היי יש לי כמה שאלות

dar120

New member
היי יש לי כמה שאלות

היי
יש לי שאלות
איפה הטירונות מתנדבים תהיה?
ומתי ייתנו לי את הפרטים על יום הגיוס והטירונות?
ואיפה מתגייסים בבאר שבע כיאלו באיזה מקום? בלשכה?
תודה

נ ו ע ה 12

New member
תשובות.

1. הטירונות תתקיים באחד מבסיסי ההדרכה (בה"ד) שבצריפין. זה משתנה ממחזור למחזור. בסוף שרשרת החיול בגיוס הגיוס הסגל יאמר לך היכן להתייצב לטירונות.
2. מתי את מתגייסת? במחזור הקרוב, 17.01.13? בעיקרון הפרטים שאת צריכה הם איפה ומתי להתייצב, לא? כפי שתוכלי לקרוא בסעיף 3, אני חושבת שתצטרכי להגיע ללשכת הגיוס בבאר שבע. אם לא תקבלי צו גיוס או שלא יצרו איתך קשר מתא (מדור?
) מתנדבים מספר ימים לפני תאריך הגיוס, תנסי לנדנד להם את ולקבל תשובות.
3. אני לא בטוחה, אבל נראה לי שמגיעים ללשכ"ג בבאר שבע ומשם מסיעים אתכם לתל השומר.

berckovic

New member
תשובה מלאה:

1. טירונות מתנדבים יהיה באחד מהבה"דים של צריפין, ייקבעו בהתאם לכמות המתנדבים שתאכלס את הטירונות.
מאמין שתקבלי את כל המידע על איפה לעשות את הטירונות ביום הגיוס עצמו בתל השומר אחרי שתעברו את שרשרת החיול. לא לדאוג.
2. לגבי פרטים על יום הגיוס, במידה ועדיין לא התקשרו להודיע לך שאת מאושרת לגיוס - אז את עדיין לא סגורה סופית לגיוס.
בדר"כ כשמישהו מאושר לגיוס מתקשרים להודיע חגיגית כולל תאריך הגיוס ומה בדיוק להביא ליום הגיוס (ת"ז + מס' חשבון בנק)
ומודיעים לך באיזה לשכה להתייצב ומשם מסיעים אותכם ישר לשרשרת החיול.
במידה ואת שייכת ללשכת הגיוס בב"ש, ייצרו עימך קשר מדור פרט של לשכת הגיוס בב"ש ויודיע לך להתייצב בב"ש עם מיקום מדויק ומשם את נוסעת יחד איתם באוטובוס לתל השומר.
בהצלחה.

dar120

New member
היי

תודה רבה על התושבות
כן אישרו לי התנדבות והתקשרו לפני משו כמו חודש להודיע שהגיוס נדחה ולברר כמה פרטים .האם הם צריכים להתקשר כמה ימים לפני ולהגיד לי איפה להתייצב?
תודה

berckovic

New member
תשובה לשאלה של דר 120

היי
אם את מתכוונת לזה שאישרו לך סופית את הגיוס של 23.12 ואז דחו לך ל17.01
אז מן הסתם, את אמורה לקבל את כל הפרטים הדרושים מהלשכה הקרובה אליך, ממליץ להתקשר אליהם לסגור את כל העניין מיוזמתך ולא לחכות להם.

dar120

New member
היי תודה על התושבות

כן הגיוס שנדחה ,אני מקווה שהם ייתקשרו ואני גם ינסה.
רציתי לשאול איך הם אמורים לדעת שאני צריכה להתגייס אם לא מקבלים צו גיוס .יש איזה מס' או משו? חוץ מת.ז?

למעלה