היי יש לי עוד שאלה,בקשר לסמלים

FireCreature

New member
היי יש לי עוד שאלה,בקשר לסמלים

לפני כמה חודשים שהייתי בים ( מיניע חוף דיי נטוש,יותר כמו טיפ טיפ חול ליד תחנת דלק) מצאתי אבן שחורה ועליה בפינה המאלית בצד מין שני "ירחים" דקים, מה שנקרא ירחי בננה אחד בגב השני, הכי קרוב שאני יכולה להראות זה ככה: )( רק שכמובן הם הרבה יותר ארוכים. האם לסמל הזה יש משמעות מאגית?

gwizard

New member
סמלים

אם את מתעניינת בסמלים אז יש אתר מעולה שיש בו נראה לי את כל הסמלים שאי פעם היו. www.symbols.com ובנוגע לסמל שלך, אני לא מכיר משהו ספציפי לגביו. הדבר הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו זה ככה )O( שזה סמל האלה המשולשת בפאגאניזם. לפעמים לדברים שאנו מקבלים בחיינו יש משמעות נוספת, אבל לפעמים אין וזה סתם סמל. קחי את זה בחשבון.

FireCreature

New member
טוב מצאתי מספר סמלים

נכנסתי לאתר וכתבתי את התיאור, והוא מצא מספר סמלים שנראים ממש ככה. על שי חצאים מחוברים הוא אמר שזה סמל למשהו כמו מפוצל. אך מכיוון שמה שיש על האבן אינו מחובר,הלכתי להוא שלא מחובר,והיה כתוב שהוא סוג של סמל שמייצג את מזל הקשת,ואני מזל טלה. אוח,באסה.

MaaYan B23

New member
...

לדעתי, הסיכוי למצוא סתם כך חפץ זרוק המשמש כסמל לטקס מסויים או לסימון טקס מסויים, הוא אפסי ביותר. בייחוד כאשר לרוב חפצים שכאלו יקברו ולא יזרקו. מצד שני, אני רק משער ואיני מכיר את כל הסמלים ולעולם אין לדעת אם זהו לא סמל חדש יחסית. בכל אופן, מאחר שציינת שזה ליד הים, יתכן כי מדובר במקריות בין שתי הטבעות מאובני צדפים ולכן הצורה המעוגלת. האם את מזהה את סוג הסלע?

FireCreature

New member
לא,לא ממש

הסלע שחור והסמל לבן. אני לא מאמינה שמשהו זרק את זה,זה היה קבור בחול. זה נראה מאוד טבעי,כלומר,זה נראה כמו חלוק נחחל,ובפינה יש את הסמל הזה בלבן. לא כאילו מישהו חרט את זה או משהו. מצד שני זה סמל מאוד מופשט,ובטוח יש לו פירוש כלשהו,השאלה אם הפירוש יכול להתקשר אלי. ממה שמצאתי ביינתים,לא ממש.

RainBird

New member
מזכיר לי טיפה את סמל אפולו או סמלים אחרים של דואליות ושוויון

Inna Tamir

New member
תנסי לחפש בפנים ולא בחוץ

אני חושבת שהמשמעות האובייקטיבית של הסמל (אם אכן קיימת אחת כזאת) פחות חשובה בשבילך. תנסי לחפש את המשמעות האישית שלך. תשבי מול האבן, תעשי לעצמך הרפיה קלה ותנסי למקד את המבט שלך רק בסמל הזה. תבדקי אילו אסוציאציות הוא מעלה בך. לאסוציאציות שיעלו בך תנסי למצוא עוד ועוד אסוציאציות. בקיצור, תשחקי עם זה קצת. אני רואה בכל האירוע הזה של מציאת האבן עם הסמל מתנה מאוד מיוחדת שהיקום שלח לך. קיימות שתי אפשרויות: האפשרות הראשונה היא שהיקום מנסה להגיד לך משהו באמצעות האבן והסמל. כאן המשחק עם האסוציאציות עשוי לעזור. אם הייתה לך שאלה או התלבטות כלשהי שהטרידה אותך בזמן האחרון, ייתכן שזו התשובה שהיקום שלח לך. תנסי לפענח אותה, אבל שוב, לא בעזרת משמעויות "אובייקטיביות" שנתנו אנשים אחרים לסמל, אלא בעזרת המשמעויות האישיות שלך. האפשרות השניה היא שאת לא צריכה לחפש שום משמעות מיוחדת לסמל, אלא פשוט לקבל אותו כמתנה. לאמץ אותו כסמל האישי שלך, שישמש אותך להגנה או לכל צורך אחר. תשמרי את האבן כקמיע, תשרטטי את הסמל על עצמך בכל פעם שאת מרגישה שאת זקוקה להגנה. אם את מטפלת באנשים, תשרטטי אותו על הידיים שלך לפני תחילת הטיפול. בכלל, לא משנה במה את עוסקת, את תמיד יכולה להשתמש בסמל לצורך השראה, להתחבר בעזרתו למדריכים הרוחניים שלך. ותיהני ממנו. שיהיה לך המון בהצלחה :) אינה

