היי חן, זאת הדר חברה של מור

hadardit

New member
היי חן, זאת הדר חברה של מור

רק רציתי להגיד לך שהיה סבבה במועדון והיה ממש כיייףףף!!! והכי כיף זה לחזור הביתה עם הודעה במייל מהאתר של מקפליי עם כל החתימות... היה ענק!!!!

hadardit

New member
חח באמת מוזר שהיא רק בהייד פארק

בכל אופן עכשיו אני מצטרפת לפורום פה, אז נעים מאוד
אני הדר, הייתי גם קצת בפורום של באסטד, ועכשיו אני אהיה גם פה בפורום

Hip Hop star

New member
הלו הלו הדר!../images/Emo9.gif

נעים להכיר
אני אלה
את בתדודה של מור,או חברה שלה?

hadardit

New member
אני חברה שלה וגם של שירלי

מצטערת שלא הזכרתי שאני גם חברה שלך, אבל לא חשוב, העיקר זה מקפליי...

loner in love

New member
הדר../images/Emo24.gif

*זאת חן* היה ממש כיף אתמול!!! תודה שאירחתן לי חברה כשאנשים אחרים [ובלי לציין שמות] קצת נטשו אותי
ממש נהנתי!! צריך לעשות את זה שוב!! בואו לחיפה

bar jones

New member
בנות בנות... חוצפניות!

חחח... אלה... שובבה שכמותך, בטח חיית באשליות שאני בכלל לא נכנסת לבדוק מה קוריי פה.. אז... ה-פ-ת-ע-ה! חחח, ועוד קראת לי עמלקית... חחח, אז הנה! העמלקית השתכללה והיא פעילה עכשיו גם פה... במקומך, הייתי נזהרת לאכול את העוגה שתקבלי שבוע הבא שתשני אצלי... חיחי חי! אגב, כל מי שרוצה גם לבוא לישון- מוזמן! אז רק שתדעו! ודיט חמודה! שאאאאאלווווווווווםםםם , חחח. איזה מגניב היה באמת אתמול... תמיד היה כיף איתך בבאסטד ועכשיו גם במקפליי. :) אה, וכן, למי שלא הבינה, אני שיר ודיט באותו ב'צפר.. באותה השכבה.. ואפילו נפגשות המון, מגניב הא? ושיר... אחרונה אבל חביבה! בובייי! דיט לא שכחה! ! לאב יו וורי מאצ' בובי!! וחנ'ווווש... היה ממש ממש ממש ממש כיף אתמול! חחח, למרות שהבת דודה שלי הפחידה שם כמה אנשים... *אמממ האאם* אבל היה מגניב והבאתי לה ת'מסנג'ר שלך ות'אייסי.. אז היא תדבר איתך. ואני אביא עכשיו גם לדיט! וחן, אם היה לך ממש כיף... אמממ.... בואי לבקר אותנו בפ"ת! למרות שהמקום.. נטוש! יאללה אוהבת אתתת כוללללכן מתוקות! ואלה.. עמלקית הא אה? חכי חכי..

loner in love

New member
לאלאלא

אין מה לעשות בפ"ת
בואו להופעה בחיפה
בתדודה שלך.. אוי איזה חמודה היא חחח מסכנים טל וליאור... ואש... נראה לי נבהלו ממנה חחחחחחחחחחחחחח אוי אבל היה גדול

bar jones

New member
נייטי מקסיייממממההה

אני מנסה לשכנע אותה לאהוב את מקפליי, יש להם מעט שירים שהיא אוהבת... אבל חוץ מזה היא נהנית לצחק על השיער שלהם כל הזמן. אבל אין מה להתייחס, היא פריקית.. צפוי שהיא ... תהנה התבדח עליהם :)

loner in love

New member
מישו אמר שלא?!

היא באמת מותק!! היה ממש כיף ומצחיק איתה חחח היא קרועה על כל הראש ותגידי שלא היה מצחיק הקטע עם אש.. ועוד שגיליתי שדיברתן עליו במפגש... אוי זה כזה צירוף מקרים זה הרג אותי

Hip Hop star

New member
האמתי מור...

אמרתי לך שאחריי מה שעשיתי אתמול...לא שמתי לב למה אני כותבת..גם בגלל השעה,אני ואיילין הלכנו לישון אתמול ב-6בבוקר!וחשבנו שבכלל 3!!!! וגם דפקתי ת'ראש יותר מדיי חזק.. אבל אני אוהבת אותך יותר! אז שששששששששש

למעלה