היי ירדתי מה-90 ק"ג

batl

New member
היי ירדתי מה-90 ק"ג

אחרי עצירה איומה של שבועיים ירדתי סוף סוף מה-90 ק"ג ומשקלי 89 ק"ג!!!!!!! סך הכל 11 ק"ג ב-פחות מחודשיים אחרי הניתוח!! ביום רביעי ניפוח שני!

פנינוש./

New member
מברוק עליך BATL מכל ה-../images/Emo23.gif

שמחה בשמחתך על הירידה היפה במשקל . אך למה כל כך מהר ניפוח שני איני מבינה . אני יודעת שניפוח ראשון עושים לאחר ששה שבועות מהניתוח וכמו שאת אומרת את פחות מחודשיים לאחר הניתוח וירדת תודה לאל 11 קילו .וכבר הספקת לעשות ניפוח אחד מתי עשית אותו ? ומה החיפזון לנפח שוב ? שקלי טוב תשאירי הזדמות זו למועד שהירידה תיעצר חלילה לגמרי ואז הניפוח יהיה יותר אפקטיבי. אני חושבת שהחברים יאירו טוב יותר ממני אך זוהי דעתי האישית ומנסיוני האישי. בכל זאת מה שתעשי שיהיה בהצלחה חמודה אביחיל

batl

New member
אני עושה רק מה שאומר לי ד"ר אבינוח

בכלל כל הסיפור הזה של הניפוח לא מספיק ברור לי כל כמה זמן מנפחים? מה ההבדל בין ניפוח אחד לשני? כמה ניפוחים צריך לעשות?האם יש סיכונים כשמנפחים ברבה פעמים? נותחתי לפני כחודשיים, אחרי חודש אחד נופחתי וביום רביעי, אחרי חודש נוסף שוב ינפחו אותי.

רוייקו

New member
אין כללים לגבי מקסימום או מינימום

של ניפוחים, אבל יודע שככל שמתערבים יותר בניפוח הטבעת, כך מגדילים אץ הסיכוי לסיבוכים (ארוזיה, החלקת הטבעת וכדו´) בעיקרון, הממוצע צריך לעמוד על פעמיים בשנה. לא יותר.

webaction

New member
היי....

קצת נעלמתי אבל אני אהיה ביום רביעי באיכלוב בשעה 13:00 אשמח אם נפגש ונתדעתכן מתי את תהי שם?

batl

New member
היי גם לך

לא אהיה באיכילוב, אם זכור לך המפגש ברמלה ב-27 לחודש תגיע? אבל בכל מקרה עקבתי אחריך והבנתי שהיו לך בעיות מקווה שהכל הסתדר בינתיים דרך אגב, לא העברת לי את החומר שסיכמנו לגבי האתר

webaction

New member
כל הכבוד תמשיכי כך...

אני עוד רחוק מהיעד הזה........ ביום רביעי אי אהיה באסותא אצל אבינוח ב 13:00 מתי את אצלו?

סיסה

New member
תשובה לירידה במשקל מ-90

שלום בת שבע מה נשמע מזל טוב מקווה שמתשיכי להוריד תחזיקי מעמד. מסיסה

למעלה