charlila

New member
בי זה מעורר הרגשה של סמל לקשר אינטימי מרחוק

כמו - קשר טלפתי שקיים גם בהפניית גב אל גב. יש מצב?

gwizard

New member
שאלה

את מוכנה בבקשה להסביר מי הם בדיוק המדריכים הרוחניים אותם הזכרת ?

Inna Tamir

New member
תשובה

התכוונתי לרוחות מדריכות שמלוות אותנו בכל מה שאנחנו עושים. לכל אדם יש את הרוחות המדריכות שלו, בהתאם לתחום העיסוק שלו.

gwizard

New member
שאלה עוקבת

איך בדיוק את יודעת מי הם הרוחות הללו ? מאיפה הם נוצרו ? למה דווקא הם מתקשרים איתך ? למה יש קשר בין תחום עיסוק לבין הרוח המדריכה ? איך את יכולה להיות בטוחה כי הרוח הלוחשת לך באוזן בעלת כוונות טובות כלפיך ?

Inna Tamir

New member
כמה שאלות...

אני מנסה להבין אם אתה שואל כי זה באמת מעניין אותך או שאתה סתם רוצה להציק לי קצת :). בכל מקרה אני אתייחס לשאלות שלך ברצינות. איך בדיוק אני יודעת מי הם? לצערי אני עדיין לא ממש יודעת. יש לי כמה שמות של רוחות שקיבלתי בתקשור, אבל אני יודעת שיש הרבה יותר. אני גם לא צריכה לדעת מי הם בדיוק. מספיק לי לדעת שהם שם. הם עוזרים לי בטיפולים, הם מכוונים אותי לאורך החיים שלי ואני מודה להם על כך. למה הם מתקשרים דווקא איתי? כי אלה הרוחות שלי. הרוחות שלך מתקשרות איתך, גם אם אתה לא מודע לכך. לכל אדם יש את הרוחות המדריכות שלו. יש כאלה שמלוות אותנו כל החיים, ויש כאלה שבאות רק לפרק זמן קצר. ניתן להגיד שאנשים שהם טובים במה שהם עושים, ולא משנה במה הם עוסקים, הם קשובים לרוחות המדריכות שלהם, גם אם הם ממש לא מודעים לכך. איך אני יודעת שהרוח שלוחשת לי היא בעלת כוונות טובות? קודם כל, אני עושה לעצמי הגנות לפני שאני מבקשת את עזרת הרוחות. אני עוטפת את עצמי באור, ואני מגדירה מראש שרק ישויות שבאות מאור יכולות להתקרב אלי. חוץ מזה, אם במקרה איזו רוח תלחש לי לקחת סכין וללכת לרצוח מישהו, אני אניח שהכוונות שלה הן לא הכי טהורות... אני מקווה שעניתי לך. אם אתה רוצה להרחיב את הידע שלך בנושא הרוחות, אתה מוזמן לקרוא את הספר של דיאן שטיין "הילינג עם רוחות מדריכות ומלאכים", היא מסבירה את זה הרבה יותר טוב ממני. בברכת אור ואהבה, אינה

MaaYan B23

New member
דעתי,

גם איני יודע לאן אלון חותר אבל אני מצדד בעניין שיש "מדריכים". עם זאת, בהחלט אין לקבוע את זה שלכל אחד יש את שלו, במיוחד לאלו שאינם רוצים בנוכחותם מלכתחילה. בלי קשר ישיר ובהקשר לתגובתך בהודעתי הקודמת, אפשר להבחין בקלות שיש לך מחשבה מקובעת יותר מדי ואיני מבין למה ומי זה שהטביע אותה בך. כמו שאמרתי מקודם, או שחור או לבן, בלי באמצע. פשוט חבל.

