היי, יש לי שאלה
שניה+שלישית

Wiccan Scorned

New member
היי, יש לי שאלה../images/Emo58.gif שניה+שלישית

אוקיי... מה עם אליסון?! כאילו היה תפרק ההיא שהיא חזרה... ותפסו אותה..והיא ברחה... מישו יודע איפה היא?!

Wiccan Scorned

New member
אגב שאלות...

אמממ... למרות שראיתי את עונה ראשונה כ"כ הרבה פעמים..יש משו שלא הבנתי... מי זה נוח לכל הרוחות!?!?!??!?!?!?!

Moreiro

New member
תשובות ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

אליסון מתה, וויל הרג אותה בעונה השלישית. ובקשר לנוח, הוא היה סוכן SD6 והוא יצא עם סידני, ואז הוא נשלח לחמש שנים לשרת במקום אחר ובפרק 1X18 הם נאלצו לחלץ אותו ולהביא אותו איתם לSD6 ואז הוא וסידני שוב היו ביחד והוא ניסה לשכנע אותה לברוח איתו והיא לא הסכימה ואז התברר שהוא בעצם בגד בSD6 באותו הזמן וסידני הרגה אותו ורק אחר כך התברר לה שזה הוא. זה בעצם כל הסיפור, מקווה שהבנת..

Moreiro

New member
כן ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

היא הצליחה לברוח משם, אבל אחרי זה וויל הרג אותה. עד איזה פרק ראית?

Wiccan Scorned

New member
אההה וואלה שכחתי...../images/Emo58.gif

זה היה כזה עצוב.... ככה לראות את וויל רוצח את האישה בדמות האישה שהוא אהב.... אוווווווווווווווווף מה שכ"כ חרא בעלילה העונתית של העונה השניה היא שפראנסי מתה... מיסכנה... ו-וויל פשוט איננינו... אין בעונה השלישית את שתיהם (כקבועים) וזה מעצבן רצח...

Wiccan Scorned

New member
שכחתי להוסיף...

כאילו מבחינת העלילה לעונה שניה זה אחלה.. אבל זה משפיע לרעה על השלישית... (כמו סוף שישית של באפי שהייתה אחלה לסוף שישית, אבל השפיעה לרעה לשביעית... למי שמכיר)

BaLuN

New member
נכון?../images/Emo58.gif

גם אני חושבת ככה.. כאילו הייתי בשוק כשהרגו את פרנסי..וזה באמת עורר עניין וכאלה והיה מפתיע (שזה טוב..
) אבל עכשיו כשהעיפו גם את וויל סידני נשארה בודדה כזאת.. אין לה חברים ואין לה בכלל עם מי לדבר..
אני דווקא אהבתי את הדמויות של פרנסי וויל.. במיוחד את וויל בעונה השנייה.. הוא היה כזה חמוד וניסה לעזור כל הזמן..
גם JJ נראה לי אמר פעם שבמחשבה שנייה להעיף את וויל מהסדרה לא היה מעשה חכם אבל הוא רצה להתמקד יותר בדמיות אחרות (ווהן סיד ולורן..) והוא חשב שוויל יפריע בדרך..
לא נורא..נתגבר..

Wiccan Scorned

New member
ראסמי...../images/Emo58.gif

כל הדינמיקה של הסידרה השתנתה.. כאילו בעונה שניה זה גם השתנה... ההישתלטות על SD-6 וכל הSDים למינייהם... וכל הקטע עם אליסון שהרגה את פראנסי.. אבל עדיין פראנסי ו-וויל היו בחיים של סיד. עכשיו היא בודדה. תחילה היה לה את ווייס, אבל אותו התחילו להרחיק ממנה... אניווי כל הקטע הזה מעצבן. כאילו בעונה שניה הרעיון עבד, מן הסתם, אבל בעונה השלישית הכל שונה...מוזר מנוקר.. ולקח חצי עונה להיכנס לכל הקטע של העונה. כנראה בגללה היא ממש חלשה (החצי הראשון) שלא נדבר על הפרקים המוזרים עם ההוא שהיא ניסתה למצוא מה קרה לה... גאד אני שונא פירקי חלומות. טוב מקווה שבעונה הרביעית הקליף-האנגר של עונה שלישית לא יישנה את הדינמיקה (....שוב)

varty

New member
חשבתי שהבנתי את הסיפור עם נוח

אבל. אם הוא בגד בSD6 אז הוא מהחברה הטובים, לא? כי חשבתי שהוא מניאק וסיד הרגה אותו אבל היא הרגישה עם זה פחות או יותר טוב כי הוא היה מהחברה הרעים. אני טועה?

Moreiro

New member
בערך.. ../images/Emo121.gif|פטריה|

הוא בגד בSD6 כשעבד למען ארגון אחר, שאותו ארגון היה גם אויב של הCIA. אז הוא עדיין מהחבר'ה הרעים.

למעלה