שמחה בשמחתך על הירידה היפה במשקל . אך למה כל כך מהר ניפוח שני איני מבינה . אני יודעת שניפוח ראשון עושים לאחר ששה שבועות מהניתוח וכמו שאת אומרת את פחות מחודשיים לאחר הניתוח וירדת תודה לאל 11 קילו .וכבר הספקת לעשות ניפוח אחד מתי עשית אותו ? ומה החיפזון לנפח שוב ? שקלי טוב תשאירי הזדמות זו למועד שהירידה תיעצר חלילה לגמרי ואז הניפוח יהיה יותר אפקטיבי. אני חושבת שהחברים יאירו טוב יותר ממני אך זוהי דעתי האישית ומנסיוני האישי. בכל זאת מה שתעשי שיהיה בהצלחה חמודה אביחיל
בכלל כל הסיפור הזה של הניפוח לא מספיק ברור לי כל כמה זמן מנפחים? מה ההבדל בין ניפוח אחד לשני? כמה ניפוחים צריך לעשות?האם יש סיכונים כשמנפחים ברבה פעמים? נותחתי לפני כחודשיים, אחרי חודש אחד נופחתי וביום רביעי, אחרי חודש נוסף שוב ינפחו אותי.
של ניפוחים, אבל יודע שככל שמתערבים יותר בניפוח הטבעת, כך מגדילים אץ הסיכוי לסיבוכים (ארוזיה, החלקת הטבעת וכדו´) בעיקרון, הממוצע צריך לעמוד על פעמיים בשנה. לא יותר.
לא אהיה באיכילוב, אם זכור לך המפגש ברמלה ב-27 לחודש תגיע? אבל בכל מקרה עקבתי אחריך והבנתי שהיו לך בעיות מקווה שהכל הסתדר בינתיים דרך אגב, לא העברת לי את החומר שסיכמנו לגבי האתר