היי ..יש לי בעיה רצינית, כנסו

Silverdon

New member
היי ..יש לי בעיה רצינית, כנסו

קניתי מאתר אול גיימס שני שטיחים מהדגם שמצורף בתמונות. לאחר כשבוע של ריקוד לא הכי מסיבי בעולם נקרע אחד מהשטיחים קלות , שלחנו אותו לתיקון, מתברר שסוני מטפלים בהם , הם היו אדיבים ואמורים להחזיר אותו השבוע. עכשיו עברו שבועיים , אני מרקד להנאתי בשטיח השני ופתאום נגלה לעיני עוד קרעון קטן! (מצורפות תמונות). האם למישהו יש שטיחים מהסוג שלי? אני לא רוקד עם נעלים או משהו ואף אחד למיטב ידעתי לא עלה עליו עם נעלים. למישהו פעם היה קרע בכלל? זה מוציא את כל החשק מהמשחק לדעת שיש סיכוי שהשטיח האהוב שלך יכול להקרע.... תודה מראש על התגובות..

Dorin555

New member
גם לי...

היה (ועדיין יש איפה שהוא) 2 משטחים של סוני, הם ממש לא שווים. הם נהרסו לי תוך שבועיים בערך, והלכתי להחליף אותם 5 פעמים!

Silverdon

New member
באמת? אבל זה נראה טוב בהתחלה

נראה איכותי... במה הוא שונה מהמשטחים האחרים?

Dorin555

New member
לא יודעת, אבל..

המשטח שלי היה דק ותוך כמה ריקודים החיישנים הפסיקו לעבוד (אחרי החלפה של 5 פעמים עדיין יש לי בעיה, אני לא יכולה ללחוץ על 2 לחצנים באותו זמן)

Silverdon

New member
שלי דווקא לא מהדקים

יש לו ספוג באמצע. מישהו עם שטיח ספוג שמרוצה ממנו יכול לעשות השוואה דרך התמונה ולהגיד במה שלו שונה משלי?

ה-א-י-כ-ו-ת

איכות איכות איכות איכות איכות איכות איכות איכות איכות. זה כמו לדוגמא..במבה אוסם ובמבה שוש - מבחוץ הם נראים פחות או יותר מאוד דומים, אבל בינינו ברור שאיאפשר להשוות. עכשיו, ברור שהעמידות של המשטח תלויה גם בתדירות שמשחקים על המשטח ואופן השימוש.., אבל כמו שהבנתי אתה לא ממש חרשת על המשטח ברמה כזאת שציפית שהוא יתחיל להיקרע. אז במקרה הזה כמו שאומרים - העובדות מדברות בעד עצמן. בכל מקרה, אתה מוזמן לדוכנים של IDDR לבחון את המשטחים.

kush kush

New member
אני יכולה לעשות השוואה

אתה רואה את המגעים? כי אז תבדיל

Silverdon

New member
איזה מגעים? לא רואה..

נ.ב למה כולם כאלו מעריצים את החברה הזו? או שכולם כאן נציגי מכירות?

kush kush

New member
קודם כל...

זו לא סתם חברה זה היבוא הרשמי של המשחק בארץ. אפאחד פה לא נציג מכירות, אלא הרוב מהקהילה. כולם עשו בעבר טעויות ורוצים למנוע מאחרים לחזור עליהן. המגעים בתוך המשטח כלאופן...

Silverdon

New member
אני מבין

החור לא הגיע לכזה עומק שאפשרי לראות את תוכן המשטח ואת המגעים שלו.. אני מבין שזה היבואן הרשמי, אבל למה כזה יקרים ? במחיר של משטח אחד שלהם עם הספוג קניתי שניים..למרות שכנראה היה עדיף אחד אצלהןם לפי מה שאתם אומרים.

kush kush

New member
זה לא יקר יחסית למכשיר

ספורט. יש גם אחריות, ותמיכה, וכל זה מוסיף לעלות. חוצמזה שהם מייבאים משטחים שמיוצרים לפי הדרישות שלהם, ובכל קונטיינר שמגיע יש משו חדש שפיתחו. זה לא עסק קל כמו שזה נראה...

אנחנו סוגדים למשחק.

סתם. אני אישית עובדת בדוכן מכירות (וגם קושקוש), אבל הרוב פה פשוט מהקהילה - וכמו שקושקוש אמרה "כולם עשו בעבר טעויות ורוצים למנוע מאחרים לחזור עליהן". גם לי בהתחלה היה משטח (דק אומנם, אבל זה היה לפני שהתחילו לייבא את המשטחים עם הספוג), והחלפתי אותו בערך 3 פעמים (החלפתי..קניתי..). חוץ מזה, יצא לי לפגוש יותר מפעם אחת (בדוכן) אנשים שהתלוננו על המשטח שקנו במקום אחר ובסופו של דבר חלקם החזירו אותו וקנו משטח של IDDR.

Silverdon

New member
אהה אתם עובדים אצלהם...

עכשיו הכל ברור.. דבר ראשון גם לי נתנו אחריות..דבר שני זה שיש להם פיתוחים מפעם לפעם לא נראה לי כל כך..מה יש לפתח?

kush kush

New member
או ווה מה יש לפתח,

אומנם לא נגלה לעין אבל משמעותי ביותר. ומזה הכל ברור? אתם? רק 2 מתוך 2500 רשומים

כמו לדוגמא..

גרסה של המשחק סטפמניה בעברית. ספוג קשה יותר (שמומלץ מאוד ברמות הגבוהות). חיבור מתפצל - גם לPS וגם לPC. לדוגמא.

למרות שאני לא מבינה בזה כל כך ..

לפי דעתי יש הרבה מה לפתח! הרבה דברים שיש לך היום לא יהיו כמו בעתיד כי הכל מתפתח וזה מתחיל בשינויים קטנים ועובר למראה אחר וכל השאר....

kush kush

New member
ועוד דוגמה קטנה...

הקופסה שמגנה על החיבורים למשטח, שנוהגים להקרע במשטחים זרים.

למעלה