היי יש לי משהוא קטן לומר.

היי יש לי משהוא קטן לומר.

היי אני תמר. אני בת. אני אוהבת להיות בת. אני אוהבת את אדם:) הוא איש טוב. מנהל מצוין. אתם פורום מצוין. הגעתי לפה כי אני מכירה את ליז מפורום באפי (שולט) ולא ידעתי מזה בחתימתו אז בדקתי. והגעתי לפה. ואמרתי לו כבר שקראתי הרבה הודעות סתם כי בא לי. ואתם ממש פורום מצוין. לפני שבוע או שבועים כשקראתי היה פה נער מירושלים בן 18 שהיה מתוסכל בגלל אמא שלא מקבלת אותו והכול. ואתם היתם מקסימים. אני אישית בעד כולם שיהיו כמושהם רוצים להיות. אני אוהבת אנשים ששלמים עם עצמם ופה יש המון. אני חושבת שזה פורום מקסים שתורם המון לאנשים שאין להם לאין ללכת ולפעמים אינטרנט בלי פנים הוא התוצאה/שיטה הטובה, הקלה והזמינה ביותר. אני בכלל חושבת שאנשים שיוצאים מהארון בכל מצב שהוא (טרנסגנדרס,הומאים,לסביות כל דבר שהוא) במדינה שלנו חייבים להיות אנשים מדהימים וחזקים. מדינה קטנה שכל קטן. בכל מקרה פשוט כתבתי לאדם/ ליז מסרון והוא אמר שגם מילים יפות זה מספיק טוב. אז הנה אני פה ב8 וחצי במקום להכין עבודה במחשבים באמת כותבת מהלב- אתם פורום מקסים, עם מנהל נחמד ומשקיע, עם אנשים טובים ואני רק מקווה שיהיה לכם אושר בחיים כי זה מה שחשוב. נ.ב.- מצטערת על הנדחפות, מצטערת על השרשור החדש:)

Lizz

New member
היי תמר :)

אני ממש שמח שבאת אלינו :) (ולא רק כי את מתחנפת אליי קשות וגורמת לאגו שלי לגדול למימדים מפלצתיים ;) ) אל תצטערי, לא על הנדחפות, כי הוזמנת לפה מפורשות, ולא על השרשור, כי כל שרשור היכרות חדש זה טוב, וזה בהרבה מקרים מוציא מהחושך כל מיני אנשים אחרים שעוד לא הציגו את עצמם :) בשביל מקרים כאלה קוראים לנו "טרנסג'נדרס ו*חברים*" :)

ליטל ו

New member
ברוכה הבאה :)

היי תמר, תודה על המסר המתוק, כיף לשמוע ממך :) מגניב שאת אוהבת להיות בת :) והיי, אין כמו באפי! את מי את אוהבת שם? (סתם סקרנות ידידותית, לא מלחמות פנדום :) ).

ליטל ו

New member
באמת שאלה קשה :)

אמ... ג´יילס, ספייק, איתן, ווילו, המון מהם, בגילגולים שונים שלהם ושלי. לפני איזה שנתיים פיתחתי חיבה נמרצת למייקל, המכשף המתוק עם האייליינר והשתי שורות ב Gingerbread, כך שזה באמת נורא נרחב <L> ודיויד בואי - את מתכוונת למה שאמרתי קודם, שאולי החיבה שלי אליו קשורה לזה שיש לי שלל זהויות, או משהו כזה? התכוונתי שאני מזדהה, חלקית לפחות, עם זה שיש לו כל כך הרבה דמויות בתקופות שונות. נראה לי שלפחות פעם היה לו קל יותר להתבטא ולתקשר עם העולם דרך דמויות. זה הזכיר לי את זה שאני יכולה לאהוב או לא לאהוב את אותו דבר דרך צדדים שונים של עצמי. למשל - אני אוהבת את ווילו של העונה הראשונה בין השאר כי הייתי קצת כמותה בבית הספר, וחלק ממני תמיד יהיה הנערה הלא מקובלת ששורצת בספריה. החלק הזה מזדהה איתה. לעומת זאת, הצד שלי שבו אני הומו ואוהב עור וBDSM ופאנק ולבעוט לממסד בשיניים, רוצה לזרוק את ספייק על קיר ולזיין אותו. הייתי איכשהו מובנת? :)

כן מאוד../images/Emo9.gif

תודה. אבל החלק היה שדיויד בואי נורא נפוץ בפורום. כולם מזדהים איתו אז למה? אני מכירה אותו כזמר הכחוש והטוב משנות ה80 שעבר ממש טוב ל90. ואני די אוהבת כמה שירים חדשים שלו וזהו.

ליטל ו

New member
LOL

נראה לי שזה פשוט שכמה מאיתנו מאד אוהבים אותו, די במקרה :) אני מניחה שקצת השתלטנו על השיחה בנידון <L> כלומר, הוא עשה משחקי ג'נדר ומיניות משמחים ביותר, אבל זה בערך זה (נכון, עוד כל מני אנשים שאוהבים?).

Lizz

New member
מה שהבחור הזה תרם

למיניות ומגדר, החל בשנות השישים ועד ימינו... זה קצת יותר מאיך שליטל הציגה את זה :) אבל נכון שהנוכחות שלו פה היא בגלל האמונה הדתית העמוקה של מנהל הפורום, ופחות בגלל תרומתו למאבקנו הצודק ;)

barak001

New member
טוב לשמוע

ההודעה הזו השאירה אותי עם חיוך ומצב רוח טוב. גם בגלל שזה פידבק ממישהי שזהות המגדר לא נוגע לה אישית וגם בגלל ההבנה המיוחדת לרגשות של אנשים אחרים. אז באמת תודה וזה נותן כוח להמשיך את המאבק.

למעלה