הי
גם לי היה j5 ישן ואיטי. הוחלף לפני מספר חודשים בסמסונג a71/ לפני שבועים יצא הדגם החדיש יותר a72. זה אם אתה מתעקש על סמסונג ואין לך תקציב של מעל 2400 ש"ח. היום רוב המצלמות עדיין לא הכי טובות בעיקר בתנאי תאורה של לילה. כמובן שיש הבדל בין s20/s21 לעומת דגמים זולים יותר כגון ה a71/a72 אבל תקבל תוצאות הרבה יותר טובות ממה שיש לך היום
הכל תקציב..תן תקציב ..הכי קל לשלוח אותך להכי יקר מתוחכם..השאלה אם תוכל לממן...תודה יש לך המלצה למכשיר סמסונג אחר עם מצלמה מקצועית?מודה מראש
זה מה שקניתי רק LTE מכשיר טוב מצלמות טובות..סמסונג S20 FE 5G
יבואן רשמי
דינמיקה
יבואן מקביל
זאפ השוואת מחירים
זאפ השוואת מחירים הינו אתר השוואת מחירים הגדול בישראל. באתר ניתן למצוא מידע רב אשר מטרתו לסייע לגולש בתהליך הקניה כגון חוות דעת גולשים על המוצרים, חוות דעת על החנויות, מדריכי קניה, מפרטים טכניים ועודwww.zap.co.il
זה מה שקניתי רק LTE מכשיר טוב מצלמות טובות..
אכן, אגב אין לו בנתיים עידכון לאנדרואיד 11 אנמי מנסה לברר אם ומתי יהיה עם סמסונג עצמה...מוזר לי...התחייבו ל3 שנים עידכונים..
אכן, אגב אין לו בנתיים עידכון לאנדרואיד 11 אנמי מנסה לברר אם ומתי יהיה עם סמסונג עצמה...מוזר לי...התחייבו ל3 שנים עידכונים..
צודק היתה תסבוכת עם זה סמסונג אמרו שיש ..אבל לא נתפס אצלי..נסעתי למעבדה אמרו שאין..התקשרתי לסמסונג ..דיברו עם המעבדה איפסו את הפון ועודכן ל3.0 .תשובה:
Galaxy S20 FE One UI 3.1 Update
Samsung has Pulled Galaxy S20 FE's OneUI 3.1 Update. Samsung had started rolling out the One UI 3.1 update to the Galaxy S20 FE a few days ago. However, the company seems to have pulled the update, and it is no longer available to download. The Galaxy S20 FE was launched last year with Android...r2.community.samsung.com
צודק היתה תסבוכת עם זה סמסונג אמרו שיש ..אבל לא נתפס אצלי..נסעתי למעבדה אמרו שאין..התקשרתי לסמסונג ..דיברו עם המעבדה איפסו את הפון ועודכן ל3.0 .
3.1 מתי יגיע אלינו? יש צפי?..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.