היי, יש לי שאלה בנורמולוגיה.

עוד אחת

New member
היי, יש לי שאלה בנורמולוגיה.

מספר השם הפרטי שלי בגימטריה זה 5+6, מספר שם המשפחה זה 2+5+9, ותאריך הלידה שלי הוא 17.5.1987. תוכלי לפרט לי קצת על עצמי?

היי עוד אחת, (ברשותך עינת) :)

מאחר ותאריך הלידה שלך מאד נשא חן בעיני, אני רוצה לספר לך על עצמך: ניתוח מבנה אישיות על פי מספרים. שם: עוד אחת תאריך לידה: 17.05.1987 תכונות אופי וכישורים: שוקל דברים, חקרן, בודק דברים לעומק מתוך חשדנות, דואלי, זקוק לתמיכה וחיזוקים, צרכן נלהב של חום ופינוקים, תלותי ביסודו, מצבי רוח משתנים, זיכרון חריף, טרוד מידי בדברים שוליים, רגיש, פגיע, סנטימנטלי לאנשים וחפצים, ידידיו הטובים – בני משפחתו, צפוי להיות הורה חם, תומך בבן הזוג, אינטואיציה ודמיון. עשוי להפוך ל: נרגן, עצבני, חולמני, פסימי, תלותי, חסר ביטחון. מקצועות מומלצים: קשר לחו``ל, הוראה לגיל הרך, כל הקשור בעבר- היסטוריה, ארכיאולוגיה, עתיקות, כל הקשור בים – הפלגות, מסחר, מיסטיקה – כתחביב. ועוד: אחד ליד המזל, קיצוניים בהתנהגותם, ניחנו בפוטנציאל עצום בתחומים רבים, השראה מכוחות עליונים, חשים כי האמת מצויה ברובד אחר של המציאות, דעות עצמאיות לגבי זוגיות ונישואין, שאיפה לידע רוחני, אנרגיות מיניות, דמיון ואינטואיציה, קליטה, יכולת מיסטית, ייחוד. עלול להפוך ל: תמהוני, חריג, מוזר, מבולבל, יוצא דופן, חולמני, ביקורתי, אגוצנטרי. מקצועות מומלצים: עקב רוחניות גבוהה מומלץ לעסוק רק בתחום הרוח – ייעוץ, הוראה, אומנות לסוגיה, תקשורת ייחודית, הדרכה רוחנית. מבנה אישיות דרך מספרים. ערכים לחיים וחינוך נלמדו משני ההורים ועוד דמויות דומיננטיות בילדות. הייתה השפעה של מבוגרים רבים על תפיסת ערכיך לחיים. עקשנות, אישיות מאד מעוצבת, קושי ביכולת לערוך שינויים באישיות, קיימת אפשרות ללמוד לקח מאירועים ומצבים אך לא לשנות את האישיות בעקבות כך. אדם עם רגליים על הקרקע. מבצע את המוטל עליו בזמן אמת ולא ממתין למצב של עשייה מחוסר ברירה או לדקה ה 90- . אם אין מכשולים בחיים, את/ה יוצר/ת אותם ע``י התחברות לאנשים עם בעיות, הקשבה לבעיות האחרים והפיכתן לשלך. את/ה מגלה פתיחות רבה ויכולת לשוחח על כל נושא גם כשלא בדיוק מעניין אותך. את/ה מקבלת מסרים מהקוסמוס באופן מודע, בצורת חלומות, תחושות וכיו``ב. דיכאונות באם קיימים, קצרים ומסתיימים כשאת/ה מחליט/ה על כך. פתיחות לעולם הרוח. את/ה לא חש בנח מול אדם כאוב, חסרה לך היכולת לחוש את כאבו. את/ה עשוי לשנות את מצב רוחו ע``י סטייה מהנושא אך לא לשבת ולנחמו. לעיתים אף תוכיח/י את אותו אדם ב``אמרתי לך!!!``. בויכוחים, את/ה נוטה לברוח בכוח המחשבה למקום אחר עד יעבור זעם במקום לחפש פתרון. את/ה מעדיף/ה לא להתמודד עם פרידות, נטישות או נתק במערכות יחסים אשר הושקעו בהן זמן ורגשות, בכדי לא לחוש את הריקנות שנוצרת בך בעקבות מצב שכזה. לעיתים תימנע/י מלהיכנס למערכת יחסים מחשש הפרידה. עליך ללמוד כי את/ה שלם/ה בזכות עצמך ולא זקוק לשום גורם חיצוני על מנת לחוש את השלמות. כדאי ללמוד להביט קדימה במקום להיתקע במקום. כדאי מאד להקשיב לתחושות בטן ולא לבחון אותן, שכן הנטייה היא לבחון ובעקבות זאת, ייתכן שאת/ה מוצא/ת את עצמך בהרבה מצבים של ``ידעתי שכך יהיה``, ובכל זאת ניסיתי. קשה לך מאד לשנות את מהלך חייך שכן נקודות הציון נכתבו מראש. את/ה עשוי/ה לבחור את הדרכים ואולם יש נקודות ציון בחייך שאתה צריך לעבור בהן. את/ה אמור/ה לדעת למתן דברים ולשים אותם בפרופורציה. גילאים משמעותיים: 8. 13. 25. 38 זו אינה רק נומרולוגיה אם כי הניתוח מבוסס על מספרי תאריך הלידה. אור ואהבה, גילי פרי

עינת

New member
הופס זה בניגוד לכללים שלי...

איני נוהגת לתת יעוץ נומרולוגי לבני פחות מ 18 ולכן אחת זכית מן ההפקר. אור שפע ואהבה עינת

עינת יקירה, קבלי את התנצלותי הכנה

תאריך הלידה פשוט זהה למישהו מאד יקר לי.. מכל מקום, מתנצלת יקירתי, מעומק הלב. ברכת אור ואהבה, גילי פרי

למעלה