היי יאיר שתי שאלות...

niki.cap

New member
היי יאיר שתי שאלות...

האחת, שוב נסיגת מרס, אם מרס יושב אצלי במפת הלידה בדלי בבית 11 איזו השפעה ספציפית תתבטא בזמן הנסיגה או שהשפעת הנסיגה היא לפי מזל השמש או מיקומו העכשוי, בית 9 {אני חושבת...} בקיצור אם אתה יכול לעשות סדר... השנייה, לא קשורה לנ``ל. נפטון בעקרב ופלוטו בבתולה מופיע אצל ילידי הדור שלי{66} תוכל להרחיב אם יש לכך השפעה מבחינת חברתית תרבותית אישית ובכלל איך הדור הזה תורם {או לא} את חלקו בעולם...מעניין תודה

זה שמרס בנסיגה לא אומר

שדווקא עליך זה ישפיע! צריך להבין שאם מרס בטרנזיט (מעבר) בנסיגה נוגע בנקודה קריטית במפה שלך כאן את תרגישי אותו חזק והוא ישפיע עליך מאוד. למה הכוונה? נאמר שאמיר פרץ השתגע והחליט לעשות שביתה במשק! אין משרד הפנים ואין טיסות וכו`. נאמר שאת עובדת בחברה פרטית, מה זה מזיז לך? לא נוגע לך ולא מפריע. אבל נאמר שבדיוק באותו היום יש לך הזמנת טיסה לחופשה בחו``ל ושילמת מלא כסף ובגלל השביתה את פשוט לא יכולה לצאת מן הארץ?! נכון שזה מרגיז שבא לך לצעוק?! ככה זה עם מרס. שיהייה בנסיגה ויעשה צרות צרורות לאחרים אבל כל עוד זה לא נוגע לך מה איכפת לך? בנקודה זו עלי להדגיש שעליך לבחון את המפה שלך ביחס לטרנזיטים ולבדוק האם מרס מפעיל נקודה קריטית? (עולה על האופק,על פלנטה אחרת, מבצע אספקטים לנקודות מסויימות כגון נקודות התחלת הבתים, נקודות אמצע קריטיות, כוכבי שבת וכו`). מכאן לשאלתך השניה: נפטון נכנס לראשונה לעקרב ב-25 לדצמבר 1955 ושהה שם 14 שנים (עד ל-4 לינואר 1970) כך שאכן מדובר בדור שלם! נפטון גורם לנו לחלום על אידיאל מסויים , הוא אחראי לחלומות בהקיץ ועל כל מה שלא ברור ולא ידוע. הוא מערפל ודואג שנימצא בחוסר וודאות. הוא גם אחראי להשראה שאנו מקבלים, לאינטואיציה, להתמכרות שלוקחת אותנו הרחק מעבר למציאות הימיומית הממקדת. וכשנפטון מגיע למזל עקרב הוא מלמד אותנו כמה שיעורים חשובים על מין, כסף, כח, שליטה, ומוות. אנחנו מקבלים השראה מסקס טוב או מתמכרים אליו, או בורחים אל הסקס כשמציק לנו, אנחנו מתעוורים מהכסף, או הופכים אותו לאידאל בחיים או מתמכרים לשליטה באחרים, או הופכים לקורבנות אולי על רקע מיני, או עוברים תהליכים לא מודעים של מוות, הרס עצמי ולידה מחודשת, תהליכים פסיכולוגיים קשים ונסתרים שמשנים את חיינו ללא הכר וכו` וכו` וכו`. זהו דור שבו ניתן למצוא גם את ילדי הפרחים שהתמכר לסקס, לאהבה, לכח, ולאיבוד שליטה, מה שיהיה יהיה.. על הדור הזה ללמוד וללמד על התמכרויות, בריחות, הרס עצמי וצמיחות מחודשות. זהו הדור שעיצב את כלכלת העולם, שוק ההון, שוק ההיי-טק ועל כל הכסף הקל והמהיר שהרוויחו ממכירת אשליות באינטרנט, זה גם הדור שאותה אשליה מתפוצצת להם מול העיניים ומרסקת אותם לאדמה, אותו דור שיבקש לשנות את חוקי המשחק וליצור אשליות חדשות. ובנוגע לפלוטו בבתולה, 16 שנה ישב פלוטו במזל בתולה מאוקובר 1956 ועד סוף יולי 1972. זהו דור שחייב להיות בדיאטה כל הזמן כי נושא הבריאות והתזונה בתודעתו. זהו דור המיזעור - בו טכנולוגיות מיזעור משפרות את איכות חיינו, דור שחושף את מפת הגנום האנושי, דור שמתמודד עם מחלת האיידס. בני הדור הזה הביאו שינויים בתחום הרפואה ופיתחו את הרפואה האלטרנטיבית. זהו דור האינטרנט - אינפורמציה אינסופית ענקית חינם.

תודה על חכמתך, גיא חביבי

גיא מטרסו הוא אסטרולוג וחבר, ואני שמח שענה תשובה מקיפה הרבה יותר ממה שאני הייתי עונה.. תודה גיא חמוד, ונקוה לראות אותך כאן מעכשיו.

niki.cap

New member
וווואאאא....איזה ``בלגן`` שדור ..

אחד עושה. ומכיוון שדור זה עוד בשיא אונו, מעניין מה יילד יום...משעמם בטח לא יהיה. תודה גיא על תשובתך המעניינת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ניקי

למעלה