היי! יש לי בעיה...

hadar_1

New member
היי! יש לי בעיה... ../images/Emo41.gif

קצת מביכה... לא בדיוק מהסוג שציפיתן לשמוע בפורום בנות. אני סובלת מהזעת יתר בבית השחי, וזה כל כך מרגיז!!!! אני לא יכולה לעשות כלום, ושלא נדבר על זה שאני צריכה ללבוש כל הזמן רק שחור-שחור-שחור!!! אני לא יכולה להתחבק, או כל מיני דברים וזה ממש מתסכל... אז אם למישהי יש פתרון שעוזר בבקשה תעזרו לי! כי אני חייבת עזרה!!! אני לא רוצה לדבר על זה עם הורים שלי כי זה מביך כנ"ל לגבי רופא! אז אם יש דאודורנטים או כל דבר- רק תגידו! תודה רבה לכולן!!!!!! ביי הדר15!

!adidas

New member
ברור!

את לא משתמשת קבוע בדאורדורנט? אני מציעה לעשות כמו שאני עושה: כל יום אני שמה דאורדורנט בבוקר ולאחר שיעור ספורט אני שמה תמיד ואם שכחתי אני מבקשת מחברה בדאורורנטים אני מציעה שתקחי ג´ל כי זה יותר עמיד (לדעתי) אם הבעיה שלך ממש חמורה אז קחי את הדאורדורנט כל יום ושימי כשאת מרגישה זעה רבה שימי לאחר כל מקלחת ולפני כל יציאה אם זה עדיין לא עובד... סורי
love&peace adidas

$ מעיין $

New member
הדרו´ש......

תשתמשי ב-ליידי ספיד סטיק ("Lady speed stick") -זה מעניק הגנה לאורך כל היום -מונה זיעה וריח לא נעים -מעוצב בצורה המותאמת לבית השחי -ואינו דביק :)

charmingirl

New member
אוקי... אז יש לזה פתרון.

יש תחליב שקוראים לו חלבין וזה עוזר להזעת יתר. שימי כל שבוע אחרי מקלחת ולפני שאת הולכת לישון ולאט לאט המצב ישתפר. וכמובן, תשמשי כל יום בדאורדוראנט.

chill-chill

New member
דעתי...

כדאי לנסות להשתמש יותר בדיאודורנט, כמו שהשאר הציעו (ובאמת עדיף סטיק או תחליב על ספריי). אם הבעיה נמשכת, אולי תפני לרופא עור, שידע בדיוק איך לטפל בזה. חוץ מזה, שמעתי על איזה דיאודורנט מיוחד של Roc, אני חושבת, שאמור להיות נגד בעיה של הזעת יתר, אבל הבנתי שהוא מאוד יקר... בהצלחה, צ´ילי

charmingirl

New member
ממ... צ´ילי האני..

מה שהצעתי, אני יודעת מנסיון. לא היה לי אף פעם בעיה ממש חמורה עם זיעה. אבל.. היה לי איזה משהו, אני השתמשתי בו ועכשיו הכל בסדר. וכמובן עדיף סטיק.

charmingirl

New member
אכן כן... ../images/Emo13.gif ד"א

ליידי ספיד סטיק ג´ל הוא מעולה! עדי.

hadar_1

New member
תודה בנות!!!

ברור שאני שמה דאודרנט (מי לא...) אבל הם פשוט לא עוזרים... בכל מקרה תודה על התמיכה!!!!
, הדר.

natali323

New member
הדרוששש

לכי לרופא יש פתרונות ברפואה ובנוסף , לא לשכוח את כל התשובות הקודמות כמובן

peach & cream

New member
היא צודקת!

יש לי ילד בשיכבה שהייתה לו בעיה של הזעת יתר, והוא עשה ניתוח מיוחד כזה, וזה עזר לו ועדיין עוזר הניתוח. good luck!

lala182

New member
הדר אין לך מה להתבייש לכי לרופא...

זה הדרך הכי פשוטה דאודרנטים אמנם עושים ריח טוב אבל הם לא מפחיתים זיעה... (לפחות רובם) ואם כפי שאת טוענת הבעיה די חמורה ומפריעה לך בחיי היומיום אז הכי טוב זה ללכת לרופא שייתן או תרופה או ניתוח (שממה שהבנתי זה לא מסובך... חברה שלי עשתה את זה להזעה בכפות ידיים...)

t.a.

New member
הדר...הנה פתרון הקסמים

גם אני סבלתי מבעייה דומה ורציתי להציע לך תרופת פלאים שתשנה את חייך "אנהידרול פורטה" רול- און...כן זה השם המפוצץ אז כשהבתיי מרקחת או הסופר פארמים למינהם נפתחים תרשמי את השם על נייר תני לרוקח ובלי מרשם ו 60 שקלים פחות תרופת הפלאים בידייך, אם את רוצה קצת הסבר ממני, תשאירי את ה ICQ שלך או משהו.. עד כמה שזה נראה כמו תרופת פלאים, היא לא וכל רופא אלטרנטיבי ימליץ לך על טיפול שהוא ברובו נפשי לפתירת הבעייה, אבל בנתיים זו התרופה עד שתחליטי לטפל בעצמך באמת.

למעלה