היי יש לי שאלה קטנה

היי יש לי שאלה קטנה

אני בחור בן 20 מעולם לא שכבתי עם גבר. אבל לפעמים בא לי למצוץ לגבר או שהוא ימצוץ לי ולהתנשק וכאלה. הבעיה שאני מפחד ממפגש עם אחד מצט וכדו` וגם איפה ניפגש ואיך הוא יראה? ומי אמר שבדיוק יהיה בא לי? נתקלתם בזה? יש לכם עצה?

רסקול

New member
אז איפה אתה רוצה לפגוש אותו?

תראה, יש בתי קפה של הומואים בתל אביב, בירושלים. את חיפה אני לא מכיר. יש פורומי הומואים נוספים בתפוז. אולי תשאיר שם הודעה ומישהו יצור אתך קשר. דבר אחד מאוד מאוד חשוב - לעולם, אבל לעולם אינך פוגש מישהו בפעם הראשונה אצלו בדירה או באיזה גם ציבורי או במקום חשוך
תמיד במקום פתוח, שיש בו הרבה אנשים, כי רק כך תצליח להגן על עצמך. בנוסף, לעולם לעולם אל תמסור מספר טלפון, כתובת מגורים, פאטים אישיים על הורים, קרובי משפחה וכו' לפני שאתה פוגש את האדם שלא פגשת מעולם. בהצלחה

לא הבנת.

אני מאוד מפחד מהמפגש עצמו! מי אמר לי שאני יאהב את האדם שממולי? תבין אני סטרייט לגמרי. רק שמידי פעם יש לי מחשבות רעות בגוף...

למה רעות?? זה דווקא נשמע טוב

אתה אולי חושב לעצמך לפגוש בחור וכבר בפעם הראשונה לעשות איתו כל מיניי אז לדעתי לא כך הדבר,קצת מדברים בפון או מסן נפגשים פעם או פעמים לא חייב שיהיה אקט בפגישה הראשונה ובפורומים תנסה להכיר משהו כמוך שגם לו זו התנסות ראשונית ותחוו אותה יחד באמת בהצלחה

מה שאני רוצה לנסות

זה האקט בעצמו! ומזה אני חושש. תראי אני לא הומו כך שאין לי צורך בחבר וכאלה. אני בסה``כ רוצה להרגיש איך זה שמוצצים לגבר מתנשקים או אפילו מזדיינים. כך שלהתחיל בטלפון ממש לא בא לי.

מה שאני רוצה לנסות

זה האקט בעצמו! ומזה אני חושש. תראי אני לא הומו כך שאין לי צורך בחבר וכאלה. אני בסה``כ רוצה להרגיש איך זה שמוצצים לגבר מתנשקים או אפילו מזדיינים. כך שלהתחיל בטלפון ממש לא בא לי.

J a c k 2 0 0 1

New member
לא חייבים לעשות משהו אם לא רוצים...

העובדה שנפגשים, לא אומרת שחייבים לעשות משהו. אתה יכול לשתות קפה איתו ובסוף להגיד, אין לי משיכה אליך, אבל אתה בחור נחמד וכו....ותגיד שלום. חוץ מזה שאתה יכול לבקש תמונה, או לפתוח מצלמה לפני הפגישה כדי להתאים ציפיות. יכול להיות שאתה כן תמשך אליו והוא לא ימשך אליך...חשבת על זה??? בהצלחה.

למעלה