היי, יש היום איזה קריוקי נחמד שמתכננים ללכת בכייף להנות לשיר ולהכיר?
ד דניבויss New member 4/9/05 #3 תסבירי לי איפה זה ואיך זה הולך ובאיזה שעה ןאיך למשל אני ימצא אותך שם בכדיי גם להכיר את מי שאני מיתכתב .באיזה שעה למשל זה מתחיל ואיזה שירים יש שם .האם יש גם לועזית ?
תסבירי לי איפה זה ואיך זה הולך ובאיזה שעה ןאיך למשל אני ימצא אותך שם בכדיי גם להכיר את מי שאני מיתכתב .באיזה שעה למשל זה מתחיל ואיזה שירים יש שם .האם יש גם לועזית ?
מ משיייי New member 4/9/05 #4 בן כמה אתה בכלל? ומה אתה לא הולך לבוא עם עוד אנשים?? אתה בא לבד? זה נימצא ברעננה כניסה חינם יש שם כל מיני שירים וכן יש גם לועזי
בן כמה אתה בכלל? ומה אתה לא הולך לבוא עם עוד אנשים?? אתה בא לבד? זה נימצא ברעננה כניסה חינם יש שם כל מיני שירים וכן יש גם לועזי
ד דניבויss New member 4/9/05 #5 היי ,מה הכתובת ,איזה רחוב אני בן 43 ואם אני יבוא יכול להיות שאני יבוא עם ידיד או ידידה
ד דניבויss New member 5/9/05 #7 לגביי היום אני לא יודע אם אני יבוא אני לא ממש עובד בתקופה זאת והשקל קצת נימצא בלחץ בכיס .חבר טוב שרציתי שיבוא איתי חולה ועוד ידידה לא מצליח לתפוס.אם יש אנשים שרוצים להצטרף אליי מתא לרעננה השתתפות סימלית בדלק וגם בכדיי ללכת עם עוד אנשים בכייף כי לבד אני בטח לא אלך .
לגביי היום אני לא יודע אם אני יבוא אני לא ממש עובד בתקופה זאת והשקל קצת נימצא בלחץ בכיס .חבר טוב שרציתי שיבוא איתי חולה ועוד ידידה לא מצליח לתפוס.אם יש אנשים שרוצים להצטרף אליי מתא לרעננה השתתפות סימלית בדלק וגם בכדיי ללכת עם עוד אנשים בכייף כי לבד אני בטח לא אלך .
מ משיייי New member 6/9/05 #8 היה כייף אתמול וכייף שהיה חזרנו ב4 וחצי הביתה היה סוףףףףףףףף הדרך הפסדת שלא באת