היי יש לי שאלה...

adiduek

New member
היי יש לי שאלה...../images/Emo26.gif

אני לא יודעת אם זה המקום אבל אני ינסה... יש לי כבר כמה חודשים דלקת בשתן והיא לא עוברת , הייתי אצל הרופא והוא נתן לי כדורים והמליץ לי על מיץ חמוציות וכלום לא עוזר אני עדיין צריכה כל שעתים (אפילו פחות..) לעשות פיפי...ניסיתי המון דברים אבל כלום לא עוזר ... בתודה מראש ענבר

ELELAD

New member
שלום ענבר

ה"פטנט" עם החמוציות זה לשתות שתי כוסות ביום זה שאת עדיין עודה פיפי כל שעתיים ז לא אומר שיש לך עדיין דלקת רק אם את מרגישה צריבות ואי נעימות.... אבל נסי שוב את החמוציות בלי הכדורים ותראי- תני לזה שלושה ימים וזה בטוח יעבור בהצלחה ותרגישי טוב

0 אור 0

New member
כמה חודשים דלקת?

אם באמת יש לך דלקת בשתן (כלומר ממש דלקת מאובחנת - צריבה וכאבים עם או בלי חום ) כבר חודשים, אז את צריכה להחליף רופא דחוף. צריך לעשות בדיקה מדוע הדלקת לא עוברת לך, ולוודא שהיא לא עברה לכליות. בעקרון מיץ החמוציות הוא מצויין למניעה של דלקת בדרכי השתן - אני מכירה המון בנות שזה עזר להם, ורק לדוגמא אני סבלתי מדלקות חוזרות, כמה פעמים בשנה - ועשיו כבר שנים אין לי. בסימנים הראשונים של התחלת דלקת , כשרק מתחילה תחושת הדחיפות (לפני שיש צריבה חזקה) שותים 4 כוסות של מיץ חמוציות ועוד המון כוסות מים ליום (הולכים לשירותים בהתאם) - ואחרי 3 ימים הכל עובר ולא מתפתח לדלקת. הסיבה היא שמרכיב מסויים בחמוציות לא מאפשר לחידקים להקשר לדפנות השלפוחית. אם כבר יש לך דלקת, אזי הרופא צריך לוודא את רמת החידקים, ובמידה שהדלקת כבר פרצה הוא יתאים לך אנטיביוטיקה - למרות שהאנטיביוטיקה קשה ומחלישה, זה חשוב כי אחרת הדלקת עלולה להתפשט לכליות. לעומת זאת, יתכן שאין לך דלקת והדחיפות לשתן נובעת מבעיה "מכנית" (הדבקות או משהו), או אפילו מפטריה, ואז החמוציות לא יעזרו לך.

adiduek

New member
תודה על התשבות...../images/Emo26.gif

בתחילת הדלקת היה לי צריבות עכשיו כבר אין לי פשוט פיפי כל שעתיים מה שנראה לי מאוד לא נורמלי עשיתי במהלך ה4 חודשיים כמה בדיקות וכל פעם התוצאה הייתה שונה פעם כן דלקת ופעם לא לכן הרופא לא ידע מה עוד להמליץ לי ... אבל עכשיו שקראתי את התגובות יכול להיות שזה פטריה באמת..איך מטפלים בה? ועוד פעם תודה ענקית

yogi ili

New member
עוד המלצה שתיית מי

שערות תירס, אני אסביר: את השערות שיש מסביב לתירס מרתיחים במים ושותים, הטעם לא משהו אבל שווה לנסות, אומרים שזה עוזר(הגניקולוג שלי המליץ לי לעשות כך).

למעלה