היי =] יש לי בקשה

Angel From Eden

New member
היי =] יש לי בקשה

אני עושה עבודה בתקשורת מן ידיעה/כתבה קטנה כזו ובחרתי לעשות על התוכנית טופ מודל ואני צריכה מרואין מישהו שמעונין לענות לי על השאלות האלו : 1. מי מהתוכנית הכי אהובה עליך מכל העונות? 2. מה את הכי אוהבת בתוכנית? 3. איזה מקום מגורים מכל העונות הכי אהבת? 4. מדוע את רואה את התוכנית הזאת? 5. איזה פרק הכי אהבת? 6 איזה נושא תמונות הכי אהבת? 7. ממתי התחלת לראות את התוכנית? ולמה? 8. כיצד התחלת לראות את התוכנית? אני נורא נורא אשמח אם מישהי/ו יענה לי על השאלות האלו וכשהמורה תחזיר לי את העבודה עם ציון אני אולי אפרסם אותה כאן אם תיהיו מעונינים... =]=]

NP16

New member
יאאלה למה לא

1. מי מהתוכנית הכי אהובה עליך מכל העונות? ג'ואני מעונה שישית 2. מה אתה הכי אוהב בתוכנית? את הבנות,המשימות.. 3. איזה מקום מגורים מכל העונות הכי אהבת? ככל שהעונה יותר חדשה,גם כך הבית יפה יותר. אם מה ששודר אז 7 ואם לא אז 9(ואני בטוח ש10 שלא ראיתי יותר טוב) 4. מדוע את רואה את התוכנית הזאת? התמכרות,מעניין,הבנות והמשימות ^^ 5. איזה פרק הכי אהבת? אין לי ממש פרק מועדף. אהבתי את הפרק שהבנות בעונה שלישית מגיעות ליפן, לא יודע את המספר. 6 איזה נושא תמונות הכי אהבת? הסלבריטאים עונה 7,הבובות עונה 6,הטרנטולה בעונה 3.זה רק חלק. 7. ממתי התחלת לראות את התוכנית? ולמה? מעונה 2 בזכות אחותי הגדולה. 8. כיצד התחלת לראות את התוכנית? אחותי הגדולה צפתה בזה ופשוט הצטרפתי לאט לאט עד שאני המכור והיא בכלל לא מסתכלת.

mikmikonet

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

עונה בלי ספוילרים. 1. מי מהתוכנית הכי אהובה עליך מכל העונות? יש מליון, אבל נגיד שג'ואני (6) 2. מה את הכי אוהבת בתוכנית? המייקאוברים
3. איזה מקום מגורים מכל העונות הכי אהבת? לא זוכרת את כל הבתים
4. מדוע את רואה את התוכנית הזאת? כי אני כבר ממש מכורה, ואוהבת את הקונספט של התכנית, את הבנות והצילומים... 5. איזה פרק הכי אהבת? מכל העונות?! לא יודעת
אולי את צילומי הנסיכות הנופלות מעונה 6 6 איזה נושא תמונות הכי אהבת? נסיכות נופלות מעונה 6, זוגות סלבריטאים מעונה 7, ביוטי מעונה 3... ועוד מליון... 7. ממתי התחלת לראות את התוכנית? ולמה? התחלתי מהעונה הראשונה, כי זה פשוט שודר בערוץ 3- התלהבתי ונסחפתי. הייתי בכיתה ז' בערך. 8. כיצד התחלת לראות את התוכנית? כפי שאמרתי למעלה- היו פרסומות בערוץ 3 ופשוט ישבתי וראיתי. עכשיו אני כבר מכורה ורואה את זה באינטרנט ביוטיוב, אני בעונה 9 כשבארץ רק נגמרה השביעית.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif יללאה

1. מי מהתוכנית הכי אהובה עליך מכל העונות?ג'ואני כמובן
2. מה את הכי אוהבת בתוכנית?פוטושוטס 3. איזה מקום מגורים מכל העונות הכי אהבת?ניו-יורק.תמיד יש הכי הרבה אקשן. 4. מדוע את רואה את התוכנית הזאת?מדוע לא? 5. איזה פרק הכי אהבת?יש הרבה. 6 איזה נושא תמונות הכי אהבת?גם הרבה.אבל הבתולות ים של עונה 6,החיות של עונה 4,השיער המשוגע של עונה 7,הקרקס של עונה 7,המזלות של עונה 4,הלי ג'ינס של עונה 3,הקלוסיאום של עונה 2,הנחשים של עונה 1,הבובות של עונה 6,התא טלפון של עונה 5 ועוד ועוד... 7. ממתי התחלת לראות את התוכנית? ולמה?מהפעם הראשונה שהיא שודרה בישראל. 8. כיצד התחלת לראות את התוכנית? פרסומות בערוץ 3.

Manga136

New member
סביון|

1. מי מהתוכנית הכי אהובה עליך מכל העונות? קשה... אני חושב ששנדי או דניאל. 2. מה אתה הכי אוהב בתוכנית? ההדחות.
3. איזה מקום מגורים מכל העונות הכי אהבת? תאילנד.
4. מדוע אתה רואה את התוכנית הזאת? בגלל ההדחות.
5. איזה פרק הכי אהבת? הפרק ה12 של העונה החמישית. 6 איזה נושא תמונות הכי אהבת? סטריוטיפים של דוגמניות-עונה 7. 7. ממתי התחלת לראות את התוכנית? ולמה? כשמצאתי אותה ביוטוב מתוך שיעמום.
8. כיצד התחלת לראות את התוכנית? מצאתי את השם בבלוג אז חיפשתי ומצאתי.

