היי יאיר.....:))

היי יאיר.....:))

מה קוריי..? יש לי שאלית..:)) אני.. מזל קשת...(14/12/82) ו....השבלול שלי...21/6/78 תאומיים אנייודעת.. שזהמשהו שאמור להצליח.. לפחות מבחינת המזלות... אבללא ניראה לי שזה מסתדר כ``כ.. אני אוהבת אותו.. אבל... אוף.. כל דבר... מעצבן אותי.... אתה חושב שיש לזה סיכוי להצליח...??? יש בכלל.. מה לחכות... או שעדיף.. ללכת כל אחד לדרכו....:( תודית ענקית.... מראש אוהבת קופלת :))

אורן ג

New member
שלום לך מקופלת לבנה

קודם כל אם החבר (השבלול שלך) נולד אחרי השעה 20:15 (ב-21.6.78) אז הוא מזל סרטן, זהו יום גבולי שבו עוברת השמש לסרטן ב-20:15, סרטן (מזל מים) וקשת (מזל אש) ומים מכבים את האש (לא הולך משהו). גם אם הוא נולד לפני וגם אם הוא נולד אחרי 20:15 הניתוח הזה ברמת כוכבים בלבד, בשביל התאמה מדיוקת צריך לפתוח מפה לכל אחד ממכם רק אז אפשר יהיה להגיע לתוצאה מדויקת. שיהיה לך אושר ואהבה H-( אורן

שילום אורן ג....!!

שייייילום.... ותודית !! המממממ.... אני לאיודעת באיזה שעה הוא נולד.. אבל אני כייייין יודעת.. שהוא מזל שבלול.... חיחיחי אופס...תאומיים....:)) תודית על העצה... :)) קופלית טורללית... :))

בטח שזה לא יעבוד!

מי מקיים מערכת יחסים עם שבלול??? :) ;-) סתאאאאאאאאם אני בטוח שזה יעבוד אם רק תהיו פתוחים לבעיות בקשר ותנסו לפתור אותן - הרי, נורא קל להגיד `הוא מעצבן אותי`, נכון? חשבת אולי להגיד לו למה? תראי איך הוא ישתנה... במערכת יחסים כמו במערכת יחסים צריך להתפשר.. ואם השבלול איטי מדי לקשתית שלנו.. זבש``ך :) חוץ מזה הכל טוב, שבי

שביייייייייי!!

חיחחיחיחי הצחקת אותי.... גם אתה מן סוג של שבלולאתה שבתאיכזה... סתאאאאאאאאם.....חיחיחי איןלימושג מה הקשר... :)) הקיצר... זההעייפות... רק רציתי לומר.. שאתה צודק...!! במאה אחוז! קשה לילהוציא אתהדברים החוצה.. קשה לילומר מהבדיוק מפריע לי... זהרע..... אנייודעת.. ואני חייבת לעבוד על זה.... תודית ענקית על התגובית!! אוהבת קופלית :))

שינים סינים עים כיניר גידיל.. :)

את אוהבת לדבר עם חיריק, אה? יים טיב לך (יום טוב לך) שבי (אולי שיבי?! :cool:)

היי מקופלת.. להלן תשובתי

כן, זה קשר לא קל. מצד אחד, הרגש קיים פה, אבל מצד שני - לדעתי את פוגשת פה יותר מכל דבר את.. עצמך. זה החלק הילדי (לא ילדותי..) מרגיז, חסר סבלנות, וקצת אגוצנטרי, שקשה לך להתמודד איתו עם עצמך, והנה את פוגשת אותו בזוגיות. הדיאלוג שלך עם החלק הזה, הוא בדיוק הדיאלוג שלך עם בן הזוג : ככל שתקבלי את החלק הזה בתוך עצמך ותהיי פחות ביקורתית כלפיו, כך תהיי יותר רכה ומקבלת בקשר עצמו. זה שבחרת שבלול, זה רק אומר שאין לך מי יודע מה סבלנות לחלק השבלולי בתוכך.. עכשיו, רק את - והוא כמובן - תקבעו אם הקשר הזה יהיה לימודי פרופר, כלומר כל אחד ילמד על עצמו ויעזוב כשבית הספר ייגמר, כמו שהרבה קשרים נגמרים, או שיהיו שם עוד חלקים ותמשיכו, או שתעשו עבודה אמיתית על החלק הזה - ואחרים - ותבנו משהו שבנוי על צמיחה וגדילה מתוך קשיים. לא קל, אבל מעניין.. אז - במה תבחרי ? ורק עוד מלה : אין קצורי דרך, מקופלת מתוקה. או שעובדים - או שמתפוצצים מחוסר סבלנות, וממשיכים לקשר הבא, שם פוגשים שוב את.. נכון, ניחשת. יומטוף שיהיה !

יאיר.....

הממממ.... קודם כל... תודית ענקית.... ו.... לפי דעתי..אתם באמת צודקים.... הממממ.... ניראהלי... שהבעייה אולי גםקצת בי... :)) אני.... אשתדל להשתנות... אנירוצה שיהיה לנו טוף.... אוווווחחחחחחחחחחח.....כמה שאני אוהבת את השבלול הזה..... אוף.... רק חבל שיש כ``כ הרבה קשיים.... :() חיחי.... שיהיה לכולם גודדדדדד שב`סססססססס ויאירי.....טאנק יו.... ווארי ווארי מאץ`!! בעיי בעיי קופללת טורללת :))

למעלה