דיקור באוזן..
אני כותבת את גישתי , ויש מקום לציין שיש לי עמיתים שחולקים עלי בנושא.. קודם כל חשוב להבין שהשמנה היא תוצאה של מס´ סיבות שהראשונה שבהם היא כמות הקלריות שאנחנו מכניסים לעומת הכמות שאנו מוציאים ולכן בכל טיפול שתחליטי לעבור תצטרכי ע"מ לרדת במשקל ליווי תזונתי ופעילות גופנית. בנוסף , בראיה הסינית יש מגוון של סיבות להשמנה (להלן כמה מהם..) מתח ואי שקט - הגורם לנו לפצות את עצמינו .. חילוף חומרים איטי בגוף - הנובע מסרקולציה איטית של אנרגיה ובד"כ חולשה של הטחול. תחושת רעב מציקה - הנובעת מקיבה עצבנית וחוסר אנרגיה בין הטחול לקיבה. לכל אחד מהסיבות יש שיטת טיפול שונה . הדיקור באוזן ( שד"א הוא מאוד אפקטיבי) אם הוא מגיע בעקבות אבחנה נכונה יכול בהחלט לעזור בירידה במשקל, אולם כאמור הוא לא תמיד הטיפול הנכון , לכן הייתי ממליצה לך להחליט על סוג טיפול ( לדגץ דיקור) ולתת למטפל להחליט היכן לדקור אותך.. כל זאת עפ"י גישתי , ישנם בשוק מטפלים שדוקרים נקודות באוזן שמדכאות תאבון ומבחינתי זה כמו לקחת משלשלים אחרי כל ארוחה או לעבור ניתוח קיצור קיבה.. , הם לא פותרים את הבעיה אלא מדכאים אותה ואחרי טיפול דיקור שכזה , האדם לרב עולה בחזרה את כל מה שהוריד.. לשיקולך.. בהצלחה יעל