היי חפי"צ !! אהה.. אופס היי כולם !!

m e r a v

New member
היי חפי"צ !! אהה.. אופס היי כולם !!

טוב אין לי ממש מה לומר רק שתהיו אופטימים יהיה בסדר ואין פעולה ביום שבת למי שלא יודע.... וכמו שאמרתי אין לי ממש מה לכתוב.. רק רציתי להראות נוכחות ! וזהו אז ביייי !!

פִּירֶה

New member
המממ... בואי נספור

1 אני! איך לא... 2 פלקל 3 עדי 4 בצ´י 5 גיתה 6 מרב בלי י´ 7 דרור(...) 8 הממ... שכחתי מישהו?... אהה... ואללה.. את סתם... זה באמת הייתה פעם אחרונה. חפי"צ?? עדיף לי פיצה. אפילו פרגו. עם עובש. שיהיה

את עושה "..." :)

בכל מקרה.. אני מרגישה שאנחנו שוב מתחילות להשתלט.. אני מציעה שנפסיק.. את תמיד מוזמנת לאכול פיצה (היא עוד לא אזלה..) שיהיה!! (אנחנו מתחילות להחליף דיבור אייסיקיויי..)

e-shfiyut

New member
את לא מבינה.

"..." מציין גמגום או הפסקה בדיבור באמצע משפט. "," הוא תחליף נפלא שאתה רוצה להראות יותר בטוח בעצמך, מבין ולעבור נושאים במהירות בלי להראות גמגמן. בכל אופן, הייתי בשמחה באה לפיצה, אני גם מתה מרעב, אבל נקעתי את הרגל!!! אז אני אפילו לא מצליחה לרדת למטבח לאכול משהו... ופיצה ישנה זה מגעיל, אלא אם כן ממש רעבים, ואני רעבה. והאייסיקיו שלח מעצבן אותי כי הוא כל הזמן נתקע. אני לא מדברת איתך יותר באייסיקיו, לפחות לא עד שתשלחי לי הודעה. יומטוב? שיהיה באמת.

אוקיי...

אז אצלי ה"..." מסמל בערך את מה שאצלך.. רק + עוד דברים... ן- (מינוס!) דברים... הוא מסמל המשכיות... סוג דיבור (אמורים לקרוא את זה אחרת..), אבל לא גמגום... עכשיו שניתחנו את "..."!! נעבור נושא... האייסיקיו לא נתקע.. אלא האינטרנט.. כשמישהו מתקשר ואני בוחרת לא לענות זה לפעמים נתקע (ready 4 call) אם מישהו מכיר תוכנה יותר טובה.. שיודיע לי עלייה דחוף!... and don´t worry... תיהיי בטוחה שנמשי לדבר באייסיקיו.. כך או אחרת.. :) יומטוב! (הדבקת אותי!) דנית.

Crom

New member
היי היי

שכחתם אותי!!! מה אני כבר לא בחפיץ

פִּירֶה

New member
אבל את הטעת אותי!

אמרת שמונה, אז מצאתי שמונה! אז מגניב לנו: 9. גיל-עד חפי"צניקים הבאים!

פִּירֶה

New member
יש היום פעולה!

בסוף יש היום פעולה ההשתלמות בוטלה, אז תבואו לפעולה היום.

למעלה