היי, יש לי שאלה אחרונה

היי, יש לי שאלה אחרונה

מבטיח, אני פשוט מחר מזמין את זה ואני רוצה לסיים, ואני מבטיח לא להציק לכם שוב. יש הבדל בין שני אלה? 1. http://www.amazon.com/gp/product/customer-reviews/B0007P4G5S/ref=dp_nav_1/002-8826256-8464028?%5Fencoding=UTF8&n=172282&s=electronics 2. http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=D-NF420&site=odw_en_GB&pageType=Overview&category=PAW+CD+Walkman השם אותו דבר והראשון יש תוספת של כמה מילים, יש הבדל? כי העיצוב טיפה שונה. וזה טיפה חשוב. תודה רבה מראש על העזרה שלכם.

יאיר B

New member
../images/Emo18.gif

אני רוצה להזכיר שהמשתמשים בפורומים מתבקשים לשמור על שפה הולמת! תודה. ואגב, אנשים ישנים בלילה ולא נמצאים בכל מקום ובכל זמן. סבלנות היא מצרך חשוב בשימוש בפורומים. יאיר

matke

New member
נראה לי שאני הבנאדם שמחקו לו הכי

הרבה הודעות

meidos

New member
תראה שימחקו לי את ההודעה הזאת

חוצפה ממש! לא?!

לישאול שאלה ארחונה באמת (רציני)

חלאס אנשים גם לי נישבר, באמת שלא כיף לי להציק לכם... 1. אם אני ישים בטריות בתוך הדיסקמן, אוקיי? ואני ישתמש בשנאי... אז הדיסקמן יעבוד על הכוח של השנאי. אז שאלתי: אם אחרי שאני ינתן את השאני מהשקע, שהבטריות בדיסקמן, כל העדפות, תיכנות שירים וכו' ישמרו ע"י הכוח של הבטריות או ימחקו? ומשהו אחרון, מזה בידיוק Psyc ? וFrequency response: 20 to 20,000 Hz (+1, -2 dB)?

פפפףףף

1. תבדוק לבד איך זה עובד, אנחנו לא משרתים שלך או משהו.. ו"משהו אחרון" כבר נענה פה לפני כמה ימים.. ותכף אני אשרשר אסבר..

הנה:

http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=412&PagePosition=2 ומנהלים אולי גדאי להעלות ללינקים או לבקש מאנגר אישור לשים את זה במאמרי הפורום..?

יאיר B

New member
היה נדמה לי שאמרתי משהו למעלה ../images/Emo4.gif

השרשור הזה התדרדר יותר מדי. זה מתחיל לעצבן אותי. אתם חושבים שאני גננת?די, מספיק עם השטויות. כל מחיקה של הודעה היא סיכון לכותב ההודעה כי כפתור המחיקה מנמצא ליד כפתור החסימה ואני עלול ללחוץ עליו בטעות בלי לשים לב. אחר כך צריך לשחרר וזה סתם בלאגן (אימיילים, מסרים וכאלה). אז תחסגו לכולנו את הבלאגן. תודה
ויעקב, אם אתה רוצה לשאול משהו תשאל ישר. לא צריך את כל השרשר המטופש שהיה פה. ---------------------------------------------------------- יעקב שאל (בתגובה שנמחקה כי לא ניתן להעביר הודעות לא ראשיות): " חלאס אנשים גם לי נישבר, באמת שלא כיף לי להציק לכם... 1. אם אני ישים בטריות בתוך הדיסקמן, אוקיי? ואני ישתמש בשנאי... אז הדיסקמן יעבוד על הכוח של השנאי. אז שאלתי: אם אחרי שאני ינתן את השאני מהשקע, שהבטריות בדיסקמן, כל העדפות, תיכנות שירים וכו' ישמרו ע"י הכוח של הבטריות או ימחקו? ומשהו אחרון, מזה בידיוק Psyc ? וFrequency response: 20 to 20,000 Hz (+1, -2 dB)? " --------------------------------------------------- התשובה שלי: אם הבטריות מלאות - הנגן ימשיך לנגן את הדיסק שהיה לפני הניתוק באותם הפרמטרים שנקבעו לו. ברוב הגדול של הדיסקמנים, התיכנותים נמחקים כאשר מכבים את המכשיר (אבל יש כאלו שלא - צריך לבדוק במפרט, אם כתוב, אם התכנותים נמחקים). מה זה העדפות בדיסקמן? Frequency response - זה טווח אות הקול שהמכשיר יודע להוציא. זה הטווח שרוב המכשירים הסטנדרטיים מוצאים. האוזן האנושית לא יכולה לשמוע מעל או מתחת לטווח הזה. Psyc - לא יודע מה זה.

נדב8

New member
מה אתה לחוץ?

זה פורום שהמטרה שלו זה לענות על שאלות...ולדון בדברים שקשורים לכותרת הפורום. רק צריך לשים לב לא לשאול את אותה השאלה פעמיים.

למעלה