היי יש לי רק שאלה קטנה.....

i364748

New member
היי יש לי רק שאלה קטנה.....

האם יש משהו שמכיר את התוכנה POV RAY? אני משתמש טרי טרי שלה. אם יש מישהו שכן מכיר אותה, יש לי שלה קטנה כשאני מסיים לרנדר, הכל טוב ויפה אבל התמונה הסופית לא יוצאת בצורה מושלמת... (ראה תמונה) האם יש משהו לעשות כדי שהתמונה הסופית תהיה חדה יותר? תודה ושלום

yupy9

New member
לא מכירה את התכנה הספציפית

אבל במקס במנוע "ברזיל" יש איזו תכונה שעושה "אנטי אליאסינג" (אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית כרגע), אבל מה שהיא עושה זה מחליקה את הפיקסלים ברנדור. אני מניחה שאתה אמור לחפש את אותה תכונה בתכנה שלך, אם אתה לא מוצא תנסה לחפש איכויות רנדור שונות (איכות פחותה=רנדור מהיר ולהפך) אני אנסה מאוחר יותר אולי לברר איך כותבים את זה באנגלית... (אם אני לא אזכור אתה יכול להזכיר לי במסר)

i364748

New member
טוב, מצאתי את ה ANTI-ALIASING

בתוכנה, אבל שוב אני לא יודע איך להשתמש ב SYNTAX. אוי לא תבינו כל כך על מה אני מדבר כי אתם לא מכירים את התוכנה אבל אני אנסה להסביר. התוכנה לא מפעילה את ה ANTI-ALIASING באופן אוטומטי. אני צריך להוסיף את הפקודה הזאת כדי שהרינדור ישתפר. קראתי בעזרה של התוכנה על האנטי אליסינג ושם רשום איך הפקודה צריכה להופיעה כ SYNTAX. הבעייה היא שהתוכנה כותבת לי שגיאה כשאני מוסיף את הפקודה. העזרה נתנה לי רק את הפקודה עצמה (ANTI-ALIASNT=ON)ועוד הרבה אפשרויות ולא איפה לכתוב אותה ובאיזה אופן כך שלא יהיו שגיאות. אם הבנתם משהו ממה שכתבתי אז איך אני מוסיף לרינדור את הANTI-ALIASING?

למעלה