היי יש לי מספר שאלות

haimassor

New member
היי יש לי מספר שאלות

היי כמו רבים פה מחברי ללימודים גם אני מתלבט באשר לזהות התואר השני שאלמד סיימתי שנה שניה במדעי ההתנהגות וכרגע אם לא יהיו הפתעות למיניהן הממוצע הכללי שלי הוא 91.5 הנטיה שלי היא יותר לכיוון המחקרי ממספר סיבות שהעיקרית היא שלימודי פסיכולוגיה קלינית פה בארץ מתמקדים בפן הפסיכודינאמי שאני טיפה מסוייג ממנו כמו כן יש את המבחן מתא"מ... אני מתעניין נורא בפסיכוביולוגיה ובפסיכולוגיה קוגנטיבית והשאלה ה-גדולה... חוץ מלהשתלב באונברסיטאות או מככלות בתור מרצה במה עוד אפשר לעסוק בתחומים אלו? האם קיימים פה מכוני מחקר אשר מתעסקים בנושאים אלו?אני די חושש להשקיע חצי מהחיים שלי ובסוף לחזור למלצר.. :) תודה רבה.. !

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
בהחלט קיימים

מעבר להוראה באוניברסיטה אתה יכול לעסוק במחקר בתחומי ההתנהגות, הפסיכולוגיה והסוציולוגיה במוסדות למיניהם (למשל לצבא או לאירגונים גדולים אחרים)

haimassor

New member
תודה..

תודה רבה אתה יכול אולי לשער כמה מתוסכלים אנחנו והרבה מחברי אף שוקלים לשנות כיוון רק בגלל הפחד שלא תהיה תעסוקה וכמובן בגלל התחרות הגדולה בתחומים הטיפוליים. אה,ויש לי שאלה נוספת האם ניתן לעשות הסבה לתחום טיפולי אם סיימתי את התואר בפסיכולוגיה קוגנטיבית או פסיכוביולוגיה??

למעלה