היי יש לי שאלה קצת משונה...

היי יש לי שאלה קצת משונה...

בתחילת כל פרק יש סיפור/קטע הסטורי.. נניח איך נראתה הקהילה ב1879. מה הרעיון מאחורי זה ואיך זה מתקשר לרצף העלילה אף פעם לא הבנתי:( מישהי יכולה להסביר לי מה זה וכו?

limors2

Active member
זה היה רק בעונה הראשונה, לא?

ואם אני זוכרת נכון כל הסיפורים האלה התקשרו אחד לשני בסוף, כמו בצ'ארט של אליס?

זה בכל העונות...ואני לא חושבת שהם מתקשרים

אחד לשני כמו הצ'ארט של אליס... אלא אם אני ממש אבל ממש מפגרת שלא מבינה את זה..

limors2

Active member
אז אולי אנחנו לא חושבות על אותו דבר.

אני זוכרת רק בתחילת העונה הראשונה (ואולי גם השנייה?) שהראו מין סיפור בין 2 דמויות, ואז קו שמקשר בין 2 הדמויות האלה. כמו בצ'ארט.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gifזה נמשך לאורך כל העונות ויש קשר ביניהם, רק שלוקח זמן להבין../images/Emo6.gif את העונות הראשונות אני גם לא תמיד מצאתי, אבל בעונות היותר מתקדמות זה היה יותר ברור.. אני אנסה לקחת איזשהו פרק לדוגמא, לחפש יותר מאוחר, ולהראות לך את ההקשר.. כי יש חלק.

Shiri from the block

Active member
למשל יש את הפרק עם אמא של דיינה שבהתחלה זה היה שתי בנות בחוות סוסים, ואחת נישקה את השניה, והשניה התנגדה וברחה משם או משהו.. אז לדעתי אחר כך מבינים שההיא שברחה זאת אמא של דיינה.. שהיא כן נמשכת (נמשכה?) לנשים, והיא לא רוצה שדיינה תיהיה כמוה, משו כזה..

limors2

Active member
מה, באמת? אז אני ממש סנילית../images/Emo6.gif

העיקר שלא דיברתי על משהו שונה לחלוטין

shir XD

New member
הממ...

הקטעים מתקשרים לפרקים בעונה , וזה לא בהכרח חייב להיות קשור לאותו פרק מסויים , למשל בעונה הראשונה , בפרק 6 או 5 אם אני לא טועה , הציגו מישהי מלבישה בלרינה ותוך כדי שהיא מספרת לה סיפור הממ .. ממששת אותה [ ? XD ] ואז הן שוכבות , וכמה פרקים אחריי גילינו שזו פרנצ'סקה החברה של מרינה , [ מרינה הייתה הראשונה של ג'ני ] מצד שני , זה גם יכול להיות קשור לפרק , כמו בפרק 7 שהראו בהתחלה שתי בנות שעובדות במסעדה במטבח , ואז הן מתחילות להתנשק ומבחוץ המנהל שלהן רואה אותן , ואז בהמשך רואים את הנערה שהסיעה את ג'ני מספרת לה שהן היו שתי חברות שלה ואחרי זה המנהל הלשין עליהן להורים שלהן שלחו אותן לפנימייה ואחת התאבדה S: או בעונה השלישית שהראו את אמא שלי הלנה שוכבת עם מישי , ואז בסוף העונה היא פוגשת אותה שוב והן עוזבות יחד וכאלה D: יש עוד המון דוגמאות בעיקרון XD

למעלה