היי ! יש לי שאלה

RC153

New member
היי ! יש לי שאלה

איפה אפשר להשיג צבע כחול לשיער ? בגלל שזה גוון קצת לא רגיל אז לא מוכרים את זה בסופר פארם וכאלה, מישהו יכול לעזור ? תודה מראש

חורה

New member
Nox בפרישמן

תומר בסנטר עוד חנות לצרכי מספרות בשער 1 בסנטר Have a nice day

MeshiNS

New member
ומוסיפה...

אם את רוצה לצבוע את כל השיער עדיף לך לקנות את הצבע של נוקס ואפילו לערבב עם טיפה מסיכת שיער\מרכך. אם את רוצה חלק קטן בשיער תקני בצורכי ספרות\תומר, זה יחסוך לך כסף.

MacabreDoll

New member
מוסיפה טיפ והמלצה

אני באופן אישי הייתי מאוד מרוצה מלה ריץ' וזה גם יותר זול אפשר להשיג לה ריץ' בחנות הקוסמטיקה שצמודה לשער של קסטרו בדיזינגוף סנטר וגם בחנות לציוד ספרים במסדרון של שער 1
טיפ- זה לא משנה אם תחליטי לקנות צבע של מאניק פאניק או לה ריץ', מה שמשנה זה שאת מניחה את הצבע על השיער תשאירי אותו לשעה (
) ולא ל20 כמו שכתוב בהוראות, זה מבטיח שהייה קצת יותר ארוכה על השיער. בהצלחה!

Keiyu

New member
השיא שלי היה בערך יום וחצי עד שהתחשק לי לשטוף

Keiyu

New member

נו יש את החפיפה לפני הצביעה, הצביעה, ההמתנה ועוד חפיפה? זה מעייף

למה את חופפת לפני צביעה?

או שאת חופפת רק עם שמפו לפני הצביעה...? בכל מקרה מהניסיון שלי ככל שהשיער יותר ג'יפה הצבע נתפס טוב יותר

Keiyu

New member
רק שמפו לנקות את השיער מחומרים שחוסמים

את תפיסת הצבע (קונדישנר, קרמים, מסיכות, מה שבא). אני מחדשת את הצבע העיקרי רק כל 3 חודשים או יותר בגלל שורשים בכל מקרה, רוב הצבע עצמו לא באמת דוהה

רגע, לאיזה צבע את צובעת?

ואני אנסה את השיטה שלך... אוליי הצבע יחזיק עליי מעמד יותר זמן. למרות שאני לא שמה על השיער קרמים וכאלה.

Keiyu

New member
נכון לעכשיו

נעה בין virgin rose ל atomic pink שניהם של special effects, שניהם נראים זהים אחרי כמה חודשים של חפיפות, הוירג'ין מתחיל יותר כהה אבל הדהיה שלו בוהקת והאטומיק זוהר באולטרא ונראה דיי פלורסנטי לאורך כל התקופה שלו (החיסרון היחיד הוא שמאוד קשה לצאת מהצבעים האלו בלי להרוס את השיער אז זה משהו שצריך לקחת בחשבון)... וזה גם כמובן תלוי בגוון שאליו צובעים
שאר החלקים בשיער שלי מתחלפים בצבעים כל כמה חודשים (מדובר בסגולים וכחולים למינהם אבל חוץ מכמה צבעים שהתגלו כאכזבה נוראית ודהו תוך 2 חפיפות, הרוב לא דורשים חידוש בערך חודש-חודשיים).

למעלה