היי יש לי מספר שאלות

היי יש לי מספר שאלות

לפני כחודש עברתי ניתוח בגין מורסה אנאלית, נותחתי בבית חולים, נשאר עודף עור, ומאז יש לי הפרשות מוגלתיות (שמטרידות אותי מאוד) לאחר הניתוח הגעתי לכירורג לביקורת והוא אמר לי שהעור הנותר ייעלם לבד וההפרשות אמורות להפסק גם כן. השבוע הגעתי אל כירורג בקשר לתחושה של נפיחות באיזור וההפרשות, לאחר בדיקה (לא נעימה במיוחד) הוא הסביר לי שיש לי פיסטולה, וזה קורה בדר"כ אחרי ניתוחים מוגלתיים. הוא אמר לי שיש צורך בבדיקת TRUS ובמידת הצורך ייעשה ניתוח נוסף רציתי לקבל פרטים על הבדיקה, אני מאוד מפחד מזה, ואני ממש נרטט מהמחשבה שמשהו זר חודר אליי למקדש הפרטי שלי, כמה זמן אורכת הבדיקה? האם היא בהרדמה איזורית? רמת כאב? האם יש סיכונים? במידה ויש צורך בניתוח, מה ההשלכות לכך,מה הסיכונים? האם זה מקרה דחוף או שאפשר לדחות אותו בכמה חודשים (אני שואל על דחייה מכיוון שאני אמור לטוס לחודשיים לחו"ל -בחודש מרץ- )

מורסה פריאנאלית עקשנית

שלום אלי, מורסה פריאנאלית יכולה לעיתים להיות עקשנית, ובמקרים מסויימים יכולה אף להתפתח לפיסטולה פריאנאלית.לעיתים על מנת להעריך את מסלול הפיסטולה נדרשות בדיקות נוספות כגון TRUS ואף MRI בהמשך.משך בדיקת הTRUS אינו אורך על מס' דקות, במהלכה מוכנס מתמר US דרך פי הטבעת לרוב ללא כאבים או סיבוכים נוספים. במידה וישנה פיסטולה, הטיפול המומלץ הוא ניתוח ולא מומלץ לדחותו. אנא פנה לפרוקטולוג המטפל למידע נוסף. בהצלחה!

תגובה

כמה זמן בממצוע לוקח הבדיקה? וקיבלתי כדורים אוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום, הכדורים אמורים למנוע את הדלקת?

למעלה