Inna Tamir

New member
על מדריכים, דיעות מקובעות ומה שביניהם...

ההחלטה להיוולד לגוף פיזי היא החלטה מאוד אמיצה וכרוכה בהרבה סיכונים. לכן, אף אדם לא מגיע לכאן לבדו. לכל אחד יש לפחות מדריך אחד שמלווה אותו לאורך החיים. גם אם אתה ממש לא רוצה בנוכחותו, הוא עדיין שם בשבילך. זה מזכיר לי סיטואציה של הורה וילד קטן במגרש משחקים. כשהילד עולה על איזה מתקן גבוה ולא מסכים שההורה יחזיק אותו, ההורה לפעמים נותן לו לעלות לבד. אבל הוא תמיד עומד לידו בשביל לתפוס אותו ברגע שיפול. לפעמים נותנים לילד ליפול קצת בשביל שילמד להיזהר, אבל תמיד נמצאים שם בשבילו (כן, אני יודעת שלא כל ההורים מתנהגים ככה, אבל איתם יש לי שיחה נפרדת...) הרבה פעמים אנחנו מאבדים את הקשר שלנו עם המדריכים, ואז יש לנו הרגשה שאנחנו לבד בעולם. שאף אחד לא אוהב אותנו, לא דואג לנו, לאף אחד לא איכפת מאיתנו. הרגשה מאוד קשה שלצערי הרבה מאוד אנשים מתמודדים איתה. אבל אני מניחה שכך אנחנו לומדים, דרך הנפילות האלה. אבל זו דעתי ואתה מוזמן לא לקבל אותה, ואני מקבלת את זה בברכה. אתה מתעקש לטעון שהמחשבה שלי מקובעת ואין לי כוח להתוכח עם זה. יש לי מערכת אמונות שהתגבשה לאורך השנים, ושמשרתת אותי מצויין. לא הייתי מגדירה אותה כמקובעת כי אני כל הזמן נמצאת בתהליך של למידה, אבל כן, יש לי איזשהו בסיס יציב של אמונות שעליו אני בונה עוד ועוד דברים. כהילרית, אני לא יכולה להרשות לעצמי לא להאמין בכל אותם הדברים שאני מאמינה בהם, כי הם מהווים בסיס למה שאני עושה. זה יהיה כמו רופא שלא מאמין באנטומיה. מצב אבסורדי. אבל אתה עוד צעיר, ובגילך זה באמת הזמן לבדוק ולנסות כיוונים שונים, לא לבחור בשום דרך לפני שתנסה את כולן...לחפש את האמת שלך... וזאת הדרך הכי טובה ללמוד ולהתפתח. כך שאני מאחלת לך המון בהצלחה, ואני בטוחה שעוד תגיע רחוק. בברכת אור ואהבה, אינה

MaaYan B23

New member
על דברים כאלו..

אני שונא את היאנטרנט. דרכו לא ניתן באמת להראות את הדברים על פני השטח (אלא אם כן יש הכרה ארוכה עם הבנאדם). לא נורא.

Inna Tamir

New member
לא כל-כך הבנתי מה ניסית להגיד בהודעה שלך

אתה נשמע לי פגוע, ואני יכולה רק להניח שנפגעת מזה שקראתי לך צעיר? הלוואי שמישהו היה "מעליב" אותי ככה :). בכל מקרה אני ממש לא התכוונתי לפגוע בך, ואם הצלחת למצוא משהו מעליב בהודעה שלי, כנראה שאתה באמת עוד ממש צעיר. אבל אל תדאג, זה מסוג ה"חסרונות" שנעלמים הרבה יותר מהר ממה שהיינו רוצים... ואני שוב מתנצלת אם פגעתי בך. אינה

MaaYan B23

New member
לא פגעת..

דברי היו פשוטים להבנה - לא ניתן להעביר את ה"תורה" הפרקטית דרך האינטרנט ולכן חבל לי מאד.

למעלה