היי יונה קצת עזרה בבקשה

papylove

New member
היי יונה קצת עזרה בבקשה

כאמור הילד לומד בכיתה ז' ברשת אורט. יש בעיה מסוימת בלשון הוא תקוע מעט בנושא גוף, מרחאות, מילות קישור. באתר של אורט החומר הוא יותר לתיכוניים. האם יש לך אתר שנוכל להעזר בו? בקרוב יש לו בוחן נוסף (ילדים שעברו את המבחן עושים בוחן אלו שנכשלו עושים מבחן חוזר הילד קיבל 68 במבחן) בכל מקרה תודה

לא כל כך מבינה מה זה -

נושא, גוף, מרכאות, מילות קישור... באיזה נושא מדובר ? במה העניין ? תני דוגמא, שאבין על מה הקטע... בסדר ? אני פה ...

papylove

New member
והנה הדוגמאות

שלום יונה זה אני דן אז ככה אלו הנושאים שיהיו לי במבחן. *מרכאות - ישנם סוגים של מרכאות (מרכאות כללית ציטוט של מישהוא שאמר משהוא) *שם עצם, שם תואר, פועל, פועל התואר. *בפועל - צריך לדעת את הזמן, גוף, שורש, שם הפעולה ושם הפועל. * יש טקסט וצריך לדעת: נמען, מוען, במה(איפה נכתב) ותאריך, תחום (מתאר את נושא הכללי שעליו מדבר הטקסט).נושא (מתאר במפורט את הטקסט במשפט אחד) * כתיבה - צריך לדעת את הפתיחה (משפט מפתח) גוף התשובה (דוגמאות, הסבר, פרוט על מה שכתבנו במשפט מפתח) סיום (סיכום קצרצר על מה שכתבנו בגוף התשובה וזה יכול להיות גם דעה אישית) * מילות קישור * משפטי עובדה, השערה ודעה ארוך לא? איפה אפשר למצוא חומר עזר מלבד הספר הלימוד שאני משתמש איתו בכיתה.

שתי אפשרויות (היי, דן..)

אפשרות אחת - יש אתר מעולה של בית ספר אלוני יצחק ושם המורים שמו את כל ההסברים והתרגולים של כל מיני מקצועות. תוכל למצוא כפי שתרצה לפי הנושאים. אפשרות שניה - תוכל להעלות כאן שאלות, ובעיות שתיתקל בהן - בשביל זה יש חברים (בפורומים) והיידה לעבודה ולמלאכה !!

papylove

New member
ואו יונה זה גדול

פשוט עצום מלא חומר קראתי, הדפסתי עבדתי ואפילו עניתי כמעט הכל נכון. מה זה מעולה ממש אבל ממש המון המון תודה כבר הכנסתי גם למועדפים שלי להתאמן בעוד מקצועות לא רק בלשון תודה תודה תודה רבה דן

למעלה