היי, יש לי הצעה, מקווה שזה בסדר...

RonnieMilan

New member
היי, יש לי הצעה, מקווה שזה בסדר...

שלום לכולן, שמי רוני מילאן, ופלשתי לפורום שלכן רק לרגע בתקווה להציע איזשהי הצעה. אני מקווה שזה בסדר מבחינתכן... אני תלמידת איפור בבית ספר של ירין שחף (כן, אותו אחד מהפרסומות המעצבנות...) ולצורך ימי הצילומים בבית ספר (ע"ע הבחינות..) אני מחפשת דוגמניות פנים. אני לא משוכנעת שזה המקום המתאים ביותר, אך מתוך תקווה שיש פה מישהי שמחפשת קריירה בתחום, חשבתי לנסות... מה שאני מציעה זה יום צילומים הכולל איפור מקצועי מלא, תסרוקת וסטיילינג וצילום בסטודיו מקצועי ע"י צלם מקצועי. לאחר הצילומים הדוגמנית תקבל גם סי די רום ובו כל התמונות מיום הצילומים ותמונה אחת מפותחת בגודל תיק עבודות. אני יודעת שזה נורא נשמע כמו פרסומת, אבל בעצם כל מה שאני מציעה פה זה הזדמנות להשתפשף בתחום, למי שמעוניינת להשתלב בו בעתיד, והרחבה של תיק הצילומים בצילומים מקצועיים - ללא שום תשלום!!! מי שזה נשמע לה מעניין יכולה לפנות אליי במסר, או במייל: [email protected] אתן ממש לא חייבות להיות דוגמניות מקצועיות בשביל העניין, ואתן לא צריכות שום סוג של ניסיון. רק פנים יפות (ממש לא חייבות להיות רזות...) ונכונות. עדיפות לגילאי 18 ומעלה. אני מאד אשמח לתת פרטים נוספים ככל שיידרש, ובכל מקרה המון המון תודה על הבמה. שבת מצויינת ושבוע נפלא שיהיה לכולכן. אור ואהבה, רוני מילאן.

lein

New member
אפשר עוד פרטים?

מקום, תאריך?! נ.ב. אלה, אם את רואה אז לא לקטול!!!

KitiKiti

New member
שאלה טיפשית:../images/Emo9.gifאם יש למישהי(למטה)

פנים יפות אבל...חצ'קונים על המצח...וכן היא יפה...אבל...זאת בעיה לא?

לפי דעתי כדאי שתשלחי לה מסר\מייל

היא פירסמה בהרבה פורומים.. אני מאמין שהיא לא תעבור בינהם עוד פעם..

למעלה