היי חמודים

agness_666

New member
היי חמודים

חזרתי, אני כבר כמעט שבוע בארץ, והיה פשוט גדול (חוויות בהמשך...). התגעגעתי לכולם, ואני מקווה שכולכם מרגישים נפלא כמו שאני מרגישה עכשיו (חזרתי מבילוי). טוב אני עפה לישון, שיהיה לכם אחלה יום שבעולם. מחבקת את כולכם. באהבה, אגנס.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ברוכה החוזרת ../images/Emo20.gif

כן, נשמח, ספרי מה עבר ומה עובר עלייך...

lance-knight

New member
אגנס

טוב לראות אותך בפורום. יופי שאת מרגישה נפלא. ואני מקווה הלכת לישון בבוקר בגלל איזה בילוי נעים
ולא בגלל לילה לבן. טוב, אז welcome home. ביי בינתים. שבת שלום.

ברוך שובך agness

מחכה בקוצר רוח לשמוע ממך פרטים נוספים (חוויות בהמשך...)

agness_666

New member
ברוכים הנמצעים

ובכן, קצת חוויות... היה גדול!!!! בעיני הטיול הזה היה עוד צעד ענק בדרך להחלמה. הזדמנות לתיקון. הוכחה שאני מסוגלת. מסוגלת למה? להיות לבד בארץ זרה, להסתדר בקלי קלות, ואפילו להכיר אנשים חדשים. תבינו, הייתי תקופה מסויימת בארה"ב, וחזרתי לארץ לפני שנה בדיוק. סבלתי שם, הייתי בודדה, והפסקתי לבטוח באנשים. פשוט, למרות שידעתי את השפה, זה לא היה מספיק. אמריקאים יכולים להיות מאוד קרים. ולמרות זאת חזרתי שוב לאותו אזור (קנדה), ולפני הטיסה ממש לא רציתי לנסוע. אבל.... ארץ שונה, אנשים שונים. והוכחתי לעצמי, שאני בסדר, חזרה לי שמחת החיים, ואני מקווה להדביק את כולכם. זהו בינתיים, המשך יבוא. אוהבת את כולכם. אגנס.

אגנס! עוד לא כתבתי לך, אז הנה.

אכן, טיול, ורק התרחקות, בדרכ גורמת ל לראות דברים בצורה יותר ברורה, יותר משלימה, יותר מבינה. כן, זה לקח זמן, אבל מצאת לך את הדרך. שמחה בשבילך. ברוכה הבאה. שני.

כל הכבוד על האומץ ../images/Emo45.gif

גם אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות טיול בחו"ל אבל אין לי פרטנר שיתלווה אליי וליסוע לבד זה נראה לי מפחיד.
אני מבינה ממך שגם את נסעת לבד, ועל זה כל הכבוד!

agness_666

New member
נטע

תדעי לך שבד"כ, אין כזה דבר ישראלי שנוסע לבד. במיוחד במקומות הפופולריים, ישראלים מזהים אחד את השני מרחוק, וישר נהיים סחבקים. תמיד ישראלים עוזרים אחד לשני, ולא משנה את מי פגשת, תמיד יתברר בסוף שאת מכירה את אחיו/השכן של הבת דודה/הסבתא שלו מהגן. וזה מה שמעולה במדינה שלנו, ובעם שלנו. כך שלדעתי, ממש אין מה לפחד מלנסוע לבד, כי אין לבד. זה מה שגרם לי לשוק כל כך גדול בארה"ב, שפתאום לא היה לי את זה, כי מה לעשות, לא הייתי בניו יורק או ב l.a., וגם עבדתי שם, כך שלא יצא לי להכיר. וזה מה ששבר אותי. ימים שלמים בלי טלפון מצלצל. בלי שמישהו יקפוץ לאיזה כוס קפה. אבל זה לא ככה בטיולים. בקיצור, מה שחשוב כרגע זה, לאן בא לך לנסוע? חוצמזה, יש המון אנשים שמחפשים פרטנרים לטיולים בחו"ל, את פשוט יכולה להצטרף למישהו שמחפש. נ.ב. מה שלום רחל???

agness

ת´אמת, לא חשבתי על מקום ספציפי ליסוע אליו, אלא סתם לצאת מהארץ הקטנה שלנו לאיזה טיול כי מעולם לא יצאתי ממנה. לגבי הפגישות והסחבקיות שהזכרת, זה לא עושה את זה פחות מפחיד אצלי כי גם בארץ אין לי קשרים עם אנשים, אז את מי אני כבר יכולה לפגוש בחו"ל שאוכל להתחבר אליו? וגם לגבי אלה שמחפשים פרטנרים לטיול, זה גם כן סיכון כי אי אפשר לדעת מי הפרטנר. לגבי רחל, היא כבר כמה ימים לא כתבה בפורום וזה באמת מדאיג. אני נמנעת מלהתקשר אליה כי אני לא טובה בלדבר בטלפון. (רחל, אם את בכל זאת קוראת את זה, אני מתנצלת). רק מקווה מאוד מאוד שהיא בסדר.

goto

New member
חיפוש שוטפים לטיול

צרפתי קישור לאתר ´למטייל´ לדף בו יש אפשרו לחפש שטפים לטיול בחו"ל. בהצלחה

למעלה