היי יש לי שאלההה תעזרו לייי

היי יש לי שאלההה תעזרו לייי../images/Emo13.gif

יש לרדיהוד שיר שיוצא בפרסומת בערוץ7 בהוט.. ויש שם שיר שלהם שקט מהמם.. לא יודע איך קוראים לו תצעזרו לי ... פליזזזזזזזזזזזזזז

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני חושדת

שמדובר ב "Unintended" של מיוז P: לא זכור לי ששמעתי שיר של רדיוהד בפרסומת בהוט :X אבל אני רק חושדת אז זה לא בטוח.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| בכייף :)

אמנם לא רדיוהד, אבל שיר מקסים :) קצת שונה למען האמת מרוב השירים שלהם :X כי הם די נוהגים לשחזר שירים של עצמם :X

Latisia

New member
לשחזר את עצמם? ממש לא.

זו לפחות דעתי. למה את חושבת ככה?

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifבאמת אין

ממש שירים של רדיוהד בפרסומות
ועל מיוז הם ממש ממש חורשים בזמן האחרון בפרסומות! אבל פעם היה בתור קטע מעבר את ההתחלה של everything in it's right place בגלל ונילה סקיי.

The Girl Who

New member
אני אבל כן נתקלת בתוכניות

עם שירים של רדיוהד...לא זוכרת איפה בדיוק, אבל היו, די הרבה.

Latisia

New member
זה אופנתי לשמוע מיוז לאחרונה...

רדיוהד באמת לא נמצאים יותר מידי בפרסומות... לפחות לא פה. אבל יש לא מעט פסי קול שהם כן משתתפים בהם כמו ונילה סקיי, רומיאו ויוליה, velvet goldmine, lords of dogtown.... ואני בטוחה שיש מלא עוד. זה מה שאני מסוגלת לזכור כרגע.

Knives Out

New member
מיוז ממש טובים בלהיות..

מיוז ממש טובים בלהיות להקה לא טובה. D:

Latisia

New member
יש משו בזה...

אבל זה לא לגמרי נכון. לא לגבי האלבומים עד לפני האחרון שלהם. אממ הם הפכו להיות חלק מהמיינסטרים והפיפי קצת עלה לראש. אבל חפיף זה קרה וקורה להמון להקות טובות אחרות P:

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני עדיין אוהבת את השירים מהאלבום החדש שלהם. פשוט הוא לא איכותי כמו השלושת הראשונים.

Knives Out

New member
גם אני ממש נהנה לשמוע.. בגלל..

אני גם נהנה לשמוע אותם כי כל פעם שאני שומע אותם אני משתין מצחוק מכמה שהם לא מקוריים בשיט ובונים קריירה שלמה על להקה אחרת.

avki

New member
התגובה הזאת כל כך לא רלוונטית.

באותה מידה אתה יכול להגיד על הביטלס, שהם בנו את ההצלחה שלהם נגיד על המונקיז או על הרולינג סטונז.

avki

New member
וגם התגובה הזאת לא רלוונטית.

Don't grow up, just keep on rocking.

kittycatbone

New member
אני מצטרפת../images/Emo45.gif

כל אחד והדעה שלו. אתה לא אוהב את מיוז אל תאהב, אבל סתם לכתוב כאלה הערות יכול לפגוע באנשים שכן אוהבים את הלהקה הזאת. ואני למשל כן אוהבת וזה מפריע לי שאתה מדבר ככה עליהם אוקיי? קצת דרך ארץ ודיבור.

Latisia

New member
זה לא פוגע, זה פשוט דבילי..

אין להתווכח על טעם וריח P:

kittycatbone

New member
ובגלל זה

זה גם פוגע באנשים, כי אי אפשר לחלוק אחד על השני בטענות סבירות כשזה באמת עניין של טעם.

Gigantic Boots

New member
בפעם הפאקינג מיליון:

מאט מנסה לחקות את ג'ף באקלי ולא את רדיוהד. ומה לעשות שרדיוהד קצת הושפעו מג'ף באקלי. ויש להם כל כך הרבה שירים טובים. ואי אפשר להשוות לרדיוהד. חבל שני האלבומים האחרונים הם נפילה |:

למעלה