היי יש לי בעיה!

בטטוש

New member
היי יש לי בעיה!

אני רוצה להרזות ואמרו לי שיש שיטה של דיקור סיני באוזן וזה איכשהו מוריד את התאבון!! מישהו יכול להסביר לי קצת בעניין? תודה רבה!!!!!

דיקור באוזן..

אני כותבת את גישתי , ויש מקום לציין שיש לי עמיתים שחולקים עלי בנושא.. קודם כל חשוב להבין שהשמנה היא תוצאה של מס´ סיבות שהראשונה שבהם היא כמות הקלריות שאנחנו מכניסים לעומת הכמות שאנו מוציאים ולכן בכל טיפול שתחליטי לעבור תצטרכי ע"מ לרדת במשקל ליווי תזונתי ופעילות גופנית. בנוסף , בראיה הסינית יש מגוון של סיבות להשמנה (להלן כמה מהם..) מתח ואי שקט - הגורם לנו לפצות את עצמינו .. חילוף חומרים איטי בגוף - הנובע מסרקולציה איטית של אנרגיה ובד"כ חולשה של הטחול. תחושת רעב מציקה - הנובעת מקיבה עצבנית וחוסר אנרגיה בין הטחול לקיבה. לכל אחד מהסיבות יש שיטת טיפול שונה . הדיקור באוזן ( שד"א הוא מאוד אפקטיבי) אם הוא מגיע בעקבות אבחנה נכונה יכול בהחלט לעזור בירידה במשקל, אולם כאמור הוא לא תמיד הטיפול הנכון , לכן הייתי ממליצה לך להחליט על סוג טיפול ( לדגץ דיקור) ולתת למטפל להחליט היכן לדקור אותך.. כל זאת עפ"י גישתי , ישנם בשוק מטפלים שדוקרים נקודות באוזן שמדכאות תאבון ומבחינתי זה כמו לקחת משלשלים אחרי כל ארוחה או לעבור ניתוח קיצור קיבה.. , הם לא פותרים את הבעיה אלא מדכאים אותה ואחרי טיפול דיקור שכזה , האדם לרב עולה בחזרה את כל מה שהוריד.. לשיקולך.. בהצלחה יעל

yoelnd

New member
אוריקולותרפיה

שלום! שילוב של גישות כגון האוריקולתרפיה - דיקור באוזן (הצרפתי) במשולב עם תמציות פרחי באך וכמובן שו"ש (שינויים ושיפורים) בתזונה זהו המתכון המנצח! רק בריאות!

למעלה