היי יש לי רעיון!

ענת 19

New member
היי יש לי רעיון!

האמת הוא לא ממש שלי. ראיתי אותו באחד הפורומים... טוב אז בגלל שלאחרונה אני שמה לב לאיזושהי אדישות בפורום. חשבתי אולי נעשה בכל שבוע משחק "שיר השבוע". בו תהיינה 2 שאלות. האחת: לאיזה משפט בכל השיר אתם הכי מתחברים?" והשנייה: "מה דעתכם הכללית על השיר" (מילים, לחן או כל דבר פילוסופי אחר... מה אתם אומרים?

herut123

New member
אוקי לדעתי רעיון טוב :)

באמת צריך להעיר קצת את הפורום...

כל רעיון שיעיר אותנו מתקבל בברכה../images/Emo6.gif

אז יאללה מי מתחיל?

ענת 19

New member
יאללה שיר ראשון: אישה משוגעת כמובן!

מה אתם אומרים עליו? איזה משפט אהוב?

ayaliar

Well-known member
זה שיר שתמיד מצחיק אותי

למרות שהוא די עצוב...
אני מתה על איך שהוא מבטא שם את המילים ומדגיש את כל הזבל והסיוטים אני לא מקנאה בבחורה שעליה נכתב השיר
המשפט שאני הכי אוהבת בשיר הוא "מפנייך רועד כמו ילד" כי הדימוי הזה משעשע ומעורר רחמים ואמפתיה בו זמנית שיר ענק. חבל שהוא לא שר אותו בהופעות, למרות שאני במקומו לא הייתי רוצה לקחת על אחריותי זוגות שנפרדים בהופעה כי הבחור החליט להקדיש ליקירתו את השיר הזה

וואי..

לדעתי הוא שיר שממש פותח את הדיסק בטעימה קטנה של: מה יהיה בהמשך.. מביא חשק לשמוע את הדיסק במלואו, זה מנקודת מבטי. משפט אהוב: "עוד מעט כשניפרד, משקעים רבים עוד יפעמו בי, את סיוט לכל החיים, את משוגעת"- הוא פשוט מסיים את השיר במשפט גאוני. מן "המשך יבוא" שכזה לשאר השירים בדיסק, הבכלל גאוני
.

ענת 19

New member
טוב אז לדעתי זה שיר ממש מפחיד

בשמיעה ראשונה. בוא נגיד ככה שפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק ואת השיר ממש נבהלתי. כי לא כ"כ מבינים מי זה אוהד ומה הוא רוצה פתאום בשיר הזה! חוץ מזה אם תשימו לב גם מבחינה לירית הוא נורא שונה מכל שירי הדיסק הוא מנוגן רק עם כינורות. אני גם כן חושבת שזה שיר מגניב לפתוח איתו את הדיסק והוא מסקרן מאוד את השומע לקראת המשך האלבום. האמת שהייתי מתה לשמוע את אוהד שר אותו בהופעהוכבר לא פעם שאלתי אותו למה הוא לא שר אותו והוא לא רצה לענות... אני הכי אוהבת את המשפט: "העיקר זה המצפון שלך, העיקר להגיד שהכל בסדר... ואני לא חשוב בכלל את שולטת עליי בסתר".. ענק!!!

שיר מסקרן...

יש משהו מרתק בשיר הזה... הוא כמו רעם ביום בהיר בפעם הראשונה ששומעים אותו... אחר כך אני חושבת שכבר מתרגלים!! אמא שלי ממש נבהלה כשדקלמתי לה את המלים בפעם הראשונה... אחר כך אחרי שנתתי לה איזשהו פירוש היא נרגעה!! אני באופן אישי מאוד אוהבת אותו... חבל שאוהד לא מבצע אותו בהופעות!! כלי הקשת בשיר פשוט מדיהימים... שיר מיוחד, שונה, מכאיב, קשה... המשפט האהוב עליי הוא "את הסיוט הכי גדול, את משוגעת". בכלל, כל משפט בשיר הזה מעלה סימני שאלה... שיר מסקרן!!!

dabnir15

New member
פסקל חזרה, תדברי איתי במסנגר

יש לי משהו לספר לך. ורעיון מבורך.

booksmeller1

New member
שיר מעניין להתחיל איתו :)

מהמעט שזכור לי שאוהד אמר איפשהו שזה שיר די קיצוני מבחינת ההתבטאות והרגשות. אני צריכה לדעת באמת מה עומד מאחורי השיר כדי להבין אותו לעומק. לא התחברתי אליו כלל בניגוד לכל השירים האחרים שנמצאים על הדיסק. אולי הוא יראה לי מובן בשלב אחר בחיי ? :) לא יודעת. במילים אחרות ובקצרה - לא מבינה את השיר.

מממ..

השורה שבאמת גרמה לי לרעד בשיר זה "כל שניה שאת לידי, מקרבת אותי לחבל" שונאת את התחושה הזאת שמישהו משגע אותך עד כדי כך עד שכבר לא בא לך לחיות, אני גם מתחברת אליה במובן מסוים.. בלע, זה באמת שיר אדיר! הוא מכניס אותך לסיפור הכ"כ כואב של הדיסק.. בגלל זה אני אוהבת את אוהד, הפתיחות הענקית שלו בשירים גורמת לי להיכנס עוד אל חייו (או אל חיי?) ודורשת עוד.. אוי דיסק שני צא כבר!! חח..

ranch22

New member
תורי..

האמת שאחותי למשל היא תמיד מדלגת על השיר אין לי מושג למה אבל היא לא אוהבת אותו.. אני?אני דווקא אוהבת את הרעיון,כשלא שמעתי את השיר בגלל אחותי הרבה זמן פשוט התגעגעתי אליו..אני חושבת שהוא מיוחד,בעצם כל שיר מיוחד אבל כל אחד בסוג שלו..לא נראה לי שתבינו אבל לא משנה... המשפט-"את הסיוט לכל החיים,את משוגעת"

גם אני רוצה

אני אישית בהתחלה נלחצתי קצת מהשיר, הוא לא השיר הכי אופייני לאוהד, הן מבחינת מוזיקה והן מבחינה תוכנית, אבל אחרי שמיעה שניה הבנתי שאני מאוד אוהבת אותו... אני הכי אוהבת את החיבור המוזיקאלי בינו לבין רגע לפני, יש שם חיבור מוזיקלי מעלף... המשפט שאני הכי מתחברת אליו הוא..... |תופים|.... "מחפש אהבה בגן הציבורי זו הבריחה שלי מהכלא." אל תשאלו אותי למה, נראה לי שבכל מצב יהיה לי משפט אחר, יכול להיות שמחר אני יתחבר חמשפט אחר...

herut123

New member
אוקי אז תורי...

אוקי אז יש הרבה מאודדדד משפטים שאני מתחברת אליהם, אבל זה אחד מהם.. "בידי אוחז חכה כך עוברים הם הימים הנהר נשאר אכזב ואני תמים" וואי זה משפט שאני ממש אוהבת..

למעלה