היי , יש לי שאלה חשובה !

Bucky7

New member
היי , יש לי שאלה חשובה !

אני שריונר לעתיד , ומעוניין לדעת האם מותר לאחר ללשכ"ג ביום הגיוס ? ואם מותר אז בכמה זמן..

oshiko

New member
למה להתחיל ברגל שמאל?

זה לא בית-ספר. צא מזה. אני לא מאמין שאם תאחר יעמידו אותך בפינה או יישלחו אותך הביתה עם מכתב להורים. זה פשוט מוזר לשאול אם "מותר" - אני מניח שכל גורם רשמי שתשאל אותו יגיד שאם הם כתבו זמן אז הם התכוונו לזה. זה לא היה בצחוק כזה ... ואם השתדלת ובכל זאת יצא לך לאחר - לא יביאו כושי גדול שירביץ לך ...

אושיקו

צודק. למה צריך לאחר? תפנים את העובדה שעכשיו יש חוקים חדשים... ואי אפשר להביא פתק מההורים... תתחיל ברגל ימין...ושיהיה לך בהצלחה...

סמדר בנ

New member
../images/Emo60.gif לשריונר לעתיד

ביום הגיוס (לפחות בזה שאני הייתי בו נוכחת) לקח די הרבה זמן (בטח שעה אם לא יותר) עד שהתארגנו על המתגייסים והתחילו לקרוא בשמות לאוטובוסים. מגיעים, מוסרים את הצו בדלפק ואז מחכים ברחבה עם המשפחה והחברים עד שקוראים בשם שלך. אז באופן תיאורטי, אם זימנו אותך נניח ל-8:00 אתה יכול להתעכב. השאלה היא למה? אם יש לך סיבה ממש טובה, אפשר אני מניחה גם להסדיר את זה רשמית עם הלשכה. אם זוהי סיבה צולעת, אז כמו שנאמר כבר, אל תתחיל את הצבא בצורה כזו. תגיע בזמן שהתבקשת, ותתחיל להתרגל שאתה כבר לא אדון לזמנך... בהצלך בגיוס

רוני61

New member
פרט, הסבר ונמק!!!

אחר כך ניתן לך תשובה רצינית. כרגע זה נשמע כאילו אתה רוצה להמשיך את הדפוס של המתבגר המפונק שלא בא לו להגיע בזמן לבית ספר.

Bucky7

New member
תודה לכל העונים !

לרוני.."פרט, הסבר ונמק!!!" זו דרישת ביה"ס(שאותו סיימתי ) , של מורים יותר נכון.. איני ממשיך שום דפוס , ואף פעם לא פינקו אותי.. אל תקשרי בין זה ובין צבא..מתי שמגיעים לרומא ניהיים רומאים..

רוני61

New member
זה רק היה כדי להבהיר שאי אפשר

לענות באמת אם לא יודעים את הפרטים, נניח (חס וחלילה כמובן) שיום קודם אדם קרוב אליך צריך לעבור בדיקה בבית חולים שנמשכת כל הלילה ואתה רוצה ללוות אותו, זה לא אותו דבר אם אתה מאחר כי לא בא לך לקום מוקדם........ בדרך כלל צריך פרטים כדי לתת תשובות יעילות, זה הכל. שמחה לדעת שאינך "מפונק זב חוטם" כי זה יקל עליך את ההסתגלות לצבא בהצלחה

למעלה