היי, יצאה לי הבטן לפתע פתאום....

ט ל ט ל י

New member
היי, יצאה לי הבטן לפתע פתאום....../images/Emo9.gif

חשבתי שבהריון ראשון הבטן יוצאת רק בחודש חמישי בערך, ואני רק באמצע שלישי...שלא תבינו אותי לא נכון, אני שמחה ומאושרת מכך, אבל יכול להיות משהו אחר שגרם לבטן להתנפח??? ועוד שאלה- בטן הריונית היא קפיצית כזו או קשה יותר? זה יעזור לי להבין מה קורה לבטן שלי.... ט´נקס טלי

איזה כיף לך! ../images/Emo98.gif

איך רציתי שתצא לי הבטן מוקדם ואוכל להשוויץ. והיא יצאה רק בחודש חמישי עם תאומים! תהני מזה. אני שלושה חודשים אחרי וכבר מתגעגעת להרגשה של ללטף את הבטן והמבטים ברחוב. הבטן יכולה להיות גמישה ורכה יחסית ויכולה להיות קשה. תלוי במצב ובהתכווצויות. בשלב מאוחר יותר בטן שמתקשה במרווחים קצרים עלולה להעיד על צירים מוקדמים, אבל לא תמיד. בכל מקרה, עכשיו זה בסדר.

השאלה אם את מרגישה גזים?../images/Emo5.gif

כי גזים באים והולכים. אם את לא מרגישה את הבטן מתהפכת, צורך להפליץ (בואי נקרא לילד בשמו
) אז זוהי כנראה הבטן ההריונית ולא מגזים. תהני, כי אני כבר מתחילה לקנא...

ט ל ט ל י

New member
מודה באשמה...../images/Emo9.gif

יש גזים אבל ממש מעט- אבל הבטן לא יורדת גם בהיעלם הגזים... וכל התחתונים היפים שלי כבר לא עולים עלי ומה שעולה לוחץ-לוחץ.... כנ"ל לגבי הבגדים. דרך אגב לא עליתי אפילו לא ק"ג אחד מתחילת ההריון (אבל לפני שנכנסתי להריון עליתי 7-8 ק"ג....), כך שאי אפשר להאשים את השומנים שלי. יש לי שאלה לגבי התייבשות- מה הסימנים לכך? כי נראה לי שהתייבשתי אתמול.... טל

כאב ראש, שתן בצבע צהוב חזק (ולא

בהיר, שמו שהוא צריך להיות) ורצון לישון. תזהרי מהתיבשות
התיבשות גורמת לצירים
אז, בבקשה, להתחבר לבקבוק מים, ולהכיר בעובדה שהוא עומד להיות המלווה צמוד שלך עד סוף ההריון, ועד שתסיימי להניק את העולל/ה בגיל 15

ט ל ט ל י

New member
איזה פחד!!!! אני ממש דואגת!

יש לי כאבי ראש חזקים בטירוף מאתמול, ונפלתי למיטה ב-9 בערב, לצבע של השתן לא שמתי לב... אבל היום שתיתי מספיק אני מקווה וכנראה שבגלל זה כאבי הראש פחתו... אני מקווה שלא הזקתי לפיצפולי- תענו לי בבבבבבבקשהה דחוף! יכול להיגרם נזק לפיצפון? דואגת בטירוף טל

אם היית מקבלת מכת שמש חזקה, ושוב

אני לא רופאה, אבל מניסיון, כל מה שתירצי לעשות זה לישון ושיניחו לך. אם זה לא ככה וגם ראית שצבע השתן התבהר, אז עברת את זה בשלום. יש לך כאבי בטן?

ט ל ט ל י

New member
יש לי את כאבי הבטן הרגילים...../images/Emo12.gif

לא נראה לי שכאבים אלה יוצאים מהכלל... אבל הפחד שלי הוא לגבי הפיצפון שמא נפגע, יש לך מושג לגבי זה? תודה סיגלוש, טל

וואו איזה כיף לך

אצלי חשבו שאני סתם שמנה ולא ממש בהריון הבטן אמורה להיות קשה למרות שרק לקראת הסוף מרגישים את קשיותה - אי אפשר לנעול נעליים או לגזור ציפורניים וכו´ וכל מיני פעולות שפעם היו נראות לך ממש פשוטות בהצלחה

yaelhul

New member
באמת קשה לבצע פעולות פשוטות... ../images/Emo3.gif

עם הבטן... אפילו שאני באמצע חמישי... קשה להסתבן ולהתנגב במקלחת (ובמיוחד להגיע לכפות הרגליים...) קשה לגרוב גרביים, לנעול נעליים, לגזור ציפרניים... קשה להתכופף (ועוד יותר לקום)... שלא לדבר עם מריחת קרמים, הורדת שערות ועוד פעולות שבעבר היו שגרה והיום אני זקוקה לעזרת האיש לבצע חלק מהן... אח... ההנאות הקטנות של ההריון
שאני אתלונן
יעל

ט ל ט ל י

New member
עדכונים נוספים...../images/Emo140.gif

אז הבטן לא ירדה, ואני מרגישה יותר טוב (חוץ מיובש תמידי בפה)..... ומה שמצחיק- שמאז שיצאה לי הבטן- קשה לי להתכופף, ואם אני לא יושבת ממש ישר כמו סרגל - זה נורא מציק כאילו שיש בבטן משהו
תודה על תגובותיכן - הצלתן אותי, אני נורא לחוצה- מה ל´שות הריון קל קל ונעים שבנעימים טל

למעלה