היי.. יש לי כמה שאלות..

NirBartov

New member
היי.. יש לי כמה שאלות..

אני מתעניין לעשות בקרוב קורס ברמנים.. אולי בזמן אמיתי בירושלים.. אפשר לקבל ביקורות על המקום? אני בן 18.. לפני גיוס.. ורציתי לדעת אם יש מקומות שבכלל מעסיקים ברמנים בגילי אפילו אם זה לאיזה 4 חודשים..? ומה בכלל הטווח משכורות של ברמנים בארץ? תודה מראש לעונים... וד"א.. קוראים לי ניר.. חדש פה.. אז שלום לכולם :) נ.ב. קראתי קצת מהחוויות שלכם פה והערסים האלה זה משהו מיוחד :\

anton z

New member
ברוכים הבאים גבר!! :)

אני לא עשיתי בזמן אמיתי אז אני לא יכול לתת לך ביקורות.. אבל חכה יגיעו האנשים המתאימים ויספרו לך הכל!..

NirBartov

New member
אני עוד פתוח להצעות..

אני עוד פתוח להצעות גם על מקומות אחרים.. איפה אתה עשית?

anton z

New member
אני עשיתי בברמאסטר ונהנתי מכל שניה!.. היה ממש

כיף וממצא, המדריכים היו על הכיפאק וכל ההוירה של ההלכוהול והשיכרות הקלילה הייתה ממש כיפית.. עשיתי בסניף חיפה אבל יש להם סניף גם בירושליים.. אני לא זוכר בדיוק איך נקרא המקום.. אבל אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולראות.. יש גם תמונות מהסניפים.. www.barmaser.co.il

anton z

New member
ודרך אגב אם אני לא טועה זמן אמיתי לא עובדים

עם אלוהול אמיתי וזה לא טוב.. אתה צריך לדעת מה הטעם והמרכם של מה שאתה מכין ולא רק מה הצבע.. ונראה לי גם שזה ממש לא פייר לשלם לא מעט כסף על הקורס ובסוף לא לתרגל באלכוהול אמיתי..

NirBartov

New member
מה הכי חשוב שיהיה לברמן?

איזה תכונות אתם חושבים שהכי חשוב שיהיה לברמן כדי שיהיה ברמן מצליח?

shak shaki

New member
ברמן אחד פעם אמר לי

שהדבר הכי חשוב הוא שתדע להתערבב עם אנשים.. בכל המשמעויות

The German

New member
אמונה בעצמו ופוטנציאל רכישת ידע וניכוסו

כל השאר נרכש.....

Wine Guy

New member
זמן אמיתי ירושלים

היי ניר, קודם כל חשוב שתדע, אני כנראה מהפחות אובייקטיבים לענות על השאלה הזו... אני מדריך שם לפעמים... עכשיו אני אנסה לענות באובייקטיביות :) בירושלים כרגע יש 2 בתי ספר: - זמן אמיתי בפאב הסבן - ברמאסטר בפאב בריי (למרות ששמעתי משהו על מעבר לגאלו הצמוד, אז אני לא בטוח) מקום שלישי שהיה - מאסטר-בר - נסגר לא מזמן. מכיוון שהמחירים דומים ושני המקומות די קרובים ההבדלים לדעתי הם הרמה של השיעורים והרמה של חברת ההשמה שתעזור לך לקבל עבודה בסוף הקורס. לגבי הרמה של השיעורים אתה מוזמן להגיע לשיעור ניסיון, בשני המקומות ולראות בעצמך. לגבי ההשמה, אני לא יודע מה המצב של בר-מאסטר. אני יודע שברמנים שסיימו קורס בזמן אמיתי עובדים היום ברוב הברים הנחשבים בעיר הקודש (בעזרת חברת ההשמה), ביניהם: קולוני, דאבלין, בלנקו, בלפסט, סול... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

NirBartov

New member
בלנקו? נחשבים? איכס..

אתה מחשיב את המקום שורץ הערסים הזה לאחד הברים הטובים בירושלים? בעעע

KOBIBARDDD0

New member
ואיי חזק , ואיי חזק

אחי העץ של הבדיחות בדף השני בלנקו חח, אחי העץ של הבדיחות בדף השני בלנקו חח

Wine Guy

New member
אז כנראה שלא נפגש בבלנקו

ובכל זאת זה המגה בר היחידי בירושלים - והבר עם כמות הברמנים הגדולה ביותר למשמרת. כנראה שיש אנשים שהולכים לשם.. (המקום מכיל יותר מ 1,000 איש) אז כן, המקום מוביל בגודל שלו.

Y u v a l S

New member
זה רק מראה כמה ערסים יש בירושלים

ובכל מקום אחר זה לא שונה, לצערי.

NirBartov

New member
לא אמרתי על המקום. אמרתי על האנשים שבו.

חלק חשוב ממה שעושה מקום הוא האנשים שבאים אל המקום. והאנשים שבאים לבלנקו הם ערסים. אז מה לעשות? זה הופך תמקום לחרא.

Symbolic

New member
אתה לא מדייק.

בקולוני נכנסים רק אם אתה מעל 24/25 עם ניסיון. דאבלין לא יודע מה מצב הברמנים שם. בלנקו גועל נפש מי רוצה לעבוד שם? בלפסט עובדים עם בארמאסטר

Wine Guy

New member
אז בוא נדייק

בקולוני עובדים כרגע 3 חבר'ה של זמן אמיתי, לפחות אחד מהם נכנס לעבודה בלי ניסיון ובגיל 23. בבלפסט התחילה לעבוד ברמנית מקסימה לפני בערך חודש - אתם יכולים לנחש איפה היא עשתה את קורס הברמנים שלה. בלנקו - זה שאנחנו לא נצא לשם לא אומר שלא צריכים שם ברמנים שיודעים לעבוד ובלחץ - כל מי שעבד כאן במגה-בארים של ערסים יסכים.

yogever777

New member
זמן אמיתי

תשמע אחי,לגבי בתי ספר לברמנים וכמו שכולם אמרו פה,חשוב מאוד לתרגל עם אלכוהול אמיתי,כי מי שלא יודע בפה יש לנו בלוטות של טעם,ובתור ברמן אתה חייב להרגיש אותם בכל טעימה וטעימה,ואתה חייב להיות מקצועי מאחורי הבר שאתה תעבוד בו. לגבי זמן אמיתי הם לא מתרגלים עם אלכוהול אמיתי,ולגבי בר מאטסר הם מתרגלים עם אלכוהול אמיתי וזה בדוק. לגבי המחלקת השמה של הבתי הספר,כל בית ספר היום יכול לסדר לך עבודה,אבל השאלה הגדולה זה איפה ומתי.אני יודע למשל שבר מאטסר מתחייב בחוזה שלו להפנייה לעבודה,וזה מה שחשוב פה,לגבי זמן אמיתי אני יודע שהם אומרים את זה אבל לא מתחייבים.שיהיה בהצלחה,ואם תרצה תשלח לי מסר אישי אני ימליץ לך בכיף

למעלה