ענקית!!
ארי.

מאמי, אני לא יודעת מי ומה מאחורי הקלעים

אני רק יודעת שזה יצא מסריח ואני אחת שאוהבת ריח טוב... אם זה שוקו או מוקה או תה צמחים, זה לא מעניין...
הרעיון עם הג'י פי אס הרג אותי... תותח !!!!! חיבוק ענקי כפרה.

חנוש124

New member
אריאלו'ששש :]

היתגעגעתי המוןן 3> אתמול הייתי בקניון ולקחתי עוד קטלוג של גילתי הנסיכהה :]

1mayush

New member
ארייי.. & שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אצלי כל שבוע יש איזשהו מבחן.. חוצמזה הכל טוב
הייתי שלשום ליד הבית שלך, והפעם ניסיתי להתקשר ולא ענית |: ל"ג היה נחמד, הייתי בחגיגות אליפות של בית"ר, היה כמובן גאיידמק.. יש לו הליכה בדיוק כמו בפרסומת של פלאפון
חחח מלא מזרחית וערסים אבל היה אפשר בין כל אלו להנוווות
יניר חזר ברביעי מחו"ל, שבוע הבא הוא צריך לקבל את לו"ז ההופעות המלא של גילת ואז הוא שולח לי אותו ואני אעביר לך

אתמול? ליד הבית שלי??? ../images/Emo10.gif באסה!!!

הרופא... וואי, כל אדם שני מספר לי שהלך לחגיגות של ביתר... נשמע שהיה פצצות. טוב, דברי איתי ונשלים חוסרים. אוהבת אותך יפה שלי!!!!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלאה מתה עקב יתר חום מהמדורה.

חחחחחחח סתם D: אני פה . :) היה כיף בל"ג בעומר!! D:

וואי ל"ג בעומר היה כייף

עשיתי עם מלא חבירם על הים והיה כיף בטרוף עשינו על האש רקדנו אבל לא נכנסו למים

וואי ל"ג בעומר היה כייף

עשיתי עם מלא חברים על הים היה ממש נחמד מה אריאלה לא ידעתי שאת גרה בירושלים

CuteRic

New member
ארי [=

הנה אני D: כן קצת נעלמתי, מצטער.. :( אבל עכשיו אני מקווה לחזור לפעילות, וצריך לדבר במסן.. תתחברי [=

נשמה שלייייי !!!!

אני לא מרשה לך [כן, אתה במיוחד] להיעלם לי שומע? יש לי תכניות עליך, קח בחשבון.... אתה יודע שיש לי רגש מיוחד אליך, אז דיר באלאק. אין לך מושג איזה כיף לי לראותך כאן, בחיי שכבר דאגתי. נשמה אהובה שלי, ספר... מה קורה אתך???????????????????????????????? אתה לא נורמאלי, בחיי... ככה להקפיץ לי את הלבלב... לא יפה. רחמנות על זקנות כמוני בבקשה... כפרוני, מה שמחה לראותך כאן. אני הולכת לארגן שולחן ואח"כ חוזרת. נשיקות חומד.

CuteRic

New member
לא הגזמת... זקנות?!

למי קראת זקנה?! ואל תשאלי כמה דברים היו לי.. ראית.. אפילו למסן לא הצלחתי להתחבר.. לא נגעתי במשך במשך שבועיים.,. אבל עכשיו מרגישים כבר את החופש הגדול.. אחח החופש הגדול.. נשאר רק עוד חודש לסבול.. ואז החופש הגדול.. נו תתחברי למסן מעצבנת!!

למעלה