היי טל עדתו

IAF123

New member
היי טל עדתו

היי טל קראתי את כל ההודעות שלך ורציתי לומר לך שאני מורשם. רציתי לדעת אם יש איזו דרך שאפשר לדבר איתך? טלפון? ICQ? או משהו בסגנון הזה. ביי גדי

Iron^Maiden

New member
הנה לך המידע..

מבירור שערכתי בחמש הדקות האחרונות תמונת המצב המסתמנת היא כך: ICQ - כנראה שאין מספר טלפון - 58204XX, איזור חיוג 02 מכיוון שלא יפה לפרסם בפומבי את המספר, תשלח לי אי-מייל ואני אתן לך אותו במלואו. מספר פלאפון - גם כן קיים ברשת פלאפון (כנ``ל לגבי מספר זה). למידע נוסף ופרטים על אנשים אחרים נא לפנות בדוא``ל.

טל עדתו

New member
סליחה?! מה אתם בסדר?

מה הולך פה? אני ממש מתחילה להתעצבן קודם iron maiden ואחרי זה iaf123 מה קורה לכם? ולמה לעזאזל מפרסמים פרטים אישים שלי פה? מספר טלפון ופלאפון - מה השתגעתם או נפלתם על הראש? זה כבר ממש מוגזם ועובר כל גבול! מי שרוצה לדבר איתי יש לי אימיל שיכתוב לי, אבל, למה יש פה אנשים שאני לא מכירה שיודעים את הפרטים שלי כמו מספר טלפון ופלאפון ואיפה אני גרה?! iron maiden תיצור איתי קשר דחוףףףףףף באימיל!!! טל.

טל עדתו

New member
מה יש לכולם ממני?!

לא! אין לי איסיקיו. אם בא לך תרשום לי באימיל שלי [email protected] דרך אגב - השם שלך iaf למה ? אתה במיונים לחיל האויר או משהו כזה או שאתה רק רוצה?

liorle1

New member
היי טל. תקבלי את זה כמחמאה.

אולי פשוט תפרסמי כאן תמונה, ואז נדע אם כל ההייפ התקשורתי סביבך מוצדק... אגב, ראית אתמול גברים בחלל? שיוויון בין גברים ונשים אידיאלי!!!

amir18

New member
אני מציע לכולכם

להרגע. הבחורה על הכיפאק, ואני בטוח שהיא לא הייתה רוצה עם אף אחד מכם. בטוח יש לה מחזרים מכל היחידות המובחרות. אז חלאס חבר`ה תרגיעו ואם אתם מפרסמים פרטיים אישיים שלה... אפשר לתבוע אתכם...

למעלה