היי, יש לי שאלה

anaty2 7 1

New member
היי, יש לי שאלה../images/Emo8.gif

שלום לכולם אני בת 26 ויש לי חברה מהתיכון שיש לה ילד בן 4 חודשים
והיא רוצה שמידי פעם אני אשמור לה עליו השאלה שלי היא כמה לוקחים לשעה לבייביסיטר ? אשמח אם תתנו לי תשובה הרבה תודה
ענת

g i l i

New member
בתור ילדה בת 16...

אני לוקחת 20, או 15... יכול להיות שבגלל שאת יותר מבוגרת (תסלחי לי כן)את יכולה לקחת יותר..

לב אם

New member
למה לא?

כשאת מבקשת לעתים רחוקות טובה מחברה אז ברור שלא משלמים - נותנים מתנה או מתייחסים בצורה אחרת. אבל אם מדובר על משהו שיש לו בסיס קבוע, אז לשני הצדדים זה פתרון נהדר: לאמא שיש לה משיהו אמין שהיא סומכת עליו ולחברה שמרויחה כסף שהיא נזקקת לו. וברגע שמשלמים זה כבר לא "לא נעים" לבקש.

anaty2 7 1

New member
היי בשנית ../images/Emo85.gif

היי בשנית קודם כל תודה רבה על התגובות
דבר שני חברה שלי אמרה לי שאני אשמור לה על הבן שלה מידי פעם שהיא תצטרך ולא על בסיס קבוע כי חמותה תישמור לה על הבן שלה.
הסברתי לה שאני חברה שלה ושאני לא רוצה לקחת ממנה כסף היא אמרה לי שאין מצב שאני אשמור עליו בלי שהיא תשלם לי והיא מתעקשת ואני לא יודעת מה לעשות ? מה אתם אומרים? הרבה תודה ענת

לב אם

New member
לדעתי

תקבלי את זה שהיא מרגישה יותר נוח לשלם לך ולא לנצל אותך. תקחי ממנה את הסכום שמקובל באיזור שלה - ולדתעי פשוט תשאלי אותה כמה היא רוצה לשלם , שלא יצא מצב שתבקשי סכום הרבה יותר גבוה ממה שהיא התכוונה. ואם את מרגישה לא נוח "להרויח" על חשבונה, אז פשוט תקני לילד מתנות ופינוקים כשאת באה לשמור עליו (או תארגני לאמא איזה הפתעה יפה)

למעלה