היי. יש לי שאלה לגבי palmone

eitan7

New member
היי. יש לי שאלה לגבי palmone

אני מעוניין לקנות את הPALMONE LIVE DRIVE . אני לא גר בארץ האם הוא שווה? האם ניתן לגלוש בו באינטרנט רגיל ולראות מה שאני רוצה? גם דפים מהארץ?? איך מהירות הגלישה? תודה.

AYELET1

New member
לטעמי הוא איטי.

מצד שני אתה מקבל אותו עם כרטיס זכרון BUILT IN של 4 ג'יגה. זה ללא ספק דבר מרשים. באינטרנט ניתן לגלוש אך ברוב המקרים זה פחות נוח ממחשב רגיל, והדפים אינם נראים כל כך טוב כמו במחשב PC. בקשר לעברית, בחלק מהאתרים ניתן לצפות (בתנאי שעיש לך תוכנת עברית) ובחלקם לא, משום שהם כתובים ביוניקוד, וחב' פאלם טרם מצאה את הצורך לתמוך ביוניקוד. מהירות הגלישה תלויה ברוחב הפס. אם אתה גולש דרך WI FI ורוחב הפס שם טוב הגלישה תהיה סבירה. אם דרך GPRS או משהו דומה, תלוי אם זה דור שלישי (גלישה במהירות סבירה) או דרך חיבור איטי יותר.

eitan7

New member
כן - ה-4 ג'יגה באמת מפתה בקניה שלו.

אבל נראה לי שאני אלך על משהו אחר. יש לי בעיה שאין לו ווינדוס והתמיכה בעברית שלו לא כ"כ טובה. תודה לך שענית

AYELET1

New member
מה הבעיה שלך עם ווינדוס?

אם הבעיה היא לגבי תוכנות אופיס (כפי שקיבלתי תשובה ממישהו שהתעקש על ווינדוס) אז אתה יכול ליהיות רגוע- הפאלם מגיע עם תוכנה מקבילה לוורד ואקסל ותומך בעברית. כמו כן ניתן לקרא עליו מסמכי וורד ואקסל מקוריים , שלא עברו ההמרה (מה שנקרא NATIVE). לכל אחת מהפלטפורמות יש את החסרונות שללה. פאלם בגדול בגרסה המגויירת, מהירה יותר

eitan7

New member
הבעיה היא שלי הם ווינדוס

היא שאני לא מבין גדול בכל זה בכלל ווינדוס זה מה שאני מכיר. חשוב לי גם המסנג'ר נורא כי אני גר בחו"ל ורוצה להיות במסנג'ר. וגם דיברו הרבה על תמיכה בעברית לא כזו מרשימה ואותיות מסורבלות בגלל שזה לא ווינדוס. לא?

amitp

New member
סליחה, אבל

למי ש"דיבר על זה" (ויש לי מושג כלשהו על מי מדובר...) אין מושג על מה הוא מדבר. גם פאלם וגם פוקט הן מערכות דומות מאוד שמבצעות בערך את אותו הדבר. היתרון, עבור צרכיך, בפוקט הוא שתוכל לראות אתרי אינטרנט באנגלית, באמצעות opera, ממש כמו על המחשב האישי (במסכי VGA). העברית (_באופרה_ בלבד. בשאר התוכנות והדפדפנים העברית תקינה לגמרי הן בפאלם והן ובפוקט) נכון לעכשיו, תופיע הפוך אולם ניתן יהיה לגלוש.

AYELET1

New member
כפי שעמית ציין המערכות דומות, מבחינ

מבחינה זו שהן מסוגלות לתת דברים דומים. מסנג'ר בעברית יש גם לפאלם.

למעלה