JoNy Boi

New member
עונה, ובלי ספויילרס

1. מי מהתוכנית הכי אהובה עליך מכל העונות? ניקול, עונה 5 (דה ווינר) 2. מה את הכי אוהבת בתוכנית? מה גורם לך לחשוב שזה פורום בנות?? XD .. נראה לי שהאיכות..לא מתמקדים ברייטינג.. 3. איזה מקום מגורים מכל העונות הכי אהבת? המקום של עונה 9
4. מדוע את רואה את התוכנית הזאת? כי אני פשוט אוהב 5. איזה פרק הכי אהבת? הפרק שלאחר המייקאוברס בעונה 9 6 איזה נושא תמונות הכי אהבת? בתולות ים 7. ממתי התחלת לראות את התוכנית? ולמה? עונה 9, וכי בא לי 8. כיצד התחלת לראות את התוכנית? מהפורום ..

NP16

New member
../images/Emo6.gif בדיוק אתמול ראיתי את המייקאוברז של 9..

עכשיו כל השבוע אני אסתקרן

JoNy Boi

New member
היי שאלה! (לפי הקצב שלך) ../images/Emo58.gif

את מי אתה הכי אוהב??????? מה דעתך על המתמודדות? זאת העונה שאני הכי אוהב מסקרן אותי לדעת מה אתה חושב

NP16

New member
../images/Emo58.gif

אני עוד רק בפרק הרביעי,אז קצת קשה לדעת אם אני אוהב את העונה. לבנתיים,היא אחלה,יש מספיק מתמודדות מעניינות. אני אוהב מאד את הת'ר.מדהימה. ג'נה,שאנטל,ליסה,שרה גם טובות בעיניי. ביאנקה ,אני תמיד מפתיע את עצמי שאני אומר את זה, מאד יפה לדעתי. אבל לא ,ממש לא אוהב אותה. השאר זוועות +- ,או רגילות למדי שלא התלהבתי כמוכם כמו מילה וקימברלי.

JoNy Boi

New member
מה???????????????????????????????????../images/Emo58.gif

קים יפיפיה ברמות הורסות תשאל את כולם בפורום!!!! ומילה??????????????? ה=כ=י יפה בהיסטוריה של ANTM מה יש לא להתלהב היא אופנתית, ביייבי פייס, סקסית, מדהימה...

mikmikonet

New member
מה?! ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

מילה הכי יפה בהסטוריה של ANTM???
יו מאסט בי קידינג. היא מאד חמודה, בלונדינית ואופטימית אבל להגיד שהיא הכי יפה... ועוד "בהסטוריה של התכנית"...
קימברלי באמת מיוחדת ויפה.

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אני אפילו שמחתי כשמילה עפה... התמונה שלה הייתה מזעזעת. הכי הכי בכל התחרות.

NP16

New member
דעתי.../images/Emo58.gif

אם כבר רוסיה למה לא נטשה
פי אלף יותר יפה. וכולם בפורום
מה חשוב מה כולם

Angel From Eden

New member
יאא איזה נחמד

לא חשבתי שתענו לי כל כך מהר :) תודה אמ.. מה גרם לי לחשוב שזה פורום של בנות? לא יודעת כי בדרך כלל בנות ראות תוכניות כאלה למרות שאני מסכימה שיש גם בנים אז אני מצטערת שרשמתי את השאלות בלשון נקבה והתוכנית באמת מאוד מאוד מענינת אבל אני מחכה לראות את כל העונות לפי הסדר דרך ה-TV ולא יוטוב אז אני מחכה לעונה ה8... אגב ידעתם שהבנות מעונה 6 היו צריכות לשלם כסף כי הן הרסו את הבית?

NP16

New member
לדעתי דיברו על עונה 9 או 10,

ושפשוט גיא פינס שידר ברקע את עונה 6

mikmikonet

New member
למעשה, אני הבת היחידה שענתה לך בינתיים ../images/Emo6.gif

דווקא אנחנו צריכים להודות לך, על כך שהפעלת את השממה שיש פה בינתיים בין המצעדים והשאלונים ועד שתהיה עונה חדשה
ושמעתי על העניין בגיא פינס

Manga136

New member
בנוגע לעונה 10... ../images/Emo58.gif(?)../images/Emo142.gif

גם שם נראה לי שהם היו צריכים לשלם כי הבנות ממש הרסו את הבית

Nataly B

New member
עונה:)

אני עושה עבודה בתקשורת מן ידיעה/כתבה קטנה כזו ובחרתי לעשות על התוכנית טופ מודל ואני צריכה מרואין מישהו שמעונין לענות לי על השאלות האלו : 1. מי מהתוכנית הכי אהובה עליך מכל העונות? נאימה (למרות שגם איי ג'יי). 2. מה את הכי אוהבת בתוכנית? את המהפכים והמשימות. 3. איזה מקום מגורים מכל העונות הכי אהבת? אני לא זוכרת את כולם. 4. מדוע את רואה את התוכנית הזאת?כי זה מעניין ומצחיק :) 5. איזה פרק הכי אהבת? לא זוכרת. 6 איזה נושא תמונות הכי אהבת? הסט עם התמונה של אווה והעכביש. 7. ממתי התחלת לראות את התוכנית? ולמה? מהעונה הראשונה כי זה עניין אותי. 8. כיצד התחלת לראות את התוכנית? ראיתי את הפרסמות והחלטתי לנסות לראות. בהצלחה!

למעלה