:) היי יאיר! יש לי שאלה!

spoz_i

New member
:) היי יאיר! יש לי שאלה!

היום זאת הפעם הראשונה שניכנסתי לפורום שלך אבל... כבר קראתי את כל (כמעט את כל) ההודעות שכתבו לך. והשאלה הראשונה שעלתה לי זה: אתה אוסטרולוג או פסיכולוג? אני שואלת את זה בגלל שבחלק הגדול של ההודעות שלך ל- DR.dre אתה נותן יותר עזרה נפשית מאשר עזרה בתחום האוסטרולוגי....למה? והשאלה השנייה שעלתה לי זה: למה אתה הורס לאנשים מערכות יחסים? אתה יודע שיש אנשים שמאמינים לכל מילה שלך ובזה שאתה יכול להגיד שעקרב לא מתאים לדגים (סתם המצאתי את זה) אתה יכול להרוס מערכת יחסים שלמה!!!! לא חשבת על זה פעם? למרות שההודעה הזאת זה לא הדבר הכי טוב לשמוע אבל בבקשה תענה עלייה.

ובכן, להלן התשובות :

כל אסטרולוג חייב להיות קודם כל להיות פסיכולוג בנשמתו, כי הוא עוסק באנשים, ולא בכוכבים. ולא רק פסיכולוג : גם אבא, וחבר טוב, ואח גדול, וידיד חכם, ועוד ועוד.. כי אנשים קודם כל זקוקים לעצה ולגישה, ולא לתשובות טכניות הקשורות לכוכבים. על כן, חביבתי, אני לא כותב שטויות בנוסח `עקרב לא מתאים לדגים` שסתם המצאת כמובן ואין לי מושג למה : שימי לב טוב לתשובות שלי, ואני נותן לאנשים עצמם להחליט מי מתאים או לא, ולא מחליט בשבילם. אבל אולי את קוראת טור של מישהו אחר ? על כן, נא לדייק, וכמו שאמר פעם מישהו חכם (אסטרולוג אחר מן הסתם ) : אם את כבר כותבת שטויות - לפחות צטטי אותי נכון..

spoz_i

New member
תגובות B-()

כל הכבוד לך על האבא, חבר,אח ועל הידיד החכם אבל אתה לא חושב שאנשים שנכנסים לפורום אסטרולוגיה כן מחפשים תשובות טכניות שקשורות לכוכבים? אם הם לא היו מחפשים תשובות טכניות הם היו פשוט נכנסים לפורום אחר! כן, אתה צודק גם אני חושבת שאנשים צריכים להחליט בעצמם עם מי להיות אבל כשאנשים פונים אליך ומבקשים ממך עצה ושתכוון אותם לדרך הכי נכונה אתה פשוט מבלבל אותם עוד יותר! הם פונים אליך כי הם מבולבלים! אתה פשוט ממשיך להגיד שהכל יסתדר בעצמו. חידוש: זה לא יסתדר מעצמו! אם אתה כבר נותן עצות אז למה שלא תתן עצות קצת יותר מעשיות, שבאמת יעזרו לאנשים?

את מתעקשת להיות קטנה וחלשה

וזו זכותך, אבל צר לי - הכוכבים לא נותנים תשובות, גם אם את בהחלט רוצה לחשוב אחרת. הכוכבים מראים רק פוטנציאל - האדם עצמו קובע מה הוא יעשה עם הפוטנציאל הזה. אז במקום לתת לי עצות -למה שלא תלמדי אסטרולוגיה ותראי בעצמך מה אפשר ומה לא ? יפה מאוד שאת מחליטה שאנשים מבולבלים בצורה זו או אחרת - אבל הם לא מבולבלים כלל וכלל, חמודה שלי. הם פשוט מתעקשים לא לקחת אחריות על החיים שלהם, כי לא למדו אותם לעשות את זה. את באמת חושבת שהתפקיד שלי זה להיות גננת קוסמית, ולהגיד לאנשים מה לעשות ומתי ? הרי בשאלה הקודמת שלך באת אלי בטענות בדיוק בגלל שזה מה שאני עושה, אומר להם מה לעשות וכך הורס את חייהם, ועכשיו את כועסת עלי שאני לא עושה את זה ?.. מצטער, אבל אין לי כוח לגישה הילדותית הזו שמנסה לחנך אותי מה לעשות ועם מי, ומותחת עלי ביקורת שאני לא עושה את זה ומעיז לתת לאנשים להיות מבולבלים, ועוד נותן להם עצות לא מעשיות.. מה זאת עצה מעשית ? להגיד למישהי שהיא מתאימה לחבר שלה ? זה מה שיעזור לה ? או אולי לתת לה לחשוב לבד אם היא מתאימה לו ? אני נותן לאנשים הרבה יותר קרדיט ממה שהם עצמם נותנים - אבל גם זה לא מוצא חן בעיניך. לכוון מישהו לדרך הנכונה, הוא לכוון אותו לסמוך על עצמו ועל האינטואיציה שלו, אבל אנשים משום מה מעדיפים לא להקשיב לעצמם אלא לאנשים שכביכול `מבינים` או `מכירים` אותם יותר מהם.. נראה לי כנראה שגם את חושבת כך, בגישה הילדותית הזו, והעצה הכי בוגרת שאני יכול לתת לך היא - במקום לומר לי מה אנשים `צריכים` או למה הם `זקוקים` - נסי להבין למה את צריכה ולמה את זקוקה, ואז תראי איזה כלים יש לך כדי להשיג את זה. יש במדינה הזו מספיק מורים וגננות שמנסים לחנך את כולנו ולומר למה אנשים זקוקים, ומה הם צריכים. הגיע הזמן להתבגר, ולהפסיק לנסות לחנך - אלא להתחיל לחשוב עצמאית ולחשוב מה טוב לך - ולא מה אחרים צריכים, או מה אני אמור לעשות כדי לעזור להם.. בקצור - הגיע הזמן לגדול - ונראה שגם עבורך..

