היי יש לי שאלה בנוגע להסרת שיער

bobi tom

New member
היי יש לי שאלה בנוגע להסרת שיער

ברצוני להוריד שיער באזור בית השחי , ההיתי בפגישה בכללית הסטטיקה רופא ראה אותי לדקה וחצי והפנה אותי ליועצת בכדי שתתן לי מחיר (אגב נורא זול רק 700 ש"ח ) יש לי משהו אחד שדי מטריד אותי .. יש לי נקודת חן קטנה באזור השאלה אם זה לא מסוכן לעשות שם לייזר ???!!! (הרופא ראה את האזור ולא אמר כלוםלגבי הנקודת חן) למשהו יש מושג אם זה מסוכן ???

מטרת פורום רפואה אסתטית

בפורום זה לא דנים על הסרת שיער, אלא על ניתוחים פלסטיים אסתטיים כגון ניתוחי חזה, ניתוחי פנים וניתוחי גוף (מתיחת בטן, שאיבת שומן), טיפולים אסתטיים לפנים (כגון הזרקות חומרי מילוי, בוטוקס), הורדת שומות (נקודות חן). אמליץ לך לפנות לפורום "טיפוח ויופי". בהצלחה

talush51

New member
דר' פרנד שלום! טשצח מאוד אם תוכל

לענות על שאלתי הבאה: אם משילה אני ממשקלי כ-40 ק"ג ו/או יותר,ובזמן הירידה במשקל,מבצעת תרגילי עיצוב לשרירים (כדי שלא יישרא לי עור מיותר ויצנח לי למשל מהזרועות או מהבטל),זה יכול ממש לעזור לי למצק את העור בזמן הירדיה במשקל? או שהעיור פשוט ייאבד מצורתו ואצטרך בכל מקרה לבצע ניתוח פלסטי כדי לבצע מתיחה? למישהו יש ניסיון או מכיר מישהו קרוב שנאלץ להתמודד עם בעיה כזו או אחרת? מצטערת על ההתנפלות

ניתוח פלסטי לאחר ירידה במשקל

שלום TALUSH51, קשה להתנבא מראש באשר לאיכויות האלסטיות של עורך. ירידה של 40 קג ומעלה בחלק מהמיקרים מצריכה אחר כך ניתוח פלסטי למתיחה. כפי שכתבתי לא ניתן יהיה לדעת מה יהיה מצבך. בכל מקרה, פעילות גופנית מומלצת להורדת משקל, ולבריאותך הכללי, אך הגדלת נפח השריר לא תמנע את צניחת העור.

למעלה