ליברה

New member
סחתיין יאיר!

קראתי את הביקורות שהוטחו בך ואני ממש מתמוגגת מתגובתך! אני חושבת שאין דבר מרגיז יותר ממישהו שמחליט בשבילך מה לעשות עם החיים שלך, והעזרה הכי גדולה שאפשר לתת לבן אדם היא פשוט לתת לו להיות ולהחליט מה לעשות ומה לבחור בפרשות דרכים בחייו לפי שיקול דעתו או ליבו או לא משנה מה... שוב סחתיין!!!1

spoz_i

New member
עוד תגובות B-p

אמרת שאני צריכה להפסיק לנסות להבין מה אחרים צריכים ולהתחיל להבין מה אני צריכה. סליחה אבל אני יודעת בדיוק מה אני צריכה ואיזה כלים יש לי כדי להשיג את זה! דרך אגב אתה הוספת את המילה `אחרים` אני אמרתי רק אנשים,וכשאמרתי אנשים זה כלל אותי ואת כל הסובבים אותיוהצרכים שלהם זה רוב הצרכים שלי וכל מה שאני מבקשת זה שאם באמת באת לעזור לאנשים וכבר לא משנה באיזה דרך אז תעשה את זה כמו שאנשים באמת צריכים את זה. אתה אומר שהגישה שלי ילדותית? אני לא מיעצת לך ואני לא מלמדת אותך שום דבר. אני רק אומרת לך דברים נכונים שכדאי שתדע אותם, אבל זה שאתה אפילו לא מקשיב לדברים שלי זה אפילו יותר ילדותיולא בוגר. אז בבקשה ממך רק תקשיב.

ברור

אין ברירה - בויכוח צריך לדעת מתי הצד השני שמתווכח איתך מפסיק להיות פרטנר, ומתחיל להיות אגו מהלך. אם את מתעקשת לא להבין מה אני אומר, אין לי ברירה : באותו רגע נגמר הויכוח, והלב הטוב שלי אומר שכדאי לתת לך חיוך ולהושיט לך יד, כי לפעמים עדיף, מה לעשות, להיות חכם מאשר צודק. אז.. תהיי צודקת בכיף, ותרשי לי הפעם לצאת מהויכוח שלדעתי אפילו עוד לא התחיל.. לילה טוב, ואפילו נשיקה.

spoz_i

New member
טוב, צודק :cool:

טוב, אתה באמת צודק גם לי נמאס מהויכוח הטיפשי הזה. בא לך להתחיל בויכוח חדש? סתאאאם יש לי רק עוד שאלה אחת: למה התחזית היומית שלך מופיעה בצורה מוזרה כל-כך?(אל תדאג זה לא בקשר לתוכן או משהו כזה). למשל התחזית של מאזניים של היום היא כזאת: ``המזל שלכם שולחת אומנם היום רק זוית הורמונית ונוס שליטת ....`` פיענכתי את זה זה כל שורה שנייה צריכה לבוא לפניי הראשונה. חשבתי שזה ככה רק במחשב שלי אבל זה ככה גם במחשבים בבית הספר שלי זה מופיעה כך. האם זה מופיעה גם במחשב שלך? אם כן אז למה?

ליברה

New member
טיפ

גם אני נתקלתי בבעיה דומה, תנסי להקטין את גודל הפונט ב- View, זה עוזר!!

למעלה